WWE News
Then Now 4Ever!

MENÜ

Battleground 2013. - MÉG MINDIG VACANT A WWE CHAMPION POZICIÓ!!!

2013. október 6-án Buffaloban, a First Niagara Centerben került megrendezésre az első WWE Battleground PPV. Az új adásra előzetesen nyolc mérkőzést jelentettek be, köztük bajnoki címért folyó csatákat.


Mint azt már megszokhattuk, most is a Kick Off előzte meg a nagy eseményt. Ezen ezúttal Dolph Ziggler és Damien Sandow összecsapást láthattunk, de az idő nagy részét a stúdióbeszélgetések, a latolgatások töltötték ki, amin Josh Mathews, Tensai, The Miz és Titus ONeil vett részt.





WWE Battleground Kick Off - Dolph Ziggler vs Damien Sandow
Mr.Money In The Bank Damien Sandow ezúttal sem hagyja ki, hogy ne népszerűsítse magát és ne szóljon pár szót a tömeghez. A közönség reakcióiból azonban egyértelműen kivehető, hogy Dolph Zigglernek nagyobb a rajongótábora.
Maga a meccs - úgy látszik ez a Kick Off-ban tendencia lesz - nem tartott túl sokáig, kb. 10 percet tett ki mindössze az adásból.
Sandow - aki ha beváltja a táskát, a Nehézsúlyú Világbajnoki címre is esélyes lehet - megpróbált mielőbb irányító szerepbe kerülni, Dolph azonban gyorsan fordított és gyorsan eljutott addig, hogy könyökösökkel sorozza.
Damien Sandownak úgy látszik, sikerült egyik mozdulatnál összeszednie egy térdsérülést, innentől kezdve Ziggler esélyei megduplázódtak. A szőke szupersztár gyorsan el is döntötte a meccset, jött a Zig Zag és kopogtatott.
A mérkőzés győztese: Dolph Ziggler.

A Kick Off végén még láthatunk pár képkockát a RAW-ban történtekről, A Rhodes család és a Shield, illetve Randy Orton és Daniel Bryan összetűzéséről.



Maga a PPV esemény egy videómontázzsal nyitott, amibe a WWE a ma esti legfontosabb, illetve legérdekesebb mérkőzéseihez kapcsolódó képeket vágott össze. Michael Cole, JBL és Jerry Lawler ül a kommentátori asztalnál. Az adás a Nehézsúlyú Bajnoki cím megvédésével kezdődik.



WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím mérkőzés: Alberto Del Rio vs Rob Van Dam (Hardcore meccs)
Rob Van Dam visszatérése óta rendszeresen szerepel, de nem alkotott maradandót. Ma este olyan típusú mérkőzést vívnak, amiben nagyobb a tapasztalata, mint a mexikóinak.
Del Rio nem nagyon akarná sokáig húzni a dolgokat, a gong megszólalásakor azonnal nekiugrik Van Dam-nek, de természetesen ilyen gyorsan nem ér el eredményt.
Már az első percekben előkerül egy szék, majd nem sokkal később egy létra is. RVD irányít, és Del Rio mintha bajban lenne. Többször padlót fog, egyre nehezebben szedi össze magát, ám a kopogtatási kísérletekből rendre sikerül kirúgnia.
Aztán hirtelen életre kel és megmutatja, hogy ő is képes látványos ugrásokra, kemény mozdulatokra.
Aztán Del Rio kivédi Van Dam egyik ugrását, Rob pedig derékkel csattan a létrára. Jön a mexikói a Cross Arm Breakerrel, de jön még valaki!
Ricardo Rodriguez, akit éveken keresztül Del Rio oldalán láthattunk, egy ideje RVD-t kíséri. Most egy vödröt kap elő a ring alól és azzal húz egy nagyot Albertora, így segít Robnak, hogy kiszabadulhasson a karszorításból.
Ez a kis figyelemelterelés időhöz juttatja RVD-t, erőt gyűjthet és újra támadásba lendülhet. A kivitelezett ugrás mindkettejüknek fáj. És fáj a következő is, Van Dam a fejét fogja.
Del Rio eszmél először, pillanatok múlva már egy székbe fogja Rob karját és az eszközön keresztül adja a Cross Arm Breakert.
Rob Van Dam folyamatosan kopog és feladja a meccset.
A győztes és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka továbbra is Alberto Del Rio.



A backstage-ben Zeb Coltert látjuk Swagger és Cesaro társaságában. Egyetlen okot akar hallani, amiért az emberek örülnek ennek a városnak. Mint mondja, végigsétált az utcákon és nagy létszámban látott spanyol lakosokat, olyanokat, mint Del Rio és kanadaiakat, akik átsunnyogtak a határon. Arról is beszél, mit kell ma este tenniük az ellenfeleikkel. Marellát és Khalit olajba mártják, megsütik és megeszik...



Real Americans vs Santino Marella és Great Khali
Marella és Cesaro között voltak meccsek az elmúlt hetekben, hol egyikük, hol másikuk került ki győztesen. Az olasz szerepe nem változott, megmaradt a bohóckodós Santinonak. Az óriás termetű Khali eléggé háttérbe szorult, ritkán kap mérkőzést, de ha igen, akkor is legtöbbször veszít.
A párosok összecsapása átlagos, és ma sem maradhatnak el a komikus jelenetek. Cesaro megmutatja milyen erős és ezúttal a közel 160 kilós Khalit pörgeti be, majd a végén azonnal kopogtatja is.
A mérkőzés győztesei: Antonio Cesaro és Jack Swagger, azaz a Real Americans.



WWE Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés: R-Truth vs Curtis Axel
A címvédő Axelt Paul Heyman kíséri be és közben láthatjuk, hogyan szerzett Truth győzelmet a RAW-ban, miután CM Punk zenéje megzavarta a Heyman srácot. Láthatjuk azt is, hogy mi történt a SmackDown-ban, majd megszólal a gong.
R-Truth jól kezd, Paul Heyman arcán pedig mélyülnek a ráncok.
Aztán nagy nehezen sikerül Axelnek ellentámadásba lendülnie. A ringen kívül verekednek, nekivágja R-Truth-ot a barikádnak. Egy darabig irányít és többször próbál kopogtatni is, de nem tud győzni. Aztán megint Truth percei következnek, Heyman már a fejét fogja, hisz a színesbőrű srác egyre közelebb van ahhoz, hogy elhódítsa a címet.
A közönség soraiból fel-felhangzik az "unalmas-unalmas bekiabálás. Heyman biztatja emberét és úgy látszik ez használ is, mert Curtis védi ellenfele egyik mozdulatát, majd támad, beviszi a Hangmans facebuster mozdulatát és kopogtat.
A mérkőzés győztese és a WWE Interkontinentális Bajnoka továbbra is Curtis Axel.



