WWE News
Then Now 4Ever!

MENÜ
WWE RAW. Október 07.

2013. október 7-én Pittsburgh-ből jelentkezett a Monday Night RAW következő adása. Egy nappal vagyunk a Battleground PPV után, ahol a Rhodes család legyőzte a Shieldet, Big Show pedig kiütötte Ortont.
A WWE-nek még mindig nincs bajnoka...


A tegnap esti adás fő eseményének képeit látjuk ismét, majd Michael Cole üdvözli a közönséget. Elsőként érkezik a WWE egyik fő tulajdonosa, Stephanie McMahon.
Stephanie azt mondja, a tegnap esti Battleground PPV fő eseménye veszélybe került. Nem csak veszélybe került, tönkre is ment és ő a WWE Univerzummal együtt mérges. Randy Orton és Daniel Bryan is dühös és mindez egy önző ember akciója miatt. Stephanie utasítja Show-t, hogy menjen a ringhez.
Az óriás megérkezik és mondana valamit, ám a főnökasszony belefojtja a szót. Azzal folytatja, megérti, hogy Show nyomás alatt van az otthoni és a munkahelyi problémái miatt. Megérti, hogy ezért bizonyos helyzetekben rossz döntéseket hoz, de amit tegnap este tett, az teljességgel elfogadhatatlan. Leütött egy mérkőzésvezetőt, leütötte Daniel Bryant és leütötte Randy Ortont. Mit tud Show ezek után mondani saját magának?
- Sajnálom - feleli a Világ Legnagyobb Sportolója, de ez Steph-nek nem elég meggyőző. Sajnálja? Sajnálhatja az egész szánalmas életét. Ő és a férje többször segítettek neki már, mint amire emlékezni lehet. Pénzt adtak neki, hogy megmentsék az anyagi összeomlástól. Show nem képes irányítaná a családját, nem képes irányítani az életét, nem képes irányítani saját magát és nem képes ellátni ezt a munkát. Itt az ideje, hogy ember legyen és felelősséget vállaljon a tetteiért.
- Oké, elmehetek? - kérdezi Show, de Stephanie nem engedi el. Azt mondja, nem csak Show háza, hanem maga az ember is az ő tulajdona. Show-nak nincs szabad akarata, semmit nem tehet, ha ő, vagy a férje azt nem hagyja jóvá. Utasítja, hogy térdeljen le és kérjen bocsánatot a WWE Univerzumtól.
Show csak a fejét rázza, a nő pedig értéktelennek nevezi, akinek nincs szíve és lelke.
- Azt akarod, hogy bocsánatot kérjek? - válaszol. Azt akarod, hogy könyörögjek? Kiütöttem Randy Ortont, mert nem bírtam tovább!
Aztán Show folytatja: Azért ütötte ki Daniel Bryant, mert Stephanie ezt monda neki! Természetesen Steph cáfol és azzal érvel, hogy ő és a férje még csak nem is volt a helyszínen tegnap este, Brad Maddoxra fogná a dolgot. Show kiabálni kezd és azt válaszolja: mindenki tudja, hogy Maddox egy báb, aki neki és a rohadék férjének dolgozik.
Stephanie McMahon többször is arcon csapja Show-t, miközben azt kiabálja? Mit akarsz? Sírni akarsz, mint egy gyerek? Az óriás azonban csak belemosolyog a képébe, ezzel még jobban bosszantja. Mosolyog akkor is, amikor Stephanie az arcába kiabálja: Ki vagy rúgva!
Big Show elhagyja az arénát.

Láthatjuk, hogy ma este sor kerül egy hat emberes tag team meccsre a Rhodes Family és Daniel Bryan valamint a Shield között. Ez gyakorlatilag a tegnapi mérkőzés kibővített visszavágója, de lesz más visszavágó is, például mindjárt a következő:


Dolph Ziggler vs Damien Sandow
Elsőként tehát a Battleground Kick Off mérkőzést játszhatják újra a szupersztárok. Dolph Ziggler tegnap nyert és láthatóan ezt Sandow ma el akarta kerülni. Lendületesen, agresszíven kezdett és zömében ő irányította a meccset.
Zigglernek azonban sikerült fordítania, bevitte a Fameasser-t és kopogtatott.
A mérkőzést ezúttal is Dolph Ziggler nyerte.


A backstage-ben Brad Maddoxot és Stephanie McMahont látjuk. Stephanie azt mondja Bradnek, hogy bíztak benne, hogy tegnap este jó munkát fog végezni a RAW GM-jeként, és mi történt? A Rhodes család nyert, a fő esemény tönkrement. Nincs WWE Bajnok és mindennek Maddox az oka. A férfi HHH-re hivatkozna, Steph azonban félbeszakítja: Triple H egész nap az ő elkövetett hibáit próbálta kijavítani. Szerencséje, hogy nem járt úgy, mint Big Show és még nem rúgták ki. Képes megtenni a megfelelő intézkedéseket? - kérdezi tőle, mire Maddox igennel válaszol.
Stephanie utasítja, hogy menjen ki az arénába és tegye meg, amire Show nem volt képes. Kérjen bocsánatot és WWE Univerzumtól és magyarázza meg a közönségnek, hogy mindezt értük teszi.

A reklám után egy visszajátszást láthatunk, amin a WWE Hall of Famer, Bruno Sammartino jelent meg az arénában. A legendás pankrátort a közönség szeretettel köszöntötte születésnapja alkalmából. Sammartino 78 éves.


Natalya, JoJo és Eva Marie vs Aksana, Alicia Fox és Rosa Mendes
Hat emberes díva tag team mérkőzés, amin szerepet kap két fiatal hölgy is. Eva Marie és JoJo már feltűnt egy-egy adásban és a Total Divas sorozatban is szerepelnek. Szó ami szó, jót tenne a díva divíziónak egy kis frissítés.
Az átlagos mérkőzés végén Natalya bevitte a Sharpshootert Aliciának és kopogtatott.
A győztesek: Natalya, JoJo és Eva Marie.


Stephanie McMahon utasításának megfelelően Brad Maddox, a RAW jelenlegi General Managere megérkezik az arénába. Nyilvánosan bocsánatot kér a tegnap este történtekért, és bejelenti, hogy Randy Orton és Daniel Bryan között lesz egy visszavágó mérkőzés a Hell In a Cell PPV adás keretein belül. Azért, hogy ne legyen semmilyen zavaró tényező, egy speciális vendég mérkőzésvezető irányítja majd az összecsapást. Hogy ki lesz ez, nem Maddox fogja eldönteni. Annak érdekében, hogy a WWE-nek ismét vitathatatlan Bajnoka legyen, három Hall of Famer közül választhat a közönség.
Az első jelölt Bookert T, aki be is jön és mond pár szót arról, miért is válassza őt a közönség erre a munkára. A válasz egyszerű: Mindenki ismeri őt, hatszoros világbajnok és tudják róla, hogy azt fogja tenni, ami jó a közönségnek. És ami még fontos: a helyes döntést fogja meghozni az üzlet érdekében.


Drew McIntyre és Jinder Mahal vs Los Matadores
A Los Matadores és El Torito nemrég mutatkoztak be ebben a felállásban. A stílus a mexikói Lucha Libre-hez hasonlít, ez azonban nem biztos, hogy baj. Látványos mozdulatok, jól kivitelezett ugrások jellemzik az összecsapást és ezeket Rey Mysterio és Sin Cara kiesése után többen hiányolhatták.
A Los Matadores tagjai jól dolgoztak együtt és viszonylag gyorsan megszerezték a győzelmet a 3MB két tagja felett.
A meccs után Heat Slater bele akar kötni a picinyke termetű El Toritoba (ha hinni lehet az adatoknak, egy cm-rel alacsonyabb, mint Hornswoggle, tehát valóban a legkisebb ember a WWE-ben). Slater húzza a rövidebbet, mert a bikamaszkos szinte kirepíti a ringből.

Ismét megnézhetjük, mi történt az adás elején Big Show és Stephanie McMahon között, majd Paul Heymant, Rybacket és Curtis Axelt látjuk a ringben.


Heyman - mint mindig - bemutatkozik és közli, hogy ő a legjobb a világon és henceg azzal, hogy legyőzte a Hangtalanok Hangját.
Azzal folytatja, ami tegnap a Battlegroundon történt. Tudjuk, hogy CM Punk hogyan kopogtatta le Rybacket, de ha valaki nem látta volna, vissza is ismétli. Heyman szerint Punk nem csak egy zsarnok, hanem csaló is.
Nem tudja folytatni, megszólal Punk zenéje, bejön és arcán gúnyos kifejezéssel megáll a rámpa végén.
- Ti neveztek engem csalónak? Az összes dolog amit tettem az elmúlt este az volt, hogy nyertem - mondja. Lehet, hogy megrúgta Ryback golyóit, de azért tehette, mert van neki.
Heyman közbevág, szerinte CM Punk soha többet nem tehet ilyet, de Punk úgy véli hogy igen, megteheti újra és újra és meg is fogja tenni, le fogja győzni, ráadásul Ryback eszközeivel! Ha most arra megy ki a játék, hogy kihívják egy visszavágóra, elfogadja! Megcsinálja ha kell ma este, ha kell holnap, vagy akár három hét múlva a Hell in a Cell-en. Ez történik, amikor valaki zsarnokoskodik és olyannal kezd, aki okosabb nála...
Heyman és Ryback tanácskozni kezdenek, Paul azt akarja, Ryback tegyen valamit. A Sin City Survivor is mondja a magáét, hogy ha tudta volna, hogy Punknak is vannak golyói, már rég szétrúgta volna őket. Most vonszolja inkább a ringhez a vézna kis seggét és mutassa meg, mit tud.
CM Punk kinéz a rajongókra, akik a nevét kiabálják.
Megszólal R-Truth zenéje. Truth azt javasolja Punknak, menjenek ők ketten Ryback és Axel ellen.


CM Punk és R-Truth vs Ryback és Curtis Axel
Ismét visszavágó, csak tag team formában. A Battlegroundon Punk le tudta győzni Rybacket, R-Truth azonban alulmaradt egy címmeccsen Axellel szemben.
Punk és Axel kezd, majd Ryback folytatja R-Truth-szal. A második párosnál Heyman feszült arckifejezése kicsit oldódik, hisz Ryback komoly fölényben van. Amikor Truthnak mégis sikerült bevinni egy határozott rúgást és mindketten elterülnek a földön, Punk szinte megőrül a kötél mellett. mindkét párosnak sikerül váltania és CM Punk brutális gyorsasággal küldi földre Axelt. A GTS-re készül és közben arra is van ideje, hogy Rybacknek bemosson egyet.
Axel meg is kapja a befejező mozdulatot, a kopogtatás előtt azonban közbelép Ryback. Punk egy jól irányzott rúgással őt is leteríti, majd Curtist átengedi R-Truthnak. Ő ad neki még egy Scissors Kick-et és kopogtat.
A mérkőzés győztesei: CM Punk és R-Truth. Paul Heyman háza táján nagy a baj...


Megtudjuk, ki a második Hall Of Famer, akire szavazhat a közönség és aki esetleg vezetheti a WWE bajnoki cím meccset.
A korábbi WWWF Bajnok, Bob Backlund érkezik és azt mondja, azért szavazzanak rá, mert ebben az üzletben ő volt már jó fiú és rossz fiú egyaránt. Őt nem érdekli, ki nyer és ki veszít, a legjobb tudása szerint végezné el a feladatot és a legjobb döntéseket hozná a meccs alatt. És ha bárki közbeavatkozik, az kap egy Crossface chickenwing-et (ez volt Backlund egyik befejező mozdulata).