WWE Díva Bajnoki cím mérkőzés: Brie Bella vs AJ Lee
AJ lassan négy hónapja birtokolja az övet, többször védte meg - hol sikerrel, hol trükkel.
Brie lendületesen kezd és AJ most is kimenekül a ringből. Ellenfele nem tudja kint elkapni, mert a Díva Bajnok oldalán Tamina ügyel a rendre. Persze ott van Brie mellett is a testvére, Nikki.
A ringben átlagos mérkőzést láthatunk, de sajnos a dyva divíziótól az utóbbi időben ezt szokhattuk meg. A ringen kívül is elszabadulnak az indulatok, Tamina és Nikki egymásnak esnek.
Ez épp elég ahhoz, hogy Brie Bella figyelmét elvonja, AJ pedig kihasználja a kínálkozó lehetőséget, összegöngyölje kihívóját és kopogtasson.
A mérkőzés győztese és a WWE Díva Bajnoka továbbra is AJ Lee.


Ismét egy összefoglalót kapunk a Rhodes Family körül történtekről, majd a backstage-ben Renee Young beszélget a családdal. Goldust azt az alternatív ruházatot és festést használja, amit a TNA-ben, a Black Reign korszakában is láthattunk.
A családról, az összetartásról beszélnek és elmondják, hogy nem számít, mi történik ma este, emelt fővel fognak távozni.
Goldust is megszólal, az Igazság Kutyáiról, a hatóságok bábjairól, azaz a Shieldről beszél. megígéri, hogy nem fogják elfelejteni Dusty Rhodes, Cody és Goldust nevét.
Renee Codynak is odatartja a mikrofont, de ő mit mondhatna, arról a szervezetről, amelyik kirúgta. Szerencsésnek vallja magát, hogy fele-fele arányban örökölte apja karizmáját és Goldust in-ring képességét, ráadásul kubai anyja tüzessége is benne van.
Nemsokára azért mennek ki, hogy megvédjék a család jövőjét. Ma este az életükért és a családjukért harcolnak.



The Shield vs The Rhodes Family
A mérkőzés Cody és Goldust, illetve A Tag team Bajnokok, Roman Reigns és Seth Rollins között zajlik. Dusty Rhodes és Dean Ambrose a ring mellől figyel.
Cody és Rollins kezd és a legkisebbik Rhodes-on látszik a düh. A Shield tagjai váltanak, de Reigns sem ússza meg, végül társai kikapják a ringből, mielőtt baj lenne. A három srác tanácskozik, mintha stratégiát beszélnének meg a testvérek ellen.
Aztán Dusty Rhode felé fordulnak, így a ringen kívül kerül szembe a kétszer három ember. A mérkőzésvezető próbál rendet tenni, és végül a ringben folytatódnak az események - ezúttal Goldust és Reigns között.
A váltást követően Cody kerül majdnem bajba, ám fordít és olyan hevesen esik neki Seth-nek, hogy többször is figyelmeztetni kell.
A mérkőzés alatt többször fordul a kocka és a köteleken kívül is megy a szócsata Dusty és Ambrose között.
Cody jól küzd, majd ugyanez mondható el Goldustra is. A Shield egyre nagyobb bajban van már, amikor Rollins elmozdul Goldust ugrása elől, az arany-fekete ember pedig kizuhan a ringből.
Az igazságosztók ekkor képesek fölénybe kerülni: Goldustot nekicsapják a barikádnak, a mérkőzésvezető pedig elkezdi kiszámolni. Visszajut tíz előtt a ringbe, ott azonban azonnal megpróbálják lekopogtatni. Még ebből is kirúg, de váltani már nem tud Codyval.
A Shield kihasználja a fölényt és a saját saroktól távol tartva osztják Goldustot. Megpróbálják feladásra kényszeríteni, ám visszajön a meccsbe és bár nehezen, de váltani tud Codyval, aki szinte tombol a ringben. Kopogtat, de Reigns megmenti csapattársát! Cody kioszt neki egy Disaster Kick-et, átlöki a köteleken, majd Ambrose is kap egyet.
Dean Ambrose gyorsan feláll és ismét Dustyt veszi célba. A Hall Of Famer nem ijed meg, leveszi a nadrágszíját és azt szorítja az öklébe, amikor üt. Jön hátulról Reigns, de jön Goldust is!
Nem csak a rámpán, a ringben is zajlanak az események: Cody egy az egyben marad Seth Rollins-szal, jön a Cross Rhodes és a kopogtatás!
Rollins nem tud kirúgni, így a mérkőzést győztese Cody Rhodes és Goldust!

A testvérek egymás nyakába ugranak, majd az ünnepléshez csatlakozik apjuk is. Sajnálhatjuk, hogy a meccs nem a Tag team övekért ment, hisz a Shield két tagja vereséget szenvedett. (Bár ezt mondhatjuk úgy is, hogy a Rhodes Family legyőzte a teljes Shieldet.)
Ez azt jelenti, hogy Cody visszakapja az állását, Goldust elméletileg munkát kap. Az öltözőből kiözönlenek a szupersztárok, hogy ünnepeljék a Shield legyőzőit, a Rhodes családot, miközben Michael Cole azt mondja: Végül valaki megállította a Shoeldet!

Még vége sincs a PPV-nek, de máris a következő adást reklámozza a WWE R-Truth-tal. A Hell In a Cell-re még ebben a hónapban, pontosan három hét múlva kerül sor. Október 27-én Miami ad otthont a rendezvénynek.

A Kick Off-ot is vezető négyes örömmel üdvözli Cody és Goldust visszatérését, majd benézünk az irodába.
Brad Maddox telefonál, a vonal túlsó végén a WWE COO, Triple H van. Maddox elmondja, hogy a Rhodes család nyert, de ezt leszámítva minden a tervek szerint megy.
Vickie Guerrero jön be és Brad a segítségét kéri, hogy ellenőrzése alatt tarthassa az eseményeket. Vickie szerint HHH és Stephanine őt bízták meg a dolgok irányításával, övé a felelősség... Nevet és elsétál.
Elszabadulni látszanak a dolgok...



Kofi Kingston vs. Bray Wyatt
kofi és Bray nm sorolható egy súlycsoportba, ennek ellenére a fürge highflyer támad. Bray nevetve fogadja a rúgásokat, majd egyetlen ütéssel padlóra küldi ellenfelét.
Kofi Kingston csak a saját fürgeségében bízhat és bizony le is teríti egy remek ugrással az egész Wyatt családot.
Nem sokkal később kopogtatni próbál, de Bray kirúg kettőnél. Majd fordul a kocka, Wyatt mintha azt mondaná: ne szórakozzunk már. Elkapja Kofi Kingstont és pillanatok múlva megnyeri a meccset.

A győzelem azonban ennek a triónak kevés. Többet akarnak, így Rowan és Harper is a ringbe megy és mindketten adnak még Kofinak. Bray mikrofont fog és arról beszél, hogy mindez nem helyes és nem helytelen. Próbababák akarják megetetni őket a saját, tisztaságról alkotott ötleteikkel. De el fognak hullani egytől egyig...
A Wyattek pózolnak, a fények kialszanak.

A reklám után látunk pár pillanatot az este korábbi történéseiből, majd máris a következő meccsre hangolunk és egy CM Punk-Ryback-Heyman összeállítást nézhetünk meg.