Kofi Kingston vs Randy Orton
Kofi tegnap Bray Wyattet kapta ellenfeléül és alul maradt. Ma sem lesz könnyű dolga a Viperával szemben. Orton azonnal támad és a rövidnek számító mérkőzés alatt Kofinak kevés szerep jut. Megpróbál visszatámadni, de mozdulatai egy részét Orton védi.
Nem is kell sokat várni az RKO-ra, Randy Orton győz.

A Vipera a győzelmét ünnepli, amikor berohan Daniel Bryan és megtámadja. Bryan megsemmisítő verést szán Ortonnak és a kis harci kecskét féltucat ember tudja csak leszedni a Viperáról.


A backstage-ben Vickie Guerrero az egyik dolgozót épp arra emlékezteti, hogy ő a főnöke. Alberto Del Rio lép oda hozzá és megkérdezi, nem akarja-e őt tenni a WWE arcává, hisz ő az egyetlen igazi bajnok jelenleg. megérti, hogy egy nappal az után, hogy elpusztította Rob Van Damot az emberek látni akarják őt, hisz szükségük van egy bajnokra ma este. Reméli, hogy Vickie megtalálja azt az ellenfelet, aki a legmegfelelőbb lesz számára. Úgy gondolja, hogy Vickie a legtehetségesebb, tiszteletre méltó GM a WWE-ben, ráadásul szexi, szép és intelligens... Del Rio udvarol, hogy elérje a célját, búcsúzóul pedig érzéki csókot lehet a nő arcára.

megtudjuk, hogy ki a harmadik jelöl a speciális mérkőzésvezetői szerepre. Shawn Michaels jön és hatalmas ovációval fogadják! HBK azt mondja, mindenki tudja, hogy Triple H az ő legjobb barátja, ők ketten közeli jó barátok. De ez személyes dolog, most pedig az üzletről beszélünk. Megemlíti, hogy régebben ő volt az, aki Daniel Bryant trenírozta, de ez nem fogja megingatni, mint ahogy nem fog meginogni attól sem, hogy HHH a barátja. Nem szereti Randy Ortont, és Orton sem szereti Shawn-t, de nem engedi, hogy ez az érzés befolyásolja. Azért szavazzanak rá, mert ő garantálni tudja, hogy a WWE-nek lesz új bajnoka. Nem érdekli az üzlet, az érdekli, mi a legjobb az Univerzumnak!


Ismét képek az adás elejéről, majd érkezik Del Rio, hogy megtudja, ki lesz a ma esti ellenfele. Vickie Guerrero ordítja tele az arénát, majd bejelenti Ricardo Rodriguezt. Del Rio arca felragyog, ismét kicsinyes bosszút állhat egykori segédjén. Ricardo azonban maga a megtestesült tanácstalanság...


Alberto Del Rio vs Ricardo Rodriguez
megszólal a gong, Vickie azonban nem engedi elkezdeni a meccset, mert még egy bejelentése van: Alberto Del Rionak meg kell védenie a Nehézsúlyú Világbajnoki címet, az ellenfele pedig John Cena lesz!
A mexikóit sokkolja a hír. Áll a kötélnél és mondja a magáét.
Ricardo kihasználja a helyzetet, elkapja hátulról és lekopogtatja.
A villámmérkőzés győztese. Ricardo Rodriguez.
Del Riot egy perc alatt két arcon csapás is éri, nem csoda, ha elveszíti a fejét. Megtámadja Ricardot, aki a kommentátori asztal tetején állva ünnepli a győzelmét. Del Rio üti, rúgja, majd egy székbe fogja be a kezét, miközben a közönség RVD-t követeli. Van Dam nem jön, Alberto pedig kínozza Rodriguez bal karját. Ismét a bíróknak kell közbelépni...


Megtudtuk tehát, hogy karműtétje után John Cena hamarosan visszatér és három hét múlva már cím meccset is kap.


Fandango vs Zack Ryder
Újabb rövid mérkőzés és újabb vereség, amit Zack könyvelhet el.


Megtudjuk, kit választott a közönség a három Hall of Famer közül. Az eredményt Jerry Lawler jelenti be.
A Hell in a Cell PPV gálán a speciális vendég mérkőzésvezető, aki a Randy Orton vs Daniel Bryan bajnoki cím mérkőzést irányítja: Shawn Michaels lesz!
A közönség 61 %-a voksolt HBK-ra, Bob Backlund 32, míg Booker T mindössze 7%-nyi szavazatot kapott.


Antonio Cesaro és Jack Swagger vs Santino Marella és Great Khali
Nehéz komolyan venni a Marella-Khali párost, szerepük az utóbbi időben nem igazán a kemény küzdelemről szól. Cesaro most is bepörgeti az óriás termetű indiait, majd lekopogtatja.
A győztesek tehát: a Real Americans.
A meccs után Swagger odaadja a törpe Hornswoggle-t Cesaronak, aki eljátssza, hogy Khali után a kis embert már meg sem tudja mozdítani. Aztán elindul mégiscsak a körhinta. A szórakozásnak Marella vet véget, ad egy Kobrát Cesaronak, majd felsegíti Hornswoggle-t.


Miz érkezik az arénába és a Miz TV mai vendége nem más, mint a szupersztár maga. Még jóformán bele sem kezd, máris kialszanak a fények és megszólal a Wyatt Family zenéje. Amikor ismét kivilágosodik az aréna, Miz közelében Erick Rowan és Luke Harper áll. Miz kiugrik a ringből és átverekszi magát a rámpán álló Bray-en, hogy kimehessen. Bray Wyatt gúnyosan nevet. Miz lesz a trió következő áldozata?


Az irodában Stephanie McMahont és Brad Maddoxot látjuk. Triple H kép be és megcsókolja a feleségét. Azt mondja, egész nap azzal volt elfoglalva, hogy eltakarítsa a kuplerájt, amit tegnap este valaki okozott - közben jelentőségteljesen Maddoxra néz.
Stephanie elmondja, hogy egy hat emberes tag team meccset hozott össze ma este fő eseménynek Maddox, HHH azonban nem bízik benne. Nem ad esélyt semmire neki, utasítja, hogy maradjon a backstage-ben, mert ő maga lesz az, aki majd meggyőződik arról, hogy ami történik, az a legjobb az üzletnek.

Jön a fő mérkőzés, előtte azonban még megtudjuk, hogy a pénteki SmackDown-ban visszavágó lehetőséget kap R-Truth Curtis Axellel szemben, a tét pedig ismét az Interkontinentális Bajnoki cím lesz.


The Shield vs Cody Rhodes, Goldust és Daniel Bryan
Kezdődik az utolsó, a ma esti fő esemény, amit HHH a kommentátorok mellől figyel. A Shield két tagja tegnap vereséget szenvedett a Rhodes testvérektől, ennek értelmében pedig Codyt és Goldustot vissza kellett venni a szervezethez.
Goldust és Rollins kezd, majd jön Cody és folytatja Rollins gyengítését. Idő kell a Shieldnek, hogy irányítani tudják a meccset, Codyt sikerül sarokba szorítaniuk.
Amikor sikerül váltani, egyik oldalon D.Bryan, a másikon ismét Seth Rollins jön be. Seth gyakorlatilag védtelen, Bryan pörög, forog, üt, rúg és ugrik.
Nem kell sok, hogy eljusson a kopogtatásig, a Shield Reigns közbeavatkozásának köszönheti, hogy nincs vége ismét vereséggel a meccsnek. Jön Guldust, majd Cody oszt ki egy Disaster Kicket Reigns-nek. Négyen átesnek a kötélen, így a ringben csak Daniel és Seth marad. Bryan rúg egyet, majd elkapja ellenfelét a Yes Lock-kal.
Mielőtt Rollins feladná, Dean Ambrose egy székkel támad, ezért a mérkőzésvezető leállítja a meccset.
Épp készülnek bejelenteni, hogy diszkvalifikációval a Rhodes testvérek és Daniel Bryan csapata nyert, ám Triple H másképp dönt!
Újraindíttatja a küzdelmet egy NO DQ meccs formájában! Elszabadul a pokol, hisz mindent szabad. A ringen kívül és belül folyik a verekedés, a Shield szabályok nélkül támadhat bármivel bárkire. Ennek ellenére úgy tűnik, simán nyernek Rhodes-ék.
Daniel Bryan már a győzelemre készül, amikor megjelenik Orton és kioszt neki egy RKO-t, majd a ringbe dobja, ahol Seth Rollins kopogtat!
A győztes tehát (Triple H és Randy Orton segítségével) a Shield!

HHH elégedetten szemléli a vereséget szenvedetteket, majd egy apró kézmozdulattal ad parancsot a Shieldnek az újabb támadásra! Ők pedig ugranak. A Triple Powerbombot Goldust kapná, ha nem szólalna meg Big Show zenéje!
Az óriás, akit az adás elején Stephanie McMahon kirúgott, fenyegetően közeledik. Triple H jobbnak látja, ha a Shield közelébe megy, be a ringbe. A főnök elbújik "testőrei" háta mögé, a három srác pedig felkészül Show fogadására.
Show mosolyog, mosolyog akkor is, amikor a Shield rátámad. Lerázza magáról a srácokat és megindul Triple H felé. Ők azonban ismét rátámadnak és sok lúd disznót győz. Show a földön fekszik, HHH-nek visszatér a bátorsága. Leveti a zakóját és utasítja a Shieldet, hogy végezzenek az óriással.
Ő azonban ismét megrázza magát, és feláll. Szemben a főnökkel. Jön, amire a közönség már régóta várt: KO Punch Triple H-nek, The Game Over!

Big Show megtette, ami a legjobb az üzletnek, majd távozik. Daniel Bryan nem hagyja ki, hogy HHH fölé álljon és onnan kiabálja: YES! YES! YES!


A hétfő esti RAW Big Show zenéjével ért véget, hisz az óriás végre kiállt magáért.
Már most hangolhatunk a Hell in a Cellre, és több meccs is hivatalossá vált.
Addig azonban még közel három hét van. Ez idő alatt meglátjuk, mi lesz Show sorsa, és ez után a KO után hogy folytatja Triple H. Vajon mi lesz a legjobb az üzletnek?

Letöltés!

_____________________________________________________

WWE SmackDown 2013. Október 4.

 

A SmackDown 2013. október 4.-én Baton Rouge-ből jelentkezik, ami Louisiana államban fekszik. Legelőször láthatunk pár képsort a Hétfői RAW főeseményéről, amiben Daniel Bryan és Randy Orton egymással szemben mondtak pár keményebb szót leendő ellenfelüknek, majd pedig eléggé keménnyé vált a helyzet. Orton kemény sértéseket mondott Bryan-re, aki kiütötte Orton kezéből a mikrofont, pontosabban ütötte, ahol érte. A ringen kívül püfölték egymást, nem kímélték a másikat. Daniel Bryan többször találkozott a ring sarkával, a barikáddal. Egyszer csak berohant Brie Bella, de Ortont nem hatotta meg a lány féltése sem. Előjött belőle a vadállat, lebontotta a kommentátori asztalt és nekicsapta Bryan fejét. Végül jött az RKO, ugyancsak az asztalra.