Ryback vs CM Punk
Az este másik nagy presztízsmérkőzése. Ryback érkezik elsőként Paul Heyman oldalán, majd CM Punk vonul be és nagy ovációt vált ki a közönségből.
Nem mondhatjuk, hogy hú de hevesen kezdenének, először Punk hagyja el a ringet pár pillanatra, majd így tesz Ryback is. A pusztító Heymanhez megy, aki hallhatóan azzal hergeli, hogy Punk egy zsarnok. Ryback vissza is megy a ringbe, de ott azonnal Punk térdével találja szemben magát. Amikor a ringen kívül kerülnek és fordítana, Punk a sarokoszlopnak csapja és a kötelekről ugrik rá.
Ryback teljesítménye nem közelíti meg azét a szupersztárét, aki korábban mindenkiben képes volt félelmet ébreszteni, a közönség is egyre hangosabban kiabálja: Nem tudsz birkózni.
Aztán felszívja magát és fordít, ezzel széles mosolyt csal Heyman arcára. Punk nehéz percei következnek, záporoznak rá a könyökösök, rúgások.
A megfelelő pillanatban azonban előbb lábbal védi magát, majd elmozdul a lendületben lévő Ryback előtt, aki így a saroknak csapódik. Punk ki is használja a pillanatnyi gyengeséget, fordít és visszakapja a korábban kapott ütéseket.
A GTS-re készül, amikor Paul Heyman hangja tölti be a teret. A menedzser egy mikrofont ragadott és közölte a nagyérdeművel, hogy ő a legjobb a világon, legyőzte CM Punkot! Sikerült is megzavarnia volt ügyfelét, Ryback pedig hátulról támadott. Ahogy Punk a földre került, Heyman eldobta a mikrofont, tovább nem volt rá szükség.
CM Punk azonban ismét fordított és irányította az eseményeket. Nemsokára már a GTS-re készült ismét, de Ryback védte a mozdulatot, keményen padlóhoz csapta Punkot és kopogtatni próbált.
Punk a kötélen lógott, Heyman pedig elővett egy kendópálcát a ring alól. A mérkőzésvezető észrevette és megakadályozta, hogy támadjon. CM Punk kihasználta a kis keveredést, hátrarúgott és a lábai között találta el Rybacket. Ryback utolsó mozdulata az volt, ahogy a földre rogyott.
A mérkőzést CM Punk nyerte.



WWE Bajnoki cím mérkőzés: Randy Orton vs Daniel Bryan
A WWE-nek jelenleg nincs bajnoka, hisz Triple H szabálytalan kopogtatás miatt megfosztotta a címtől Daniel Bryant. Az övért most ismét az előző két bajnok küzdhet meg.
A két résztvevő képességeit ismerjük, tudjuk, hogy Daniel a végsőkig képes kihasználni az adottságait és tudjuk, hogy Ortonnak az utóbbi időben ismét súgnak a hangok. Ennek szellemében zajlott a mérkőzés is. Számtalan fordítással, számtalan mozdulattal próbálták a maguk javára billenteni a mérleg nyelvét.
Használták a lépcsőt, a kommentátori asztalt és nem egyszer pillanatokra voltunk attól, hogy az események kiszámolással érjenek véget.
Aztán Daniel Bryan megtáltosodott, sarokból-sarokba rohanva több brutális rúgást is bevitt a Viperának, majd megsorozta Orton mellkasát. Ő azonban ezek után is könnyedén állt fel és elkapta Danielt. Az előbb még vesztésre álló Randy ebben a pillanatban már csak egy hajszálnyira volt attól, hogy ismét Bajnok lehessen és magasba emelhesse az övet. Jött az ismert mozdulat, készült az RKO-ra.
Daniel Bryan kivédte és másodpercek múlva már a Yes Lock-kal ő került pozícióba! Randy Orton nem adta fel, helyette más történt!
Megszólalt Big Show zenéje, az óriás befutott és először a mérkőzésvezetőt rántotta ki a ringből.
Daniel Bryan elengedte Ortont és értetlenül nézte, majd kérdezte: mit csinál Show. A válasz egyetlen hatalmas ütés volt, amitől Daniel elterült a ringben.
Show a saroknak támaszkodott, látszott az arcán, hogy ezt nem szabad akaratából tette.
A rámpa végén megjelent Brad Maddox és egy másik mérkőzésvezetőt rendelt be, hogy Orton mielőbb kopogtathassa a kiütött Bryant. Mert a Vipera kell, hogy legyen a Bajnok...
Nem más jött, mint Scott Armstrong, tehát az a bíró, akit HHH korábban már felfüggesztett épp azért, mert Daniel Bryan az ő gyors kopogtatásával győzte le Ortont és lett Bajnok!
Orton Bryan fölél feküdt, a spori kopogtatni kezdett. Ekkor Showban feltámadt a lelkiismeret és lépett! Kettőnél kirántotta Scott Armstrongot a ringből és kiütötte!
Randy Orton és a bejáratnál álló Brad Maddox arcán nem a felhőtlen öröm látszott, Big Show belerondított a dolgokba.
Az óriás a ringbe lépett és Orton többször felszólította: álljon meg! Sokáig nem tudta szidalmazni, Show keze ismét elsült és kiütötte Ortont.


A Battleground PPV adáson nem avattunk új bajnokot, sőt a WWE Bajnoki öv továbbra sem talált gazdára. Big Show végre szembeszállt a vezetéssel. Brad Maddox feje fölött sötét felhők kezdtek gyülekezni. A Shield veszített, Cody és Goldust ismét a szervezet tagja.
Nem minden sült el úgy, ahogy Triple H elvárta volna. Ráadásul önmagában is meglepő, hogy maga a COO nem volt látható a helyszínen.

Hétfőn RAW adás, amiben bizonyosan lesznek érdekes események.

 

Letöltés:

-HDTV 720p. (Élmény Teljesebb Tiszta Kép és Hang!)

 

-DSR Xvid (Hamarabb Lejön De Nem Olyna Jó A Minőség!)

 

WWE Night of Champions - New WWE Champion!

2013. szeptember 15. Detroit, Joe Louis Aréna - A WWE Night Of Champions PPV gálát ezúttal is komoly érdeklődés övezte. Az adás most is a Kick Offal nyitott, ezúttal Josh Matthews, Booker T, Alex Riley és Santino Marella latolgatták az eseményeket.

Azonnal be is nézünk a backstage-be, ahol Paul Heyman elégedetlenkedik és Brad Maddoxot okolja, mondván odalökte őt CM Punknak ma este. Aggódik, hogy Punk mit fog tenni ma este. Azt tervezi, hogy megüti a mérkőzésvezetőt, mielőtt Punk kezet emelhetne rá, így akarja megúszni.
Maddox szerint azonban ez nem lenne jó az üzletnek, így a további kibúvók elkerülése végett bejelenti, hogy a CM Punk vs Curtis Axel és Paul Heyman összecsapás egy No DQ meccs lesz!