A ringbe legelőször Big Show lép be, akinek kihirdettek egy meccset erre az adásra, ahol nem más, pontosabban mások ellen fog ringbe lépni, mint a Shield triója ellen. Amikor a szorítóba lép megragad egy mikrofont és elmondja, hogy ő bizony nagyon rossz dolgokat csinált jó emberekkel. Ezt követően egy kis videó összeállítást láthatunk, amiben Big Show-t arra kényszerítették, hogy üssön ki pár olyan személyiséget, akiket nagyra tart a rajongótábor: Daniel Bryan, The Miz, valamint Dusty Rhodes. A visszajátszást követően Show mérges, ugyanakkor bánatos tekintettel néz a kivetítő felé. Az óriás véleménye szerint csak mondták neki, hogy mit kell tennie és ő csak csinálta. Ezzel a termettel, ami neki van, nincsen túl sok lehetősége, hiszen mostanra a pankráció iparában a highflyer-ek és a kicsit akrobatikusabb, ugyanakkor erős Szupersztárok tudnak nagyot aratni. Elege van már abból, hogy úgy kell minden egyes adáson szerepelnie, mint egy őrült, vagy egy elmebeteg, aki kutyához méltóan egy parancsra teszi a dolgát. Pontosan tudja, hogy mit kellett tennie, egész végig a családjára gondolt, akiket ezúttal nem hagyhatott cserben, hiszen tőlük kapta a legnagyobb támogatást. Most a családja miatt tette meg, hiszen ha Show-t az engedetlensége miatt kirúgnák a szervezettől, akkor nem lenne semmije sem a családjának. Alig várja már, hogy a főeseményen ringbe léphessen a Shield ellen és végre kiengedhesse magából a felgyülemlett idegességet, haragot és bosszúvágyat. Nem úgy fog harcolni, hogy tudja Triple H nézi majd a meccset és bármikor közbeavatkozhat, hanem úgy csatázik majd mint még sosem, hiszen ez már személyes ügy, nem csak egy szimpla küzdelem.
Ekkor megszólal a COO zenéje és a bejárathoz sétál Triple H, kezében egy mikrofonnal. HHH elmondja, hogy ő is szégyenli, ami éppen Show-val történik: családi problémák, pénzügyi zavar, nem tudja fizetni a jelzálogot. Mivel Show már 20 éve barátja Triple H-nek úgy döntött a COO, hogy kifizeti a jelzálogot ma reggel Show házára. Előhúz a zakójának zsebéből egy papírt, amiben le van írva minden, tehát az óriás bármit visszaolvashat nyugodtan. Viszont, mivel Triple H ilyen nagylelkű volt a Szupersztárral elvárja, hogy Show is ilyen módon viselkedjen vele, valamint Steph-el. A mai este főeseményét szeretné egy kicsit átalakítani: A Shield-het csatlakozni fog Randy Orton is, így egy 4 az 1 elleni handicap csatát fog vívni majd Show. HHH tisztába van vele, hogy mekkora volt a nyomás, ami felhalmozódott az óriáson, így egyel kevesebb problémára kell figyelnie, valamint 4 embert megverhet a ringben.

Rob Van Dam vs Fandango

A harcban Rob Van Dam irányított, sokkal jobban állt mint ellenfele, végül azonban diszkvalifikációval ért véget az összecsapás. Summer Rae lelökte RVD-t a felső kötélről, amikor épp bevitte volna a 5 Star Frog Splash-t. Ez után viszont még folytatódott a csata, egészen addig, míg elő nem került egy kuka a ring alól. A szemetest Ricardo odafogta Fandango elé, aki éppen a sarokban ült. Van Dam pedig egy Van Terminator-rel keményen nekiugrott a táncoslábúnak, jelezve ezzel azt, hogy Del Rio nincsen biztonságban a Battleground-on megrendezendő Hardcore Rules meccsben.

Ryback vs R-Truth

Az összecsapás eléggé egyoldalú volt, amiben gyorsan meg is szerezte Ryback a győzelmet. A Paul Heyman srác a Shell Shocked után képes volt lekopogtatni ellenfelét. Ha R-Truth így fog szerepelni a Battleground-on Curtis ellen, akkor bizony nagyon messze lesz az Interkontinentális Bajnoki övtől. A harc után Axel lépett a ringbe és esett neki leendő ellenfelének, majd Truth arca elé nyomta az övet és megkérdezte tőle, hogy: "Emlékszel rám? Én vagyok az Interkontinentális Bajnok, Curtis Axel".

A backstage-ben Renee Young készít egy interjút Alberto Del Rio-val, amiben a mexikói elmondja, hogy Van Dam győzelme csak egy diszkvalifikációs siker volt. A Battleground-on nem lesz ilyen szerencséje, ott végül a kukában fog kikötni RVD, pont ott, ahová való. Ekkor megjelent egy kellékes a kamera előtt és odaadta Del Rio-nak azt a szemetest, amit Van Dam még Fandango-n tört el. Azt mondta a stábtag, hogy ezt a szuvenírt Rob küldi Alberto-nak.

Dolph Ziggler vs Alberto Del Rio

A csata eléggé hosszas volt, pont olyan, mint amilyeneket korábban vívott a két Szupersztár. A küzdelemben végül Del Rio tudta megszerezni a győzelmet a Cross Arm Breaker után.

Los Matadores vs 3MB

A Los Matadores csapata ugyanúgy érkezik, mint a RAW-n, valamint ugyanúgy szerzi meg a győzelmet is. A közös finisher után kopogtatták le ellenfeleiket.

Brie Bella vs Aksana

A küzdelemben Brie Bella szerezte meg a csatát, a harcban viszont Aksana közében volt az irányítás. A csata után megjelenik AJ, aki elmondja, hogy azt fogja csinálni Brie-vel a Battleground-on, mint amit Randy Orton tett Daniel-lel a RAW-n.

Kofi Kingston vs Big E Langston

A harcban végül nagyon gyorsan és kicsit meglepetésszerűen a győzelmet Kofi szerezte meg. Felakarta dobni a vállára Kingston-t Big E és ekkor egy hirtelen fordítással sikerült lekopogtatni őt. A csata után megszólalt a Wyatt-ek bevonuló zenéje, ami után megjelentek hárman és körbe vették Kofi-t. Végül támadásra nem került sor, csak pár szót mondott Bray.

The Shield és Randy Orton vs Big Show

Show egészen jól tartotta magát, végül azonban diszkvalifikálták a Shield-et, hiszen székkel estek neki az óriásnak. Show kemény verést kapott, ami után megjelent Daniel Bryan valamint az Uso ikrek. Bryan-ben nem igazán hagyott nyomot a hétfői verés, keményen nekiesett Orton-nak, valamint Dean-nek.

Ezzel zárult a SmackDown, az utolsó adás a PPV előtt. 6-án meglátjuk, hogy mégis mi fog történni majd a Battleground-on, amire eléggé érdekfeszítő csatákat jelentettek be.


Letöltési link (Direct)

Letöltés torrent-el

_____________________________________________________

WWE RAW 2013. September 30.

2013. szeptember 30-án a WWE Monday Night RAW adás Mississippi államból, Biloxiból jelentkezett. Ez az utolsó RAW a Battleground PPV előtt, és természetesen új meccseket jelentettek be.


A WWE és a Susan G.Komen alapítvány együttműködésének megfelelően ismét a mellrák elleni harcra hívja fel a szervezet a figyelmet és rózsaszín kiegészítők láthatók mindenütt.

Gyorsan a dolgok közepébe csapunk és máris érkezik - a közönség nagy örömére - CM Punk. Bevonulása alatt a múlt heti RAW-ból láthatunk részleteket, láthatjuk ismét, ahogy Curtis Axel és Ryback ellen indított támadást és láthatjuk Paul Heyman arcán a kétségbeesést és félelmet a Hangtalanok Hangjától.
A közönség hangosan élteti Punkot, ő pedig arról beszél, hogy ez a show akkor virágzik igazán, ha kiszámíthatatlan.Ő is kiszámíthatatlan, azonban az, hogy Paul Heyman Chicagoban, Punk szülővárosában győzelmet fog aratni volt ügyfele fölött, nagyon is kiszámítható dolog volt. Előre lehet látni azt is, hogy Heyman ki fog jönni, hogy dicsekedjen, mint ahogy történt is. Sőt,előre lehetett tudni azt is, hogy ő utána megy, Ryback és Axel pedig ezt meg akarja akadályozni és Punknak ugranak.
Rendben is van ez a kiszámíthatóság, mert az fog következni, hogy Curtis Axelt lenyomja egy GTS-szel, majd megmutatja Rybacknek, mi történik valójában az ilyen kutyákkal.
Ez a történet azonban akkor fog véget érni, ha elkapja Paul Heymant. Lehet, hogy ez vasárnap történik meg a Battlegroundon, lehet hogy a jövő héten a RAW-ban. De az is lehet, hogy a sztori itt fejeződik be...
Hónapok óta harcos hangulatban van és nem hagyja el a ringet, amíg ma nem küzdhet meg valakivel. Nem érdekli, hogy ez Axel, vagy Ryback lesz.
A történelemkönyvekbe az vonult be, hogy Heyman a Night of Championson lekopogtatta őt, de ez a konfliktus majd akkor ér véget, ha ő végleg elrendezi Pault.
Brad Maddox jelenik meg és megy a ringhez. Elmondja: megérti, hogy Punk kissé zavarban volt a múlt héten és nem akarja, hogy a WWE Univerzum megfeledkezzen róla. megérti azt is, hogy leszámolást akar Rybackkel és Curtis Axellel, de pillanatnyilag nem ez az, ami a legjobb az üzletnek. CM Punk meg fogja kapni Rybacket, de csak a vasárnapi Battlegroundon. Mivel Maddox a GM, az ő joga eldönteni, hogy ad-e Punknak ma estére egy meccset, hogy levezesse az agresszióját.
Big E.Langston jelenik meg, hogy ha Punknak levezetés kell, akkor ő az embere és máris támad. Maddox egy darabig csak nézi az eseményeket, majd egy mérkőzésvezetőt hív és hivatalossá teszi a meccset.


CM Punk vs Big E.Langston
Langston nem rossz kiállású srác és láthattuk már régebben, hogy ha kell, oda teszi magát. CM Punk ellen nincs könnyű dolga, Punk mozdulatain látszik, hogy valóban elszánt és Langstonnál keményebb ellenfélre edz.
Ennek ellenére Big E-nek voltak jó pillanatai, próbálkozott feladatással és kopogtatással is és sikerült megnehezítenie párszor Punk helyzetét. A sorsát azonban nem kerülhette el és nem úszhatta meg végül a GTS-t.
A mérkőzés győztese: CM Punk.


A reklámblokkból megtudjuk, hogy Randy Orton és Daniel Bryan ma egymás szemébe nézhetnek és sor kerül egy családi csúcstalálkozóra is a Rhodes Family, valamint HHH és felesége között.


Fandango vs Kofi Kingston
A bevonulások szinte tovább tartottak, mint maga a meccs. Az átlagos küzdelembe csak Kofi egy-egy látványos mozdulata hozott némi fényt. Az összecsapást végül a Trouble In Paradise bevitelét követően Kofi Kingston nyerte.

Sok ünneplésre nem volt lehetősége, mert az aréna sötétbe borult, csak egyetlen viharlámpa fénye világította meg az arcokat. Azoknak az arcát, akik fenyegetően érkeztek, mert ez jó az üzletnek. A Wyatt Family érkezik, Kofi pedig egy széket kerít valahonnan és azzal várja őket.
Bray Wyatt azt mondja, mindenki áldozatául esik a gonosz játszadozásának. Élete legnagyobb részét azzal töltötte, hogy megpróbálta megérteni, miért történnek vele szörnyű dolgok. Remélte, hogy felébred és ez a rémálom véget ér, de nem történt meg. Aztán végül megértette, hogy mit kell tennie. Egytől-egyig, mindenki elesik...