WWE NOC Kick Off:

Tag Team Turmoil meccs: 3MB vs. Tensai és Brodus Clay vs. The Usos vs. 3MB vs. Darren Young és Titus ONeil vs. Jack Swagger és Antonio Cesaro
A Tag Team Turmoil mérkőzés célja eldönteni, hogy melyik páros hívhatja ki a bajnoki övért a jelenlegi Tag Team Bajnokokat, Seth Rollinsot és Roman Reignst.
A 3MB tagjai, Heat Slater és Drew McIntyre valamint a Brodus Clay - Tensai páros kezd. A két nagy termetű szupersztár gyorsan elintézi a 3MB-s srácokat, és máris várhatják a következő ellenfelet, akik nem mások, mint Jack Swagger és Antonio Cesaro.
Az összecsapás második részében is jól teljesítenek Brodusék, ám végül Swaggernek sikerül elkapni őt a Patriot Lock-kal és Brodus feladja.
A győztes csapat következő ellenfele az USO testvérek csapata. A srácok hasonlóképpen járnak, mint az előző páros: Jack Swagger a már ismert szorítással ismét eredményt ér el.
Utolsó párosként a Prime Time Players érkezik. Mindenképpen előnyük lehet, hogy Swagger és Cesaro már két mérkőzésen túl van. Ez bizony a mozgásukon is látszik.
A mindössze pár perces összecsapás végeredménye is Swaggerék fáradtságát, illetve a Prime Time Playewrs ügyességét tükrözte: Darren Young megakadályozta, hogy Swagger a lábszorítással feladásra kényszerítse csapattársát, majd ő maga is kibújt a fogásból és azonnal ellentámadásba lendült, aminek a végén sikeresen kopogtatott.
A végső győztesen és a Shield kihívói a Tag team Bajnoki övért: A Prime Time Players.


A pay-per-view adásban a bevezető képsorok után a WWE COO, Triple H érkezik az arénába. HHHmost is arról beszél, hogy mi a legjobb az üzletnek, majd bejelenti, hogy ma este a Randy Orton vs Daniel Bryan mérkőzést senki nem fogja megzavarni. Nem lesz ott a Shield, sem Big Show, senki, csak Orton és Daniel.
A nyúzott Paul Heyman jön be Curtis Axel társaságában és szakítja félbe, mondván hívta, kereste, e-mailezett neki, üzenetet hagyott többször, de nem érte el őt. Mindenképpen beszélnie kell Triple H-dzsel. A beszélgetés nem tartozik a nyilvánosságra - véli Paul.
HHH megjegyzi, hogy Haymen milyen megviselt, mennyire nyúzott. Megkérdezi, mikor volt az utolsó alkalom, hogy a menedzser aludt, vagy lezuhanyozott?
Heyman természetesen nem akar mást, csak elkerülni, hogy CM Punk ellen a ringbe kelljen lépnie, főleg így, hogy diszkvalifikáció nélküli mérkőzésen kell ezt tennie. Érvel mindennel: azzal, hogy mi jobb az üzletnek, Brock Lesnarral és könyörög, hogy töröljék a meccset.
Triple H nem hajlandó erre. Megszólal Curtis Axel is, aki azt kérdezi: Szerinted ez vicces Hunter? Axel úgy véli, hogy ez HHH bosszúja azért, mert amikor ő Paul Heyman srác lett, a RAW-ban legyőzte a főnököt.
Triple H elmondja,hogy elkövettek egy kis hibát, hisz ez a Night of Champions. A Bajnokok Éjszakáján pedig minden bajnoki címet meg kell védeni. Mivel előre az Interkontinentális címért nem volt bejelentve meccs, ezt a hibát most azonnal javítják. Curtis Axel ne menjen sehova, mert máris kezdődik a meccse azzal a szupersztárral, aki belép az aránéba.


WWE Interkontinentális Bajnoki Cím mérkőzés: Kofi Kingston vs Curtis Axel
Kofi Kingstonnak adatik meg a lehetőség, hogy ismét IC Bajnok lehessen és a meccs alatt Paul Heyman és Curtis ASxel is aggódhat azon, hogy gazdát cserél az öv. A közönség egyértelműen Kofit buzdítja, ő pedig többször is közel áll ahhoz, hogy sikerüljön neki a győzelem. Axel azonban minden alkalommal képes volt fordítani.
Összességében jó összecsapást mutattak be, aminek a végén Curtis Axel tudta érvényesíteni akaratát és megvédte Interkontinentális Bajnoki címét.


Láthatjuk, hogy az öltözőben RVD és Ricardo jókedvűen beszélgetnek, a mexikói megtanítja spanyolul Robnak a Mr. Monday Night kifejezést. Van Dam megtanulná azt is: nehézsúlyú világbajnok, de Ricardo szerint ez nagyon egyszerű: egyszerűen csak RVD!


WWE Dívas Bajnoki Cím Fatal 4 Way meccs: Natalya vs. Naomi vs. Brie Bella vs. AJ Lee
Mivel az első számú kihívói jogért kiírt mérkőzésen AJ megtámadta a dívákat, Stephanie McMahon úgy döntött, hogy mindhárman lehetőséget kapnak arra, hogy elhódítsák a bajnoki címet.
A gong megszüólalását követően AJ szinte azonnal menekülne és kicsúszik a kötelek alatt, ám a lányok visszahozzák. AJ nyilvánvalóan - szokásához híven - arra játszott, hogy a már meggyengített ellenfeleit meg-megtámadta, kemény összecsapásokba igyekezett nem belekeveredni.
Hátulról jött akkor is, amikor Natalya a dupla Sharpshooterhez készült és közel állt ahhoz, hogy Díva Bajnok legyen. A szőke lány, még ki sem fújhatta magát, máris megkapta a Black Widow-t AJ-től és feladta a meccset.
A mérkőzés győztese és a WWE Díva Bajnoka továbbra is AJ Lee.


Rövid reklám után máris kezdődik a következő csata:


WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím mérkőzés: Rob Van Dam vs Alberto Del Rio
A címvédő Alberto Del Rio már az első percekben bajban érezheti magát, hisz RVD gyors egymásutánban többször is a földre küldi.
A mexikói egy ügyes rúgással átmenetileg fordít ugyan, de Van Dam gyorsan ismét uralja a meccset.
Ez a kettősség jellemzi az összecsapást, ami ráadásul azzal, hogy Alberto és Ricardo összekülönbözése után a volt segéd átállt Van Dam mellé, személyes üggyé is vált.
Mindketten számtalanszor próbáltak kopogtatni,ám ezek a kísérletek jó ideig nem vezettek eredményre. Rob Van Dam csillogtatta akrobatikus képességeit, látványos mozdulatokat mutatott be, a közönség pedig hangosan kiabálta a nevét. A szupersztár el is jutott a Five Stas Frogsplash-ig, ám Del Rio felhúzott térdekkel várta. Van Dam összegörnyedt, a mexikói pedig azonnal elkapta a karját és bevitte a Cross Arm Breakert. Rob Van Dam megpróbált kijönni a mozdulatból és végül elérte a kötelet. Del Rio azonban nem hagyta abba, a bíró figyelmeztetése ellenére sem engedte el ellenfele karját ezért a mérkőzést leállították és Albertot diszkvalifikálták.
A győztes diszkvalifikációval Rob Van Dam, ám a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka továbbra is Alberto Del Rio.