A három darabolós gyilkos kinézetű pankrátor végül nem támad Kofira, de biztosak lehetünk benne, hogy ennek a kis közjátéknak megvan az oka.
A reklámblokkból megtudjuk, hogy a Battleground Kick Off mérkőzése Dolph Ziggler vs Damien Sandow összecsapás lesz.

A backstage-ben a Bella ikreket látjuk. A lányok épp arról beszélnek, mi várható a vasárnapi PPV-n, amikor Orton lép oda hozzájuk. Hallotta, hogy Brie és Daniek Bryan eljegyezték egymást és kérdezi, mikor lesz az esküvő. Nem vár választ, hanem javasolja, hogy a nagy eseményt mielőbb ejtsék meg, mert a Battleground után Daniel lehet, hogy nem lesz képes járni...

Renee Young Paul Heymannal beszélget és CM Punk adás eleji szavairól kérdezi. Heyman úgy véli, CM Punk egy senki. Egy senki volt, amikor Paul Heyman srác lett és Heyman srácként vált bajnokká.
Renee megemlíti, hogy látta Rybacket és Axelt is, talán Paul valami lépésre készül ismét Punk ellen?
Paul Heyman annyit árul el, hogy terve van, amivel felkészült minden lépésre és nagyon reméli, hogy CM Punk ma este valamit lépni fog...


Los Matadores vs Heat Slater és Jinder Mahal
Több heti promóció után ma színre lépnek a matadorok. A Los Matadores debütál a RAW-ban. Persze kérdés, hogy a személyek tekintetében lehet-e ezt debütálásnak nevezni, hisz nem új szupersztárokról beszélünk. Fernando és Diego szerepébe már ismert és egy ideje hiányzó szupersztárok bújtak. Az átszabott karakter Epicot és Primot takarja.
El Torito szerepében új személy jelenik meg. A korábbi Lucha Librében Mascarita Doradaként fellépő mexikói szupersztár öltötte magára a bikafejet.
Azt majd az idő dönti el, hogy az átalakított szerepkörben Epico és Primo, azaz most már Fernando és Diego képes lesz-e sikeres lenni, és képesek lesznek-e ebben a felállásban is eljutni pl. a Tag Team Bajnoki címig.
A bemutatkozó fellépésük mindenesetre jól sikerült, gyorsa győzelmet arattak a 3MB két tagja fölött. Látványos mozdulataik színt hozhatnak a heti adásokba.


A meccs után visszanézhetjük, ahogy nemrég arra kényszerítették Big Show-t, hogy üsse ki Dusty Rhodes-ot. A Rhodes család mindhárom megalázott tagja itt lesz ma, velük szemben pedig HHH és felesége, Stephanie McMahon fog állni.
A WWE COO és Stephanie érkezik az arénába. HHH azzal kezdi, hogy garantálja a Rhodes család biztonságát, csakúgy, mint bármelyik WWE szupersztárét. Megérkezik Dusty Rhodes és két fia, Goldust és Cody Rhodes. Stephanie a tőle megszokott mosollyal üdvözli őket és megemlíti, milyen boldog a közönség, hogy itt vannak. Csakhogy tudjuk, hogy emögött a mosoly mögött maga a gonosz lakik. Mivel először találkozik Codyval az esküvője óta, gratulál neki és megemlíti, hogy megpróbált az apjával egy ajándékot küldeni neki.
De mi ez a mérges tekintet és ellenségeskedés? - vág közbe Triple H. A COO úgy véli, számtalan lehetőséget adott már a WWE a Rhodes családnak.
Az egész Codyval kezdődött. Kapott egy lehetőséget Randy Orton ellen, hogy megtarthassa a munkáját, de veszített, ezért távoznia kellett. Aztán a testvár, Goldust lépett a színre, ő is kapott egy lehetőséget Orton ellen, de azt tette, amit mindig: veszített. Aztán jött az Amerikai Álom, Dusty Rhodes. Ott volt a kezében a lehetőség, hogy munkát szerezzen valamelyik fiának, választhatott volna, de ehelyett elküldte Stephaniet a pokolba.
Most mégis itt vannak, és jön a 4. számú lehetőség.
Triple H visszaadja a szót a feleségének, aki Dustyhoz fordulva azzal kezdi, hogy az idős Hall Of Fameré jelenleg a legfontosabb munka. Edzőként ő tartja karban a fiait, és milyen ironikus, most mégis ő és a férje tartja a kezében az ő sorsukat...
A srácokhoz fordul: Codynak vissza akarják adni a munkáját, Goldustnak pedig munkát akarnak adni. Amit tenniük kell ezért: le kell győzniük a WWE Tag Team Bajnokokat, Seth Rollinsot és Roman Reignset most vasárnapa Battlegroundon!
A bejelentés hallatán Cody azonnal felháborodik, úgy érezheti, hogy a lehetetlent állítják célul. Apja nyugtatja.
HHH megismétli: Az összes amit tenniük kell, hogy legyőzik a bajnokokat és visszakapják a munkájukat. De! (Milyen vicces, hogy mindig van egy "de" - jegyzi meg.)
De ha veszítenek, akkor Cody és Goldust soha többé nem fog a WWE-ben dolgozni és apjuk is csatlakozhat hozzájuk a munkanélküliek sorában!
Dusty Rhodes hirtelen mozdulattal kapja ki HHH kezéből a mikrofont és közli, hogy ott lesz a fiai mellett a ring sarkában.
Stephanie úgy látja, az öreg már viszket egy kis harcért és ez jó dolog, mert meg is fogja kapni.
HHH és felesége távozik, majd lassan elhagyja a ringet Dusty és Cody is. Ekkor támad a Shield! Goldustot egy Spearrel teríti le Reigns, majd a testvére segítségére siető Codyt is padlóra küldik. Dusty Rhodes egy széket fog, de nincs ideje megvédeni a fiait, alighogy bekúszik a kötelek alatt a ringbe, hárman kezdik rúgni. A Triple Powerbombot Cody Rhodes kapja.



R-Truth vs Curtis Axel
A Heyman-srác szájal Truthnak, ezért kap is egy pofont. Ezt követően is R-Truth irányít, Axel pedig megfutamodni látszik. Bár később sikerül fordítania, egyértelműen Truth javára billen a mérleg.
Aztán megszólal CM Punk zenéje és ez láthatóan megzavarja Curtis Axelt és a ring mellett álló Paul Heymant. Mindketten a bejáratra koncentrálnak, de Punk nem jön. Truth viszont kihasználja a helyzetet, elkapja Axelt és megnyeri a mérkőzést.
Paul Heyman arcán látszik, most értette meg, hogy CM Punk játszadozik vele.


Alicia Fox vs Brie Bella
Daniel Bryan menyasszonya, Brie Bella lett a Díva Bajnoki övért AJ kihívója, így vasárnap akár el is hódíthatja az övet. Előtte azonban Alicia Fox-szal kell megmérkőznie.
Természetesen Brie mellett ott van testvére, Nikki is, AJ pedig a backstage-ben figyeli monitoron az eseményeket.
A két lány küzdelmében Alicia erőfölényben van, hiába a másik Bella lány biztatása, Brie csak nehezen veszi fel a ritmust. Ám amikor ez sikerül neki, remekül harcol és viszonylag gyorsan jut el a győzelemig.
A mérkőzést Brie Bella nyeri.


Láthatjuk, hogy ma este egy hat emberes Tag team mérkőzésre is sor kerül: A Shield Dolph Ziggler és az Uso testvérek ellen.

Az öltözőben Paul Heymant és Curtis Axelt látjuk. Utóbbi szinte öleli az Interkontinentális Bajnoki övet és idegesen járkál fel-alá. Láthatóan zavarja a nemrég elszenvedett vereség. Paul Heyman nyugtatja, mondja neki, hogy lazítson, különben is rossz irányba tekintget. CM Punk egy játékot játszik velük, ő pedig egyenesen belesétál a csapdájába.
Megjelenik Ryback, aki szerint senki nem esik Punk csapdájába. Ha Punk őket akarja, akkor majd Ryback kihívja őt.
Heyman elküldi, hogy egyen valamit, majd mikor Ryback távozik, mosolyogva néz utána és gyönyörűnek nevezi.
Curtis Axel meg is kérdezi, mi jár a fejében? Paul Heyman azon az éjszakán, amikor Ryback megmentette, teljesen másként kezdte látni a dolgokat. Olyasvalamit akar tenni, amit akkor kellett volna, azon az éjszakán. Most megy is a ringhez, hogy javaslatot tegyen Rybacknek...

Láthatjuk, ahogy Stephanie McMahon kiüttette Show-val Mizt, most ennek kapcsán a backstage-ben Renee az óriással beszélget. Show az elmúlt hetekben többször is kritikus helyzetbe került és pénteken úgy tűnt, valóban fel fog robbanni. Show válaszában elmondja, hogy a pénzügyi helyzete állandóan ott lóg a feje fölött, mint egy kard. Ugyanakkor az emberek folyamatosan azt javasolják neki, hogy legyen férfi és tegye a helyes dolgot. Könnyű ezt mondani azoknak, akiknek a nyaka nincs a hurokban. Őt arra kényszerítik, hogy a választható rossz dolgok közül a kisebb rosszat válassza, bár arra vágyik, hogy egyáltalán ne kelljen rossz dolgokat választania. Beteges dolgokra kényszerítik. Kiütötte azt a Hall of Famert, akit eddig bálványozott és most már nem tud többé Dusty Rhodes szemébe nézni. Minden egyes beteges dolgot, amit Stephanie McMahon "kért" tőle, kérdés nélkül teljesített, de többé nem teszi! Meg fogja találni Triple H-t és megérteti vele, hogy pontosan mit is érez. Meg fogja találni és kiüti!

A GM irodájában R-Truth győzködi Brad Maddoxot, hogy adjon neki egy cím meccset az Interkontinentális Bajnok, Curtis Axel ellen. Maddox annyit ígér, hogy megfontolja. Big Show viharzik be és HHH-t keresi. Ideges, Maddoxot feltolja a falra, közli vele, hogy keresse meg a WWE COO-t, ő itt fogja várni.


Zack ryder vs Alberto Del Rio
A Nehézsúlyú Világbajnok könnyedén foghatja fel a meccsét, hisz valljuk be, a kevés szerepet kapó Ryder nem nagyon van vele egy súlycsoportba. Del Rio kihívója a Battleground estéjén Rob Van Dam lesz.
Zack megpróbál a tőle telhető legjobb módon helytállni a mexikóival szemben és bizony meg is nehezíti Alberto dolgát. Ennek ellenére főként Del Rio irányít és néhány perc eltelte után a Cross Arm Breakerrel feladásra kényszeríti Zack Rydert.


Ismét megnézhetjük, ahogy a Shield támadást indított a Rhodes család ellen, majd Paul Heyman érkezik az arénába. Természetesen Ryback kíséri.