Del Rionak nem elég, hogy megtarthatta az övet, a földön fekvő Van Damot támadja, majd egy széket fog. Amikor ütésre emeli, hátulról Ricardo érkezik és elveszi tőle a széket. Közben Van Dam is magához tér és padlóra küldi a bajnokot. Aztán átugorva a ringet a sarokhoz szögezi Del Riot.


A backstage-ben látjuk, hogy Curtis Axel boldog,amiért megvédte a címét és készen áll a következő meccsére. Paul Heyman talpig feketébe öltözött, ő nem örül. Arról beszél Axelnek, hogy mi forog kockán ma este. Elmondja, hogy többé nem lesz képes segíteni Axel karrierjét, ha ma este CM Punk elé dobják a ringben. Ő hitt a srácban, de most azt hiszi, hogy Curtis Axel csak magában hisz.

Látjuk azt is, hogy Orton szinte könyörög Triple H-nek, hogy segítsen neki, nem érti HHH miért tiltotta meg, hogy bárki is közbeavatkozzon. A Vipera nehezen emészti meg, hogy egy az egyben kell mennie Bryan ellen, egyik oldalon sem állhat senki a ring mellett.
Triple H az értésére adja: meg akar bizonyosodni arról, hogy a legjobb embert választotta, amikor úgy döntött, hogy Orton lesz a WWE arca.


Fandango táncol be és következik egy újabb mérkőzés, amit előre nem jelentettek be.


Fandango vs The Miz
Kérdés, hogy sikerül-e ma pontot tenni a Fandango vs Miz ellentétre ezzel a meccsel. A két szupersztár időnként komikusba átcsapó rivalizálásából úgy tűnt, Fandango jön ki jobban, ám Miz képes volt fordítani, bevitte a Figure Fourt és feladatta ellenfelével a meccset.
A presztízs összecsapást tehát ezúttal Miz nyerte.


Egy rövid videó után a WWE üdvözli a helyszínen a michigani Nemzeti Gárda tagjait és köszönetet mond azért, amit az országért tesznek.

Kapunk egy összefoglalót a CM Punk-Paul Heyman konfliktusról, majd kezdődik a meccs, mi pedig megtudhatjuk, hogy Paul megkapja-e amit érdemel.



NO DQ Handicap Elimination meccs: CM Punk vs Curtis Axel és Paul Heyman
Curtis Axel kendópálcával várja a kendópálcával érkező CM Punkot. Mivel nincs diszkvalifikáció, nyugodtan használhatnak eszközöket. CM Punk gyorsan leteríti Axelt, majd Heymant veszi célba. A közönség hangosan élteti Punkot. Heyman igyekszik kimaradni a dolgokból, a két szupersztár pedig felváltva kerül fölénybe.
Aztán előkerül egy asztal is és Axelt nem titkolt szándéka, hogy eltörje azt Punkkal. Egyelőre azonban épp Punk küldi neki Axelt fejjel a sarokban lévő széknek, nem sokkal később pedig egy GTS-t oszt ki neki, majd azonnal elkapja az Anaconda Vise-szal és feladásra kényszeríti.
CM Punk tehát legyőzte Curtis Axelt, Paul Heyman pedig tátott szájjal, kidülledt szemekkel, megdermedve konstatálta ezt a győzelmet. Megpróbálta elhagyni a helyszínt, de Punk utána ment és visszakergette. A ringben aztán elkezdődött Paul Heyman kálváriája. CM Punk a kendópálcával ütötte korábbi menedzserét.
Arra talán lehetett számítani, hogy Brock Lesnar feltűnik és megmenti Heymant, de arra valószínűleg kevesen tippeltek volna, hogy Ryback oson Punk háta mögé!
A Sin City Cyborg a sarokban lévő asztalnak csapta Punkot, majd a földre fektette és rárángatta Paul Heyman mozdulatlan testét.
No DQ, Punk két vállon, Heyman fölötte, a mérkőzésvezető kopogtatott és Ryback közbelépése után a meccs győztesének így Paul Heymant kiáltották ki.
Ryback kihúzta a ringből Heymant, a vállára vette és kivitte az arénából. CM Punk még mindig a ring közepén feküdt és az orvosok érkeztek hozzá, reméljük azt leszámítva, hogy a háta felrepedt, nem sérült meg.
Amikor feltérdelt, a közönség ismét hangosan kiabálta a nevét.



WWE United States Bajnoki cím mérkőzés: Dolph Ziggler vs Dean Ambrose
Felhangzik a Shield zenéje és máris érkezik a nézők között Dean Ambrose, majd jön Dolph Ziggler is.
Kérdés, hogy a nemrég még Nehézsúlyú Világbajnok Ziggler képes lesz-e szerezni egy másik bajnoki övet, képes lesz-e legyőzni a Shield egyik tagját.
Választ kapunk arra is, hogy Ambrose egyedül képes-e a győzelemre, vagy esetleg diszkvalifikáltatja magát, hogy megtartsa az övet.
Dean Ambrose földre kényszeríti Zigglert és láthatóan mielőbb szeretné feladatni vele a meccset. Dolph azonban visszatámad és könyökösök sorozatával gyengíti. Felváltva kerülnek irányító szerepbe és mindketten többször próbálnak kopogtatni, illetve feladatni. Aztán Dolph Ziggler már közel áll a győzelemhez, amikor Dean Ambrose kivédi a támadását és azonnal ad neki egy befejezőt.
A mérkőzés győztese és a WWE US Bajnoka továbbra is Dean Ambrose.

A Bajnok címvédését az egész Shield a ringben ünnepli. Seth Rollins és Roman Reigns pedig már a kötelek között is marad, hisz következik a Tag Team Bajnoki cím megvédése.



WWE Tag Team Bajnoki cím mérkőzés: Seth Rollins és Roman Reigns vs. Darren Young és Titus ONeil
A Kick Offban már bizonyított és ezzel első számú kihívóvá előlépett Prime Time Players érkezése után Titus és Seth kezdi az összecsapást. A termetes ONeil játszi könnyedséggel kapja el ellenfelét, majd átengedi Darren Youngnak, aki úgy látszik szintén nem ijed meg a Shield erejétől.
Ezt követően érkezik Roman Reigns, ő már keményebb és fölénybe tud kerülni. A következő váltásnál Seth ismét alárendelt szerepet játszik, és a páros akciókban is a Prime Time Players javára billen a mérleg.
Titus eljut odáig, hogy be is fejezhetné a meccset, ám Reigns még időben érkezik és megakadályozza a kopogtatást. Kisebb összetűzésbe kerül Younggal, ez pedig elvonja a mérkőzésvezető figyelmét.
Roman Reigns egy Spearrel teríti le a bíró háta mögött Titus ONeilt, majd Seth Rollins azonnal kopogtat.
A mérkőzés győztese és a WWE Tag Team Bajnoka továbbra is a Shield, azaz Seth Rollins és Roman Reigns.


Ismét láthatjuk Ryback CM Punk elleni támadását, majd egy összefoglaló videót kapunk arról hogyan és miért lett Randy Orton a WWE arca. Hogyan próbálta Daniel Bryant megsemmisíteni többször is a Shield, illetve maga Triple H, aki utasítást adott a támadásokra.
Láthatjuk, hogyan rúgták ki Cody Rhodes-ot azért, mert szerinte a Bryan vs Orton meccs lett volna jó az üzletnek. Nincs más hátra, mint a WWE Bajnoki címvédés, ami az öv mellett az igazságért is harcot jelent. Képes lesz-e Randy Orton a Shield, illetve HHH támogatása nélkül a győzelemre? Képes lesz-e Daniel Bryan igazságot szolgáltatni azzal, hogy legyőzi a Bajnokot?


WWE Bajnoki cím mérkőzés: Daniel Bryan vs Randy Orton
Daniel Bryan érkezik elsőként és a közönség hatalmas szeretettel fogadja. Kezek tömege emelkedett a magasba és kiabálták: YES! YES! YES
Randy Ortont nem fogadják ilyen lelkesen. A nemrég még közönségkedvenc szupersztár heel turnjét sokan várták, a rosszfiú szerepben mégsem állnak mellette.
A gong megszólalása után azonnal egymásnak feszülnek, ám Orton reakcióiból láthatjuk, hogy zavarja a tömeg kiabálása, az hogy Bryannek szurkolnak. A Vipera feszült.
Daniel Bryan Orton karját gyötri, ő azonban kiszabadul a fogásból és Daniel nyakát kapja el. Pillanatokkal később már pózol ellenfele fölött, ez azonban hiba, mert Bryan támad és fordít. mindketten bőségesen adnak is és kapnak is és úgy tűnik, talán tényleg egy az egy elleni, tiszta közdelemmel érhet véget majd a meccs.
Orton rátapos Daniel kézfejére, támadja a karját és ez mintha be is jönne. Daniel Bryan azonban minden egyes fogásól kijön, minden egyes támadás után ismét talpra áll, minden kopogtatási kísérletből kirúg és fordít.
Orton percei után mindig Bryan percei következnek és a kihívó egyre elszántabban, egyre átszellemültebben rázza a fejét, mintha biztatná magát. Kemény rúgásokkal ostorozza Randyt, majd a kötél tetejéről rántja magával. Orton érzi, hogy baj van, kicsúszik a kötelek alatt, hogy időt nyerjen, ám Bryan azonnal utána vetődik és ismét lerúgja. Újabb kétlábas rúgás a kötél tetejéről, majd ismét egy repülés a köteleken át: Orton meggyengül! Daniel következő ugrását azonban sikerül védenie és ezzel lehetősége adódik, hogy visszatámadjon. Daniel Bryan elterül a ring mellett és számolnak rá, de még időben vissza tud mászni. Orton az RKO-hoz készül. Daniel Bryan védi a mozdulatot, de úgy, hogy Ortonnal együtt a mérkőzésvezetőt is ellöki. A bíró kiesik a ringből és fekve marad a földön. Érkezik azonban egy másik csíkos pólós és kettőt tud is kopogtatni, amikor Orton egy Powerslammel teríti le Danielt. Következne a DDT, Daniel Bryan azonban kibújik a mozdulatból és lefogja Ortont a Yes Lockkal! Orton küzd és végül eléri az alsó kötelet, de felállni sincs ideje, Bryan máris beviszi az ismert rúgás sorozatát. Orton szerencséjére el tud mozdulni a sarokból, amikor Daniel két lábbal robbanna a mellkasának.
Randy Orton láthatóan fájlalja a bal karját és látjuk közben azt is, hogy a földön heverő mérkőzésvezetőhöz az orvos érkezik.
Újabb pillanatok, újabb Bryan fordítás. Mindketten fáradnak, talán a Bajnok jobban. Daniel ezt ki is használja, ismét lehajítja őt a kötelek tetejéről, majd ráugrik és kopogtat. Orton még ekkor is kirúg, még ekkor is képes visszatámadni!
Pillanatokkal később Bryan belerobban a Vipera mellkasába, ő pedig elterül. Daniel Bryan lefogja, a bíró pedig a szokásosnál gyorsabban kopog hármat.
A mérkőzés győztese és az új WWE Bajnok: Daniel Bryan!

Daniel Bryan Orton teste fölött állva magasba emeli az övet és ünnepel.

A Night Of Champions estéjén valamennyi bajnoki öv terítékre került, de mindössze egy bajnok változott. Két övet továbbra is a Shield birtokol, Rob Van Dam, a nemré visszatért szupersztár pedig ma sem lett világbajnok.

Hétfő este RAW és talán kiderül, mit akar kihozni a CM Punk-Ryback ellentétből a WWE, illetve az is, hogy mi lesz a WWE arcának, randy Ortonnak a sorsa.

Letöltése Torrentel
 
 

 

WrestleMania XXIX. - New WWE Champion And Still World Champion!

(79 db hozzászólás a cikk alatt, reagálj Te is!)

2013. április 7. New York - A WrestleMania XXIX-et a Metlife Stadionban rendezték meg és az év egyik legfontosabb pankrációs eseményét hatalmas várakozás előzte meg. Már a nyitóképeken is jól látszik, hogy rengeteg ember, gyakorlatilag teltház van az arénában.


Mint a PPV adásokon azt már megszokhattuk, most is egy Pre Show-val nyit az este. Ezen belül természetesen a korábbi WrestleManiákból láthatunk pillanatokat és kapunk egy kis emlékeztetőt a mostani mérkőzésekhez vezető konfliktusokból is.

A Pre Show keretében az egyik bajnoki öv volt a tét:


The Miz vs Wade Barrett - Interkontinentális Bajnoki cím mérkőzés
Wadw Barrett 2012. december 31-én szerezte meg az övet Kofi Kingstontól. Bő három hónap elteltével The Miz ellen kell megvédenie.
Miz júliustól októberig volt bajnok, most második alkalommal hódíthatja el a címet.
A mérkőzés meglepően rövid ideig tartott, pedig két jó képességű szupersztár állt egymással szemben. Alig négy perc alatt Miz eljutott odáig, hogy bevigye a Rick Flairtől adoptált Figure Four feladatási mozdulatot, amit Barrett még képes volt védeni, sőt átfordított egy kopogtatási kísérletbe. Aztán pillanatokkal később Miz ismét befogta Barrettet, aki már nem érte el a kötelet és feladta a mérkőzést.
A győztes és a WWE új Interkontinentális Bajnoka: The Miz.