Heyman azzal kezdi, hogy ő nem csupán az az ember, aki képes volt lekopogtatni CM Punkot, hanem neves politológus is, ezért képes volt felállítani a saját teóriáit és Punk csapdáival szemben. Mindezt felvételekkel támasztja alá és megmutatja, hogy egy héttel ezelőtt hogyan várta a két embere ugrásra készen Punkot, azt hogy rátámadjon.
Heyman folytatja: CM Punk elkötelezetten üldözi őt, az a mániája, hogy betörje Heyman arcát. Az egyetlen ok, hogy ennek ellenére még mindig mosolyoghat itt a WWE Univerzum előtt, annak az akciónak köszönhető, hogy egy ember megállította CM Punkot. Igen, ez a nagy, szép ember, akiről beszél, Ryback.
Ryback most is elmondja, hogy utálja a zsarnok kutyákat, és látta, ahogy CM Punk tudást és barátságot kapott Paul Heymantől. Nem engedhette, hogy kézzel csapjon vissza Paul arcába. Kezébe fogja Paul Heyman arcát és azt mondja neki: egy zseni és ez volt a legkevesebb, amit megtehetett érte.
Hát, ennél a pillanatnál az ember kissé elgondolkodik, szükség van-e itt erre a szirupos és csöpögő, ráadásul félreérthető férfibarátságra, de sajnos még nincs vége.
Paul Heyman veszi vissza a szót, természetesen megköszöni, majd azzal folytatja, hogy 2013. a haladás éve volt, de mégis most van itt az ideje, hogy az emberek előtt őszintén megmutassák, mit éreznek egymás iránt.
Nem akarja, hogy megbélyegezzék, de mióta Ryback megmentette az életét, tavasz kíséri a lépteit, sokkal férfiasabb és életerősebb, ezt akarja érezni egész hátralévő életében. Sokkal felszabadultabb és úgy érzi kell egy hivatalos kötelezettségvállalás kettejük között, itt nyilvánosan, az egész világ előtt. Nevezzük kapcsolatnak, házasságnak, partnerségnek, bárminek.
Paul Heyman térdre ereszkedik és megfogja Ryback kezét, az arénában ülőkből mindez heves tiltakozást vált ki.
Szerencsére nem a "szép nagy ember" kezét kéri meg, mindössze azt szeretné, ha Ryback csatlakozna a Heyman-srácok csapatához.
nehéz eldönteni, hogy Ryback arcán a kérést / kérdést követően csalódottság látható, vagy inkább az, hogy legördült a válláról a kő és nem kell feleségül mennie Heymanhez. A válaszadásra már nem marad ideje, mert ismét megszólal a Cult of Personality és véget vet az idillnek...

Ryback a bejáratra koncentrál, Heyman azonban jobban ismeri Punkot, minden irányba járatja a tekintetét. CM Punk a nézőtér felől érkezik, ám amikor ugrik át a barikádon, rosszul lép és térdre esik!
Heyman mintha kételkedne a sérülés valódiságában és Ryback sem támad.

Punk megpróbál a ringbe mászni, de nem sikerül neki, így érkezik a WWE orvosa, hogy megvizsgálja.
A Hangtalanok Hangja észrevétlen mozdulattal a ringborítás mellett térdel, aztán hirtelen félrelöki az orvost és azt látjuk, hogy az időközben közelebb merészkedő Heyman lábára húz egy hatalmasat egy bottal!
Nem ússza meg ütések nélkül Ryback és a segítségükre siető Curtis Axel sem! CM Punk lábának semmi baja, Paul Heyman és két pártfogoltja pedig besétált a csapdába! CM Punk, miután bebizonyosodott, hogy mesterien képes a színjátszásra, rongyosra veri rajtuk a kendóbotot és kioszt Curtisnek egy GTS-t.


A backstage-be pillantva látjuk, hogy Big Show még mindig vár Triple H-re az irodában.



The Shield vs The Usos és Dolph Ziggler
Tehát a korábban bejelentett hat emberes tag team mérkőzés következik, amit Dolph és a US Bajnok Dean Ambrose kezd, majd Jimmy Uso és Seth Rollin folytat.
Tudjuk, hogy a Shield ellen győzni nehéz. Egyrészt azért, mert a trió valóban képes remekül együtt dolgozni, másrészt pedig azért, mert a WWE nem akarja, hogy a Shield vesztes csapat legyen.
Nincs ez most sem másképp, jön Reigns-től a Spear az egyébként jól szereplő Zigglernek és ez a meccs végét, a Shield győzelmét jelenti.


Ismét benézünk az irodába. Látjuk, hogy Show továbbra is egyedül várakozik, Triple H nem jött. Az óriás viszont vetkőzni kezd. Feltűri az ingujját, elhajít egy vázát.
Rendőrök érkeznek és közlik az óriással, hogy velük kell mennie. Show nem érti, de feltehetően mindez azért van, mert Maddoxot felrakta a falra.
Megjelenik Stephanie McMahon és azzal érvel a hivatalos embereknek, hogy Show-n kicsit nagy a nyomás, nem tudta mit csinál. Kezeskedik Show-ért, aki mindent megtesz, hogy beteremtse az ételt a családjának.
Elmondja azt is, hogy beszélt Show feleségével korábban és ő arról panaszkodott, hogy a férje otthon sem tesz eleget az alapvető elvárásoknak sem...
Stephanie távozik, a rendőrök is elhagyják az irodát, Big Show pedig magára maradva roskad le. Sírni kezd, majd ahogy felnéz, tekintete a falra téved. Elkeseredettsége azonnal haragba, dühbe csap át, és lyukat üt a falba ott, ahol a HHH King of Kings poszter lóg...


Még egy kis backstage: Renee Young RVD-vel beszélget, és természetesen a vasárnapi meccséről kérdezi.
Van Dam szerint csak beszélünk és beszélünk, de ő inkább megmutatná, hogy jeleskedik a hardcore meccsekben is. Egy YouTube videót mutat, amiben RVD top 10 extrém momentumát állították össze.
Miután megnézik, Van Dam maga is imponálónak tartja a felvételeket, de elmondja azt is, hogy Albert Del Rio gonosz és szadista. De del Rio nem rendelkezik azzal, ami maga a hardcore.
A túlélésért mindent meg kell tenni és ki kell dobni a szabálykönyvet - mondja. Vasárnap a tét a Nehézsúlyú Világbajnoki cím lesz és a hardcore egyenlő lesz RVD-vel.


Megtudjuk, hogy a pénteki SmackDown-ban 3 az 1 ellen hendikep meccs lesz: Big Show vs The Shield. Az óriás kiadhatja a dühét.


Antonio Cesaro vs Santino Marella
Cesaro a szokásos módon és kísérettel érkezik és Zeb Colter nem hagyja ki, hogy ne népszerűsítse magukat.
Marella Great Khali és Hornswoggle oldalán jön be és megnézhetjük még egyszer, ahogy a múlt héten A svájci bepörgette az olaszt.
A meccs természetesen rövid volt és Marella természetesen elbohóckodta a dolgokat. Nem maradt el most sem a Cesaro-féle körhinta, amiben még a Kobra is elrepült.
A meglepetés ezután jött: Santino Marella egy esetlen mozdulattal elkapta Cesarot és pillanatok alatt lekopogtatta. Zeb Colter a fejét fogta...


A reklámokat követően Jerry "The King" Lawlert látjuk a ring közepén.
Először Gratulál Danielnek és Brienek az eljegyzésükhöz, erről bővebb információt is kaphatunk majd a Total Divas novemberi adásában. Következik a WWE Bajnoki övért folyó harc két szupersztárja, Lawler elsőként Daniel Bryant, majd Randy Ortont jelenti be.
Orton mintha a szokásosnál is lassabban tenné meg a ringhez vezető utat.
Jerry Lawler a két szupersztár között áll és emlékezteti őket, hogy ez most csak verbális konfrontáció, a fizikait hagyják vasárnapra. Elsőként felhozza D.Bryan győzelmét, majd azt, hogy HHH megfosztotta őt a címtől. Randy Orton véleményét kérdezi erről. A Vipera azt mondja, hogy kezdetben ideges volt, amiért Hunter nem adta vissza neki a címet, aztán motiválta a dolog arra, hogy elérje a maximális potenciálját és ne egy "felhígított Vipera" legyen, aki idióta dolgokkal törődik.
Ő már egy új Vipera, aki meg fogja verni Danielt vasárnap, mert genetikailag jobb, mint ez a kis szánalmas, gyenge, kecskearcú troll.
Jerry úgy véli, hogy ez kemény megjegyzés volt, majd Daniel véleményét kérdezi.
Bryan szerint Orton bár nagy játékot akar játszani, ez kicsit monoton és a tükör előtt gyakorlás terméke. Szerinte az a baj Ortonnal, hogy nem tudta elérni a teljes potenciálját anélkül, hogy ne nyomták volna hátulról a marketinggel. Triple H Motivációja kellett neki hozzá.
Lehet, hogy képes megmondani a dolgokat, de neki - azaz Danielnek - soha nem volt szüksége ilyen motivációra, senkire ahhoz, hogy a csúcson teljesítsen. Daniel Bryan megígéri, hogy vasárnap legyőzi Randy Ortont és visszaszerzi a WWE Bajnoki Övet! Igen! Igen! Igen!
A közönség együtt kiabál Daniellel, Orton pedig elkezdi: Nem! Nem!
Majd többször kiordít a közönségre: Kuss! - ők azonban nem hallgatnak el. Orton mintha kezdené elveszíteni a fejét. Azt hiszed, csak mert a tömeg azt kiabálja, yes, yes, yes, még bajnok lehetsz? - kérdezi, aztán előhozza az eljegyzést. Mi lehet a baj Brie Bellával, hogy Daniel Bryan elég jó neki? - kérdezi, majd folytatja: Brie egy nap majd felébred és rájön, hogy nem egy olyan férfi fekszik mellette, mint amilyen Orton, hanem egy hátsó udvarba való állat.
Ekkor szakadt el Danielnél a cérna. Kiütötte Orton kezéből a mikrofont, pontosabban ütötte, ahol érte. A ringen kívül püfölték egymást, nem kímélték a másikat. Daniel Bryan többször találkozott a ring sarkával, a barikáddal. Egyszer csak berohant Brie Bella, de Ortont nem hatotta meg a lány féltése sem. Előjött belőle a vadállat, lebontotta a kommentátori asztalt és nekicsapta Bryan fejét. Végül jött az RKO, ugyancsak az asztalra.


Hat nappal a Battleground előtt a RAW a pusztítás képeivel ért véget, Daniel Bryannel a romok tetején.
A PPV eseményre hat mérkőzést jelentettek be eddig, ám ha a WWE tartja magát a korábbiakhoz, még lesz más is. (Az előző adásokban rendszerint 8 mérkőzés volt.)
Egyelőre nincs cím mérkőzés kiírva a US Bajnoki övért, a Tag Team Bajnokok pedig a mostani felállás szerint presztízsmeccset vívnak a Rhodes testvérekkel. Még ott a pénteki SmackDown adás, ami bizonyára tartogat még konfliktusokat.

Letöltés

__________________________________________________________________________________

WWE SmackDown 2013. szeptember 27. The Miz VS Randy Orton In A NO DQ MATCH

A SmackDown 2013. szeptember 27-én Milwaukee városából, Wisconsin államból jelentkezik, ahol Lilian Garcia jelenti be, hogy megfog érkezni a ringbe a WWE COO-ja, aki nem más, mint Triple H.

Eléggé jól indul el a SmackDown, a COO a ringbe sétál, ahol megragad egy mikrofont. Körbetekint az arénában és elmondja, hogy üdvözöl mindenkit itt a SmackDown-on. Triple H azzal folytatja, hogy hallott pár szót az elmúlt héten a közönségtől, amiben azt jelentette ki a publikum, hogy amit The Game csinál az protekcionizmussal és a hatalommal való visszaélés, viszont szerinte ez teljesen nevetséges. A WWE Szupersztárok elfogadják ezt, tudják, hogy vannak hibáik és vannak olyan dolgok, amikre meg kell találni minél gyorsabban a gyógyírt. Emellett pedig itt van Stephanie McMahon, Triple H felesége, aki megpróbálja kényelmessé varázsolni a terheket, amik az Igazgatóságra nehezednek, ezzel pedig megteszi a legjobbat az üzletért. Ezt követően Triple H kitér a hétfőn megrendezett 11 a 3 elleni Elimination Handicap meccsre, ahol végül Daniel Bryan-nek sikerült megszereznie a győzelmet. Ezt a pillanatot a kivetítőn megmutatják nekünk. The Game erről a pár pillanatról úgy vélekedik, hogy csak egy újabb kritika volt a számára, ami építő volt, és csak jót tett a biznisznek.
Nem tudja tovább folytatni a mondanivalóját, hiszen megszólal The Miz bevonuló zenéje és öltönyben érkezik meg a ringbe a WWE Legnézettebbje. Miz visszakérdez a COO-tól, hogy: Tényleg? Nem ért egyet The Game-el, végül azonban HHH kijelenti, hogy Miz megkapott nagyon sok mindent, lehetőséget adott neki, lehetőség után, viszont a Szupersztár nem tudott eggyel sem élni és leégette magát. Két héttel ezelőtt is a szülei megjelentek a RAW-n, Miz lehetőséget kapott, ringbe léphetett a WWE arca ellen, viszont felsült. Ekkor a kivetítőn megjelenik annak a bizonyos csatának egy rövid összefoglalója. Miután véget ér Miz bosszús tekintettel néz körbe az arénában és megkérdezi, hogy ez vajon a vezetőség hibája volt e?
Lassan, gyilkos tekintettel Miz megfordul, amikor Triple H kijelenti, hogy ezt a lehetőséget elszalasztotta. Akkor emlékezzünk vissza az előző hétfőre, ott a RAW-n Miz megkapta a lehetőséget, hogy megrendezze a Miz TV-t, viszont meggondolatlan és tiszteletlen volt. Kritizálta Big Show-t és a Vezetőséget, ami miatt meg is kapta a méltó büntetést, az óriás W.M.D.-ét. Ezt a pillanatot is visszajátsszák az arénában. Miz ezt követően a Legnézettebb jelenti ki, hogy ez nem lehetőség volt, ez Show-nak volt a munkája, hogy parancsra üssön ki valakit. A pankrátor szerint Triple H a jó zsaru és kiküldte ide a rossz zsaru feleségét, aki elvégezte a piszkos munkát a COO helyett. Miz ezt követően egy boszorkának hívta Triple H felségét, HHH mondta, hogy ismételje meg ezt a sértést ha van mersze hozzá. Miz ismét elmondta, ami után The Game felnevetett és kijelentette, hogy kezdenek eléggé forróvá alakulni a kedélyek, amiket jobb lenne lenyugtatni, hiszen ez a szócsata még rosszul fog elsülni. Triple H kijelenti végszóként, hogy Miz a mostani SmackDown-on Randy Orton ellen fog ringbe lépni, megkap egy újabb lehetőséget, csak rajta áll, hogy ezúttal él e vele, vagy ismét elbukik.

Alberto Del Rio vs R-Truth

Láttuk még a csata elindulása előtt, hogy mi is történt az előző RAW-n, ahol Randy Orton egy kemény verésben részesítette Rob Van Dam-ot. Amikor az orvosok megpróbálták lassan kikísérni a ringből a Szupersztárt, megérkezett Del Rio, aki nekiesett leendő ellenfelének. Bevitte a Cross Arm Breaker-t kétszer, majd távozott az arénából. Minden bizonnyal jó meccset fognak majd vívni a Battleground-on a Nehézsúlyú Bajnoki övért.
Ebben a harcban R-Truth nem szerepelt rosszul, viszont a Bajnok keményen csatázott, aminek végeredménye képpen sikerült is megszereznie a győzelmet. Alberto ellenfelét egy kemény Superkick után kopogtatta le. Ezzel viszont még nem ért véget az ütésváltás, hiszen megjelent RVD, aki visszaadta a mexikóinak azt, amit hétfőn kapott. Egy székkel érkezett és komolyan elverte a Nehézsúlyú Bajnokot.

Ezt követően a backstage-ben Triple H és Vickie Guerrero figyelte az eseményeket. A hölgy kijelentette, hogy megpróbálhatnák egy kicsit érdekesebbé tenni ezt az egész Alberto-RVD ellentétet. Ekkor HHH kijelentette, hogy rendezzenek meg a Battleground-on egy Hardcore Rules meccset, aminek a tétje a Nehézsúlyú Bajnoki öv. Ebben a csatában nem lesz semmi szabály, tehát eléggé izgalmasnak ígérkezik. Guerrero kijelenti, hogy ez egy óriási ötlet, ez lesz a legjobb a biznisznek.

Real Americans vs Prime Time Players

Ez a küzdelem nem tartott túl sokáig, végezetül Darren kopogtatta volna Antonio-t, de a bíró Swagger-rel volt elfoglalva, aki kivágta a ringből Titus-t. A játékvezető kicsit késett a kopogtatással, ami miatt Cesaro simán kirúgott. Végül Jack bevitte az Angle Lock nevű szorítását, amiből Young nem tudott szabadulni és inkább feladta a csatát.

Bray Wyatt vs Zack Ryder

A csata elindulása előtt a bíró figyelmeztette Erick Rowan-t és Luke Harper-t, hogy nem szeretné leállítani a csatát, amiatt, hogy ők ketten közbeavatkoztak, tehát tartsák magukat távol a ringtől. A gong megszólalása után inkább Wyatt szerepelt jobban, ám lassacskán de fordult a kocka. Végül azonban Ryder ismét vérséget szenvedett, Bray bevitte a finisherjét és lekopogtatta ellenfelét.

Dean Ambrose vs Dolph Ziggler (United States Bajnoki öv)

A harc elindulása előtt láthattuk, hogy két héttel ezelőtt a RAW-n Dolph Ziggler legyőzte Dean Ambrose-t. Ezt követően kihirdették, hogy ebben a SmakcDown-ban a Shield US Bajnoka ringbe fog lépni a Show-Off ellen egy olyan csatában, ahol a Bajnoki öv lesz a tét. Seth Rollins és Roman Reigns a ringbe kísérték a trió harmadik tagját, majd érkezett Ziggler, aki mögött besétált az arénába RVD és Kofi Kingston. A csata elindulása után egyre inkább felforrósodtak a kedélyek, aminek végeredménye képpen Rob és Kofi összeverekedtek a Tag Team Bajnokokkal. Ekkor megjelent Triple H, aki kijelentette, hogy a United States címmeccsnek ezennel vége van, valamint elindul egy újabb harc, ami 6 Emberes Tag Team összecsapás lesz.

Rob Van Dam, Kofi Kingston és Dolph Ziggler vs The Shield

Mindkét hármas jól szerepelt, a csata végén RVD nekiesett Roman-nek, parádés mozdulatsort vitt be és a ringen kívülre juttatta Reigns-et. Amint a Shield izomembere felállt Kofi egy Dropkick-el küldte földre. Kingston parádézott, végül készül a Trouble In Paradise-ra, ám ekkor a ringbe rohant Reigns, aki megkapta a finisher-t. Dean-t próbálta lekopogtatni az Afrikai, ám ekkor Seth Rollins rohant be és rúgta fejbe Kofi-t. Ezt a bíró nem látta, hiszen Roman-re figyelt, aki kicsúszott a ringkötél alatt. Dean ezt követően simán lekopogtatta Kofi-t és megszerezte a győzelmet a Shield-nek, viszont abban egyet érthetünk, hogy a csata igazi vesztese Roman lett.

A backstage-ben Renee Young készít egy kicsi interjút Big Show-val. Amiben azt a kérdést szegezi az óriásnak, hogy hogyan élte meg a hétfői történéseket, amikor ki kellett ütnie az egyik barátját (The Miz). Show kijelenti, hogy nagyon stresszes az elmúlt időben, viszont nem volt más választása elvégezte a munkát, amit Triple H és Setph kiszabott neki, megpróbál nem törődni azzal, hogy milyen nehéz, ami kérnek tőle. Ekkor megjelenik a COO, aki kijelenti, hogy szép az, hogy megteszi, amit mondanak neki, hiszen tisztában van azzal, milyen fontos is ez a munka a számára. Nehéz lenne egy ilyen fickónak más munkát találni, nem lennének barátai, ismeretsége és lehetősége. Ha munkát akarna találni, akkor biztos, hogy elbukna, Show-nak kell ez a munka itt a cégnél. Ekkor Renee elvonul és Triple H nekiáll gúnyolódni Show-val, azt teszi nevetségessé, amikor az óriás sírt, hogy nem akarja kiütni Daniel Bryan-t. Ettől a sértéstől nagyon ideges lett a Világ Legnagyobb Sportolója és az öklét felemelte és egyre közelebb tette The Game arcához, végül nem ütött. Triple H kijelentette, hogy ezt Show hiába is szeretné nem teheti meg, csak a családjára kell gondolnia, nincsen semmi lehetősége az óriásnak, azt kell csinálnia, amit mondanak neki.

AJ vs Cameron

Ez a harc a díva mérkőzéseknek megfelelően eléggé rövid volt, viszont annál több esemény volt benne. Cameron jól szerepelt, viszont nem tudta megszerezni a győzelmet, hiszen AJ bevitte Shining Wizard-ot, ami után kopogtatatta ellenfelét.

Paul Heyman beszél arról a bizonyos támadásról, amit Ryback követett el CM Punk ellen valamint arról, ahogy az előző RAW-n megtámadták a Hangtalanok Hangját a szülővárosában, Chicago-ban.

Heath Slater vs Santino Marella

Ez a harc eléggé komikusra sikeredett, amiben végül Khali nekiállt furulyázott, miközben Santino bevitte a finisherjét. Végül lekopogtatta Slater-t Marella, így megszerezte a győzelmet.

Randy Orton vs The Miz

A főesemény eléggé jó csata lett, ami hosszasan elnyúlt az adás végén. Úgy tűnt a harc végén, hogy Miz megsérült, odasietett hozza az orvos, de Randy nem hagyta békén, továbbra is támadta. Diszkvalifikációval Miz nyerte meg a csatát, amikor megjelent Triple H. A COO elmondta, hogy nem engedi, hogy The Miz nagy lehetősége így végződjön, azt akarja, hogy Randy adjon bele mindent és egy NO DQ csatában verje meg az ellenfelét. Amint újra indul a harc Miz nekiesik a WWE arcának. Végezetül azonban Orton szerezte meg a győzelmet az RKO után.

Így ért véget a SmackDown, ami nem sikeredett olyan rosszra, hétfőn jelentkezik a RAW, majd pedig október 6-án a Battleground-ot tekinthetjük meg.

Direct Download: http://www.multiupload.nl/SKR1PTF6YX

Download Torrent: http://thepiratebay.sx/torrent/8972355/WWE.Friday.Night.Smackdown.2013.09.27.HDTV.x264-KYR%5Brartv%5D

_____________________________________________________

WWE RAW 2013. szeptember 23. -

4227.png

2013. szeptember 23. Chicago - Megemlékező videóval nyit a Monday Night RAW. Vince McMahon hangján egy videót láthatunk Angelo Savoldiról, aki három nappal ezelőtt távozott az élők sorából. A világ legidősebb pankrátora 99 éves volt.