A WrestleMania XXIX egy visszatekintéssel indul, hisz épp a keleti partot sújtotta legjobban 2012. október végén a Sandy hurrikán és az áldozatok megsegítéséhez, a nagyszabású jótékonysági kampányhoz a WWE is csatlakozott. New Jersey állam kormányzója, Chris Christie beszél arról, hogy az itteni emberek megtörhetetlenek és megállíthatatlanok. Köszönt mindenkit a szeretet földjén és üdvözli az embereket és a WrestleManiát, ami hivatalosan is kezdetét veszi.
Ezt követően nem maradhat el, hogy ismét remek pillanatokat láthassunk a korábbi WM adásokból, majd kezdődik az első mérkőzés.


Sheamus, Rendy Orton és Big Show vs The Shield
A hat emberes Tag Team mérkőzés egy presztízs meccs a korábban megtámadottak és a támadó Shield tagjai között. Az Orton-Sheamus-Show trió az elmúlt hetekben többször is megfutamította a Shieldes fiúkat, most azonban szabályos keretek között el kell dönteni, kik is a jobbak.
Nem volt rossz mérkőzés és a kisebb oddsot valószínűleg a Shield kapta volna a fogadóirodáktól, ennek ellenére a srácok remekül helytálltak és remekül dolgoztak össze. Olyan remekül, hogy végül Ambrose kopogtatta Randy Ortont és ez a Shield győzelmét jelentette.


Mark Henry vs Ryback
A két erőember csatája is presztízs meccs volt, igazi izom összecsapás. Rybacknek - mióta komoly szerephez jutott a WWE-ben - szinte alig volt veresége és hatalmas rajongótábora lett.
Mark Henry hosszú kihagyás után változatlanul heel karakterként tért vissza.
A mérkőzést végül Mark Henry nyerte, Ryback azonban nem érte be ennyivel. A meccset követően megmutatta, hogy képes súlyos ellenfelének is kiosztani a Shell Shocked-et és képes vesztes meccs után is úgy elhagyni az arénát, mint egy győztes.


Dolph Ziggler és Big E.Langston vs Kane és Daniuel Bryan - Tag Team Bajnoki cím mérkőzés
A történelem majdnem megismételte önmagát. Közvetlenül a gong után Ziggler egy csókot kért AJ-től és amint megfordult, beleszaladt Daniel Bryan talpába. Egy évvel ezelőtt épp így veszített a WrestleManián Daniel Sheamus ellen.
Most azonban Ziggler képes volt kirúgni a kopogtatásból, de ahhoz, hogy végleg megússza a veszélyes helyzetet, a ringet is el kellet egy pillanatra hagynia.
Kane és Langston következett és Big E. néhány kemény pofon után is könnyedén vitte be Kanenek a befejező mozdulatot. A Big Red Monster azonban nem adta ilyen könnyen és innentől jó kis meccs alakult ki. A párosok jól dolgoztak együtt.
Do,lph Ziggler megpróbálta Kanet leütni a Money In The Bank táskával, a mozdulatot azonban elvétette és a támadásból egy hatalmas Chokeslamet kapott, ami egyúttal a mérkőzés végét is jelentette. Jött a kötél tetejéről Daniel Bryan és a kopogtatás.
A mérkőzés győztese és a WWE Tag Team Bajnoka továbbra is a Team Hell No.


Fandango vs Chris Jericho
Fandango gyakorlatilag most debütál igazából a WWE-ben és ez a debütálás azonnal egy WrestleMania mérkőzés, ráadásul nem is akárki ellen, hisz Chris Jericho eredményei önmagukért beszélnek. Az elmúlt két hétben a két szupersztár már többször összeakaszkodott és Fandango megtámadta Jerichot. Nagy kérdés, hogy a finoman fogalmazva is érdekes karaktert kapó Fandango mire lesz képes egy teljes mérkőzésen.
A meccset gyakorlatilag Jericho uralta, Fandango többször is elhagyta a ringet egy.egy pillanatra, hogy meneküljön ellenfele elöl. Aztán egyszerre vittek be rúgást a másiknak, ebből pedig Fandango jött ki jobban, de Jericho képes volt ismét a saját javára fordítani az eseményeket. Chris eljutott a Walls of Jericho-ig, ám Fandango ezt a mozdulatot azonnal kivédte, sőt átfordította és kopogtatott.
A mérkőzés győztese a frissen debütált Fandango.


Alberto Del Rio vs Jack Swagger - WWE Nehézsúlyú Világbajnoki cím mérkőzés
Az All American American természetesen Zeb Colter társaságában érkezett, Alberto Del Rio mellöl pedig nem maradhatott el a több támadást elszenvedett Ricardo. Swagger nagyon meg akarta nyerni a címet, a két lábszorító, feladató specialista egymás után mutatta be a Patriot Lockot és a Cross Arm Breakert.
Nem maradhatott el a ringen kívüli kekeckedés sem, és Jack Swagger bármennyire is bajnok akart lenni, a mai nap nem róla szólt. Alberto Del Rio egyik Cross Arm Breakerét követően nem tudta elérni a kötelet, nem volt segítség, feladta a mérkőzés.
A győztes és a WWE Nehézsúlyú Világbajnoka feladatással Alberto Del Rio.


Undertaker vs CM Punk
A nagy kérdés: megszakad a hihetetlen streak, vagy nem? CM Punk, a Hangtalanok Hangja és a WWE korábbi Bajnoka történelmet írhat a mai napon, ám ugyanez igaz Undertakerre is, hisz ha a Dead Man nyer, a WrestleMania rekordja 21-0-ra nő.
A két igen jó képességű szupersztár látványos mérkőzést vívott. Repkedtek a Tombstone-ok, a GTS-ek, Chokeslamek, a pofonok. Láttuk repülni CM Punkot, számtana kopogtatási kísérlet és számtalan kirúgás volt.
A kérdés az volt, ki fogja tovább bírni. Undertaker tavalyi, Triple H elleni mérkőzésére visszagondolva sejthettük, hogy a keménység annak ellenére, hogy a szupersztár már közelít az 50-hez, benne lesz.
Végül egy újabb Tombstone után CM Punk már nem tudott kirúgni, Undertaker kopogtatott és megnyerte 21. WrestleMania mérkőzését.
Az, hogy a streak nem szakadt meg, a legenda rajongóinak reményt adhat arra, hogy a következő évben, a WM 30. évfordulóján ismét láthatjuk Takert és visszavonulása még talán várat egy évet magára.
Hogy CM Punk a vereség után milyen szerepet kap, kivel keveredik ellentétbe, a következő hetekben kiderül.