A megemlékezés után egy rövid összefoglaló Daniel Bryan WWE bajnoki győzelméről, illetve arról, hogy egy héttel ezelőtt a szupersztárok Bryan mellé álltak.

Miközben az élő képeken Michael Cole üdvözli a nézőket láthatjuk, hogy a tíz Bryan mellé álló szupersztár már az arénában van és érkezik Triple H, valamint Stephanie McMahon is. A Shield ismét testőrségként áll a ring előtt. Amint a ringbe ér a házaspár láthatjuk, hogy egy vörös szőnyeggel van leterítve a padlózat. A COO megragadja a mikrofont és mindenkit köszönt itt a Monday Night RAW-n. A rajongók nem igazán vannak megelégedve Triple H-el, aki hétről-hétre folyamatosan keresztbe tesz az egyik nagy kedvencnek Daniel Bryan-nek már több mint egy hónapja. Stephanie is megszólal aki kijelenti, hogy igazán remek érzés itt lenni Chicago városában. Triple H azzal folytatja, hogy a bejáratban felsorakozott 10 ember, akik eléggé nagy főszereplői lettek az eseményeknek. Emlékezhetünk, hogy az előző RAW-n ez a pár Szupersztár egy kisebb "felkelést" indított a HHH rendszer ellen és megvédték Daniel-t a Shield-től. The Game elmondja, hogy nagyon nagy dolgot tettek, amit rendkívül kevesen próbáltak volna meg itt a szervezetnél, ezért is nem kell tartaniuk attól, hogy büntetéseket rónak majd rájuk vagy esetlegesen elveszítik az állásukat. Steph a bejárat felé fordul és kijelenti, hogy köszöni, köszöni azt, hogy ezek az emberek képesek voltak felszólalni és megmutatták, hogy ők mit is akarnak, a legfontosabb dolog az, hogy kiálltak egy társuk mellett és emberi módon viselkedtek. Triple H biztatja a 10 pankrátort, hogy nyugodtan szólaljanak meg és mondják el a véleményüket. Amint csend tölti be az arénát Rob Van Dam lép oda a mikrofon elé és eléggé szűkszavúan csak annyit mond, hogy ezúttal mindenki helyett beszél, továbbra is harcolni fognak Daniel-ért és Daniel mellett. RVD azzal folytatja, hogyha nem veszi észre a vezetőség, hogy Bryan mekkora tehetség, akkor hatalmas szégyen övei körbe őket. Látszólag Triple H kicsit meglepődött ezeken a szavakon, közben az egész aréna azt a bizonyos három betűt skandálta. Triple H és Steph ekkor rámutat arra, hogy nincsen igazán értelme ennek a 10 embernek, hiszen itt vannak olyan emberek is, akik csak jót és szépet kaptak a vezetőségtől. Dolph Ziggler, aki nemrég még Bajnokként jelent meg itt, ő lehetett volna a WWE arca. Vagy pedig R-Truth, aki a Capitol Punishment-en ringbe lépett a WWE Bajnok ellen, kapott lehetőséget, de nem tudott vele élni. Vagy példaként mondhatnánk Zack Ryder-t, az Internet Bajnokát, akár ő is lehetett volna a WWE arca. Ezúttal viszont kapnak egy nagy lehetőséget, ők 10-en ringbe fognak lépni a Shield ellen, ahol megvalósíthatják azt, amit akarnak. Viszont kapni fognak egy partnert is, aki nem más, mint Daniel Bryan. Ez lesz a szervezet történelmében az első 11 a 3 elleni Handicap meccs. Valamint a szurkolók arról szavazhatnak, hogy ki lesz ezen az estén Randy Orton ellenfele: R-Truth, Dolph Ziggler vagy pedig Rob Van Dam.

Alberto Del Rio vs Kofi Kingston

A csata elindulása előtt láthatjuk, hogy Del Rio hogyan támadta meg leendő ellenfelét a SmackDown-on. A backstage-ben esett neki Rob Van Dam-nak, a támadást követően pár játékvezető érkezett, hogy megállítsák a mexikóit. Ezúttal Kofi-t kapta ellenfeléül Alberto, aki majd szerepelni fog a főeseményen a Shield ellen. A küzdelem eléggé hosszasan tartott, amiben végezetül Alberto-nak sikerült bevinnie a Cross Arm Breaker-t, Kofi pedig nem igazán küzdött a harcolt annak érdekében, hogy kiszabaduljon a szorításból, gyorsan feladta az összecsapást.

Visszatekintést kapunk az előző RAW-ra, ahol Randy Orton The Miz-t verte el eléggé csúnyán. A döntő fontosságú pillanat az volt, amikor a Vipera egy szék segítségével térdelt rá a WWE Legnézettebbjének fejére. A backstage-ből kapjuk a képet, ahol kemény és dühös tekintettel The Miz nézte végig ezt a visszajátszást. Renee Young a pankrátor felé fordul és megkérdezi tőle, hogy mégis mit gondol, hogy látta ezt a kis ismétlést. Ám a Szupersztár nem tud megszólalni, hiszen érkezik egyből a kérdés után Triple H. Renee egyből a COO felé fordítja a mikrofont. The Game kijelenti, hogy tisztában van azzal, hogy Miz legszívesebben földbe döngölné Randy Orton-t, de sajnos ezúttal ezt nem teheti meg, hiszen itt vannak Chicago-ban és HHH tudja, hogy mégis mi kell a rajongóknak. Látni akarják a WWE Legnézettebb Szupersztárját, amint megtartja a Miz TV nevű kis talk-show-ját. Méghozzá azt is megmondja Triple H, hogy kire számíthatunk majd vendégként, aki nem más, mint Big Show.
Ezt követően egy újabb visszajátszást tekinthetünk meg, aminek a főszereplője nem más, mint Big Show. Miután Randy Orton legyőzte két héttel ezelőtt Goldust-ot a RAW-n, előző adásban megjelent az "Amerikai Álom" Dusty Rhodes. Big Show pedig arra lett ezúttal kényszerítve, hogy egy W.M.D.-vel üsse ki Cody édesapját.

Wyatt Family vs Prime Time Players

A küzdelem nem volt túlságosan hosszú, ebben végül a győzelmet Luke Harper és Erick Rowan csapata szerezte meg, ám még nem ért véget a csata. Megjelent Bray Wyatt, aki nekiesett a két ellenfelének.

Ezt követően The Miz jelenik meg az arénában, aki elmondja, hogy nagyon dühös, hiszen Randy Orton megalázta őt a családja előtt. A pankrátor egy kisebb üzenetet nyújt át a Viperának, amiben kijelenti, hogy Orton keményen megfog fizetni ezért, ami egyszerűen félelmetes és csodálatos lesz. Azonban nem akarja tovább húzni az időt ezzel, hiszen később mindenki meglátja majd, hogy mire utalt, köszönti a vendégét, aki nem más, mint az óriás, Big Show. Amint ezt elmondja láthatjuk újra az előző RAW-t, amiben Steph McMahon, valamint a Shield triója arra kényszerítette a Világ Legnagyobb Sportolóját, hogy egy W.M.D.-t adjon az Amerikai Álomnak. Miz azt kérdezi Show-tól, hogy mégis milyen érzés volt megütni Dusty-t, aki olyan az óriásnak, mintha egy mentora lenne, vagy éppen a saját édesapja. Ám válasz nem érkezik erre, Miz azzal folytatja, hogy nevetséges az, ahogyan Triple H és Steph megpróbálják átvenni az uralmat Show felett, valamint hihetetlen, hogy az óriás képes volt meghajolni előttük és megtört. Most, hogy a legnagyobb Szupersztárt uralják bárkivel megtehetik ezt. Most már a szervezet összes tagja látja, hogy valamit tenni kell, hogy ez változzon, egyedül csak Show szenvedi végig ezt az uralkodást. Itt az ideje annak, hogy Big Show is lépjen valamit és tegyen azért, hogy változzanak a dolgok!
Miz nem tudja folytatni ezt a kicsit ösztönző beszédet, hiszen megjelenik Stephanie McMahon, aki a ringbe sétál és elmondja, hogy teljesen szükségtelen ez a lázító beszéd, hiszen Miz is tudja azt, hogy nem versenyezhet Triple H-el. Hiába is akarja megpróbálni, nagyon keményen ráfog fázni. Miz ekkor közbevág és elmondja, hogy ezeket az ócska fenyegetéseket Steph inkább dugja fel a seggébe. A WWE Legnézettebbje szerint az egész McMahon család egy küzdelmi és hatalommániás játékot folytat, aminek a célja az, hogy mindenki értesüljön a létezésükről, valamint, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy maguk mellé állítsanak mindenkit. Képesek hátat fordítani bárkinek, elutazni egy másik országba, autogramot osztogatni a helyi üzletekben, csakhogy minél többen felfigyeljenek rájuk. Steph ezt végiggondolja és kijelenti, hogy bizony nem érti, hogy mégis mi történt az előző héten a RAW-n, amikor a családja végignézte azt a kivégzést, amit Randy Orton mutatott be. Miz egyáltalán nem tanulta meg a leckét, ezért is Steph felszólítja arra Big Show-t, hogy üsse kis a műsorvezetőt. Miz csak a hölgyet bámulja, amikor az óriás hirtelen megragadja a vállát és levág neki egy W.M.D.-t.

Randy Orton vs ?

Orton érkezik a ringbe, az ellenfelének személye iránt viszont még nem tudunk semmit sem. Jerry Lawler áll fel a kommentátori asztaltól, aki elmondja, hogy megkaptak minden egyes voksot, aminek értelmében nem más ellen fog ringbe lépni a Vipera, mint...Rob Van Dam ellen! Egyből megszólal Mr. Monday Night bevonuló zenéje, aki Ricardo Rodriguez társaságában érkezik a szorítóhoz. A küzdelem eléggé jóra sikeredett, ami elhúzódott egy kicsit. Végezetül a harcot nem nyerte meg egyik pankrátor sem, a bíró dupla kiszámolással állította le ezt a csatát. Orton-t viszont nem fékezte meg az, hogy véget ért az összecsapás, továbbra is támadta RVD-t. Végül orvosok érkeztek, akik megvizsgálták volna a pankrátort, ám nem volt rá lehetőségül. Berohant a szorítóba Alberto Del Rio, aki kétszer bevitte leendő kihívójának a Cross Arm Breaker-t.

A harcok követően bejelentik, hogy a következő RAW-n végre debütálni fog a Los Matadores csapata, akiknek a promoját már nem egyszer végignézhettük a heti adások alatt. A backstage-ben két lényeges dolog is zajlott, Orton odasétált a csata után a Bella Ikrekhez és elmondta Brie-nek, hogy mit tett RVD-vel, valamint figyelmezteti a hölgyet, hogy ezt fogja tenni Daniel Bryan-nel is. Ha valaki WWE Bajnok akar lenni, akkor keménynek kell lennie, Randy pedig teljesen eltökélt, minél jobban megakarja verni leendő ellenfelét. Ezt már nem is igazából WWE Bajnoki övért folyó csatának, hanem egy sima presztízs mérkőzésnek nevezhetjük. Szintén a kulisszák mögött összetalálkozik egymással AJ és Steph. AJ-nek az a problémája, hogy megrendeznek ebben az adásban egy díva Tag Team harcot, aminek hölgyek a főszereplői. Steph nem akarja, hogy AJ Lee ezzel törődjön, hiszen ringbe fog lépni másik öt díva ellen, ha pedig nem tud megbirkózni ezzel a feladattal, akkor lehetséges ,hogy nem sokáig fogja birtokolni a Bajnoki övét.