Triple H vs Brock Lesnar No Holds Barred mérkőzés - A tét HHH karrierje
Paul Heymannek el sem kellett volna mennie a ring mellől, CM Punk után a másik Heyman srác, Brock Lesnar lépett a ringbe, hogy egy No Holds Barred mérkőzésen The Gamet nyugdíjba küldje.
Triple H sem volt egyedül, barátja Shawn Michaels állt mellette a ring sarkában.
A két legendás szupersztár - akárcsak a múltkor a RAW-ban tették - keményen odatette magát. Mivel nem volt sem kiszámolás, sem diszkvalifikáció, minden eszközt használhattak. Nem maradt ki a kommentátori asztal, az acéllépcső és a székek sem.
nehéz eldönteni, ki kapott többet. Az biztos,hogy Lesnar hibázott. Hibázott, amikor kétszer is HHH helyett Shawn Michaelsre figyelt és ezzel egy fölényes helyzetet adott fel, hisz Triple H-nek lehetősége volt váratlanul támadni. Michaels is megpróbálta megtámadni Lesnart, de a harci gépezet kidobta a ringből.
Aztán előkerült a kalapács, de HHH nem tudta használni, mert Lesnar ismét fordított és egy acél székkel, majd a lépcsővel támadta és jelezte, hogy a végső pillanatok következnek, eljött a kivégzés ideje. HHH azonban nem adta magát könnyen. Megalázóan vágta arcon Lesnart, majd keményen esett neki. Brock a Kimura Lock-kal próbálkozott, azzal a mozdulattal, amivel a tavalyi SummerSlamen komoly sérülést okozott Triple H-nek. ő azonban kiszabadult a fogásból és a ring sarkának küldte Lesnart, majd hátulról becsapott a lábai közé. Brock megroggyant, HHH pedig székkel mért ütéseket a balé karjára, s ha ez nem lenne elég, a Kimura Lockkal szorította Lesnart!
Paul Heyman felkapott egy széket és segíteni akart Brocknak, de ott volt Shawn Michaels, aki egy Sweet Chin Music-kal rúgta le a menedzsert.
Lesnar szenvedett a Kimurától, de nem adta fel! HHH-t felemelve állt fel és ellenfelét kétszer is a lépcsőre csapta. The Game újabb Kimurával válaszolt.
Aztán Triple H ismét a kezébe fogta a kalapácsot... megütötte Lesnart, majd az acél lépcsőre csapta a Pedigree-vel. Brock Lesnar elterült, HHH kopogtatott és megnyerte a mérkőzést.
Triple H karrierje tehát folytatódhat és bízhatunk abban, hogy nem csak Undertakert, hanem őt is látjuk még a ringben.


A mérkőzés után láthatunk néhány pillanatot a tegnap esti Hall Of Fame avatásból. 2013. Hall of Famerjei: Mick Foley, Booker T, Trish Stratus, Bob Backlund, Donald Trump és Bruno Sammartino.


The Rock vs John Cena - WWE bajnoki cím mérkőzés
A két szupersztár egy évvel ezelőtt, a WrestleMania XXVIII-on csapott össze és annak ellenére, hogy akkor úgy reklámozták a mérkőzést, mint ami csak egyszer fordul elő egy életben, most sor kerül a visszavágóra. Ráadásul Miamiben The Rock van otthon, így John Cena sokkal több gyűlöletet kap a rajongóktól, mint korábban.
A mérkőzés előtt egy komolyabb összefoglalót kapunk az idáid vezető útról. Kérdés, hogy Cena - ahogy mondta - képes lesz-e önmagát legyőzni és csak Rockra, a mérkőzésre koncentrálni.
A mintegy fél óráig tartó meccsen sok minden történt és hol Rock, hol Cena volt jobb helyzetben. Láthattunk Samoan Drop-ot, DDT-t, STF-et, AA-t, Peoples Elbow-t, Rock Bottom-ot és még sorolhatnánk a jól ismert mozdulatokat.
A közönség többségében egyértelműen Rock mellett állt, ez azonban úgy látszik, John Cenát most nem tudta megzavarni. A WWE két meghatározó egyénisége korrekt mérkőzést vívott és bármelyikük megérdemelte volna a győzelmet. Győztes azonban csak egy lehet, és ezen a visszavágón a zászló nem Rocknak állt. Több befejező mozdulat, illetve kísérlet után végül John Cena blokkolta a Rock Bottomot, majd sikeresen kopogtatott egy AA után.
A mérkőzés győztese és az új WWE Bajnok: John Cena.
A meccset követően a két szupersztár váltott néhány szót, kezet fogtak és megölelték egymást. Rock tudatta a közönséggel, hogy szereti őket, majd a ring mellett helyet foglaló családjához - édesanyjához, barátnőjéhez és nővéréhez - ment. Végighaladt a rámpán, a kijáratnál John Cena várta és tisztelgett Rock nagysága előtt.

WrestleMania Post Show
Az adás után sor került egy WrestleMania Post Show-ra is, amiben Jim Ross, Kofi Kingston és Scott Stanford beszélgettek a mérkőzésekről, illetve megkérdezték több szupersztár véleményét is.
Big Show úgy nyilatkozott, hogy megpróbálta ezt az utat is, de nem akarja folytatni, az egyetlen dolog, ami fontos neki az saját maga. Jimm Ross úgy véli, hogy a következő hetekben Big Show rendkívül veszélyes karakter lesz.
Dusty Rhodes a Mark Henry vs. Ryback mérkőzésről beszél és érdekes, hogy Henry győzelmének ellenére úgy vélik, hogy a meccs lenyűgöző pillanata az volt, amikor Ryback a ShellShockedet kiosztotta a Világ Legerősebb Emberének.
A backstageben Tony Dowson Chris Jerichot kérdezi, aki szerint Fandango az egyik legzavarosabb alak a WrestleManiák történetében és kíváncsi arra, mit kezd a mostani győzelmével.
Jim Ross szerint az éjszaka legjobb meccse a CM Punk vs Undertaker összecsapás volt és ez lehet akár az év mérkőzése is. Kofi Kingston egyetért.
Zab Colter nyilatkozik a Jack Swagger vs Alberto Del Rio meccsről és szerinte szabotálták az egészet.
Megmutatják, ahogy az orvosok röntgenezik HHH kezét és a Post SHow házigazdái úgy vélik, hogy az utolsó mérkőzés győztese

Menü

Hírek

  • NINCS WWE BAJNOK!!!
    2013-09-19 11:49:32

    A WWE COO-ja HHH szerint 2 Time WWE Champion Daniel Bryan csalással szerezte meg az övet a N.O.C-n Orton-ról ezért elvette tőle az övet meghatározatlan ideig és valószinűleg az Új PPV-ig October 6-ig mert kiírtak egy match-t Randy Orton és Danel Bryan között a WWE CHAMPIONSHIP-ért, a neten már keringenek pletykák, hogy ez a Match valószínűleg egy IronMan Match lesz, de ez még ez még nem bisztos!!!

    Azért vette el HHH az övet Bryan-től mert a bíró Scott Armstong túl gyorsan számolt és HHH behívta az arénába Scott-ot hogy mondja el miért tette ezt és erre csak annyit mondott hibáztam még egyszer meg kérdezte és erre oda hajolt Bryan-hez és súgott neki valamit erre elvette HHH az ÖVET Bryantől és a WWE COO-ja HHH  ki is rúgta (YOU´RE FIRED) Scott Armstong-ot aki már 15 Éve a cégnél volt bíró...

  • Hirek
    2013-04-29 14:33:14

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Lesz Rematch a WWE ChampionShip-ért???
Igen, Lesz
Nem Valaki Más megy érte!
Asztali nézet