Fandango vs Santino Marella

Először a táncoslábú érkezik utána pedig Santino. A harc nem volt túl hosszú, viszont kicsit furcsa módon ért véget. Amint Marella bevitte a Hip Toss-t befejezte a Comeback-jét. Előkapta a ruhájából a Cobra-t, ám ekkor felugrott a kötél mellé Summer Rae, akihez odasétált Santino és egy kicsit malackodva gúnyolta ki. Ezt követően pedig hátulról érkezett ellenfele, aki földre küldte Marellát és kidobta a ringből a Cobra kesztyűt. Fandango sikeresen bevitte a Diving Leg Drop-ot, ami után lekopogtatta ellenfelét.

Még tisztán emlékezhetünk arra, amikor a Night Of Champions-on CM Punk egy nagy verésben részesítette Paul Heyman-t, miután lekopogtatta Curtis Axel-t így kiejtette őt. Ketten maradtak a szorítóban a pankrátor és mentor, akik egykor hatalmas barátok voltak, viszont mostanra óriási ellenségekké váltak. Amikor Punk már szinte a zsebében érezhette a győzelmet érkezett Ryback, aki megtámadta a Straight Edge pankrátort. A következő RAW-n már Paul társaságában jelent meg a bestia, így elkönyvelhetjük, hogy Brock Lesnar és Curtis Axel mellett a harmadik Heyman srác nem más mint, Ryback.
CM Punk a ringbe áll Chicago Blackhawks mezben, megragad egy mikrofont és elmondja, hogy ezek a szurkolók egyszerűen csodálatosak, 8 napon át nem tudott mosolyogni, viszont most az otthonában belép a ringbe és egyből nevetni kezd. Hihetetlen ez a város és ezek a rajongók. Elmondja, hogy megpróbálta volna elhozni erre az estére a Stanley Kupát, csak ezt éppen Montrealban gravírozzák, minden esetre szerette volna, ha a ringben mellette lett volna az a csodálatos trófea, amit Chicago városa nyert meg az NHL döntőjében. Punk elnézést szeretne kérni Paul Heyman-től, amiért Paul lekopogtatta őt, nem gondolta volna a Hangtalanok Hangja, hogy a menedzser bármilyen módon is képes lesz erre. A rajongók Heyman nevének hallatán egyből fütyülni kezdenek és teljes lesz az elégedetlenség az arénában. Punk ekkor viszont kicsit visszatért az NHL-hez és tovább beszél a Blackhawks csapatáról. Csak jót tud mondani erről az alakulatról, valamint kijelenti, hogy nagyon nagy büszkeség tölti el, hogy az ő mezükben lehet méghozzá Chicago-ban. Visszatért ide a szülővárosába és itt ígéretet tesz, ami szerint lefogja győzni akár Heyman-t, akár Ryback-et, akár Axel-t, akár Lesnar-t. A Blackhawksis győzelmet aratott a döntőben, ezért Punk is győzni akar, kitartó munka után a játékvezető az ő kezét fogja felemelni.
Ekkor megjelenik a bejáratban tolókocsival Paul Heyman, akit a közönség egy cseppet sem tart szimpatikusnak és keményen kifütyülik. A publikum a "walrus" szót skandálja, ami annyit jelent, hogy: rozmár! Ketten összeszólalkoznak, végül Punk elindul a kocsiban ülő Paul felé. Ekkor érkezik Curtis Axel, valamint Ryback. Punk nagyon jól harcolt, végül a fölény meglátszott, kettejükkel már nem igazán bírt el a Straight Edge pankrátor. Végül a szülővárosában kemény pofonokkal küldték földre Punk-ot, valamint egy asztalt ketté is törtek vele.

Cameron, Naomi, Natalya és The Bellas vs AJ Lee, Layla, Alicia Fox, Aksana és Tamina Snuka

Ez a csata nem sikeredett túl hosszúra, végezetül talán meglepetésszerűen a face karakterek arattak győzelmet. Brie Bella lekopogtatta a Díva Bajnokot, AJ Lee-t.

Handicap meccs 11 vs 3

Először Daniel Bryan bevonuló zenéje szólal meg, a Szupersztár pedig a ringbe ugrál, ahol elmondja, hogy mégis mi történt a Night Of Champions-on. Kicsit gúnyolódva beszél erről a PPV-ről és Triple H döntéséről, miszerint a szervezet WWE Bajnok nélkül marad. Nevetségesnek gondolja Randy Orton-t, aki már túlságosan sokra tartja magát, hiszen a vezetőség szimpátiáját élvezi. Emiatt nagyon boldog, viszont majd Daniel letörni a mosolyt az arcáról a Battleground-on, amikor Daniel visszaveszi azt, ami őt megilleti. Nem lesz rossz döntés, nem lesz semmi kérdőjel, simán megveri Orton-t és 3x-os WWE Bajnok lesz.
Nem tud sokat beszélni, hiszen megjelenik a Shield, akik hárman szembe fognak nézni 11 másik Szupersztárral. Jimmy Uso lép be először a ringbe, a Shield-es srácok közül pedig Seth Rollins indít. Folyamatosan lépésről-lépésre zajlott a csata, aminek a végén Seth Rollins maradt egyedül a ringben a köteleknél pedig körbe vették a szorítót az ellenfelek: Dolph Ziggler, The Usos és Daniel Bryan. Ők négyen nekiesek a trió highflyerének, végezetül a két iker elintézte Roman-t és Dean-t Daniel pedig lekopogtatta Seth-et. Ezzel a Bryan megszerezte saját magának és a csapatának a sikert.

Véget ért a RAW, pénteken jelentkezik a SmackDown, valamint egyre közelebb kerülünk a Battleground-hoz, amit majd október 6-án fognak megrendezni.

Letöltés: Torrentel!

__________________________________________________________________________________

 

WWE SmackDown 2013.09.20 - Daniel Bryan And the Usos Beat The Shield!!!

A SmackDown 2013. szeptember 20-án pár képpel indul, amiben visszatekinthettünk a Night Of Champions-re, valamint az előző RAW-ra, ahol Triple H kijelentette, hogy az a játékvezető, akit az egyik legjobbnak tartott itt a cégnél hibázott, hiszen túlságosan gyorsan kopogtatta le a hármat. Ezért muszáj volt a COO-nak elragadnia Daniel Bryan-től a WWE Bajnoki övet, így a cég egyenlőre csak várja a következő PPV-t, ahol ismét megmérkőzik majd egymással Bryan és Orton.

A ringbe először nem más lép be, mint a SmackDown Gerenal Menedzsere, Vickie Guerrero. A hölgy először is beszél egy kicsit arról, hogy mi is fog ránk várni, valamint behívja maga mellé azt az embert, aki szorítóba szállhat majd a Battleground-on Randy Orton ellen. A rajongók ezúttal is hangosan köszöntötték Daniel Bryan-t. Daniel elmondja, hogy ő eddig kétszer megszerezte a WWE Bajnoki övet, viszont hála neki és a vezetőségnek, maximum csak egy napig birtokolhatta ezt a bizonyos címet. Vickie emlékezteti Daniel-t arra, hogy ő a főnöke, tehát ne igazán boruljon el a Szupersztár agya, hiszen akkor valószínűleg Triple H nagyon keményen szót emelne ebben az ügyben. Guerrero nem érti, hogy miért van Bryan ennyire kiborulva, hiszen a bíró hibázott és ezért nem lehetett a Bajnoki övet egyszerűen csak átnyújtani Daniel-nek. Ezt látta Vickie, de megkéri a pankrátort, hogyha mást gondol, akkor mondja el, hogy szerinte mi az igazság. Bryan körbetekint a szurkolók között és kijelenti, hogyha az igazságot akarja, akkor elmesélni neki. Simán csak kopogtatásba fogta Randy Orton-t, tény, hogy a játékvezető kicsit gyors volt, de ettől függetlenül, ha Orton még bírta volna a tempót, akkor kiszabadult volna. Látszik a hölgyön, hogy kezd idegesedni és kijelenti, hogy megkapott Bryan egy újabb esélyt arra, hogy Bajnok lehessen, viszont ha továbbra is ilyen hangnemben beszél, akkor Vickie kirúghatja őt és akkor nem indul a Battleground-on és sosem lehet a WWE arca. Bryan ennek hallatán viszont kijelenti, hogy Guerrero hiába fenyegetőzik, hiszen neki itt nincsen komolyabb befolyása és ereje. Ezt végiggondolja a General Menedzser, majd kijelenti, hogy ez nagyon érdekes, mert látta, hogy az előző RAW-n 10 ember rohant a ringbe segíteni Daniel Bryan-nek a Shield ellen. Vickie felsorolja ezeket a Szupersztárokat, majd kijelenti, hogy mindannyian ringbe léphetnek majd a Shield ellen. Viszont egyszerre egy, és csak egy pankrátor harcolhat a trió ellen.

Naomi vs AJ

A harc eléggé rövid volt, amiben nem nagy meglepetésre a Díva Bajnok szerezte meg végül a győzelmet. Elkapta ellenfelét a jól ismert szorításával, amiből Naomi nem tudott szabadulni és inkább feladta a csatát.

Santino Marella vs Jack Swagger

Az egész összecsapásban inkább az Igaz Amerikai irányított, viszont a végén Santino egy látványos mozdulatsorozatot követően kopogtatásba fogta ellenfelét, aki nem tudott kirúgni és vereséget szenvedett. Amint a bíró leütötte a hármat egyből elindult a ring felé Antonio is, ám Marella gyorsan elhagyta a szorítót és távozott.

Ryback vs ?

A bestia Paul Heyman és Curtis Axel társaságában érkezett a ringhez. Paul elmondott pár olyan szót, amit már hallhattunk tőle a RAW-n, majd a legújabb mentoráltja a ringbe lép és egy gyors összecsapásban legyőzni Nick-et, aki egy helyi szervezet tagja.

A szorítóba ezt követően nem más sétál be, mint a volt WWE Bajnok, Randy Orton, aki a vereség ellenére még mindig az Igazgatótanács szimpátiáját és támogatását élvezi. Orton elmondja, hogy bizony történt, ami történt és tudja legbelül, hogy ez az ő hibája, méghozzá 100 %-osan. Ő egy Vipera, aki állandóan, elszántan harcol és nem hagyja magát még akkor sem, ha már nem bírja tovább a küzdelmet. Minél előbb ki kellett volna rúgnia a kopogtatásból és akkor övé lehetne ez a Bajnoki öv. Viszont ezek a történések csak felkavarták és teljesen elszántan fog küzdeni a következő csatájukon, akárcsak The Miz ellen az előző RAW-n. Miz-t legyőzte a saját otthonában Cleveland-ben, valamint bebizonyította mindenkinek, hogy valójában ki is az a Randy Orton. A pankrátor folytatja a beszédet, végül összefoglalásban azt vehetjük ki belőle, hogy jól fog szerepelni majd a Battleground-on, hiszen nagyon elszántan harcol majd.

Handicap Gauntlet

Erről a csatáról nem lehet sok mindent mondani, sorban érkeztek a pankrátorok, akiket eléggé gyorsan legyőzött a Shield. Először Darren lépett a ringbe, akit nagyon hamar lekopogtattak, utána pedig egyből a csapattársa érkezett. Titus jól kezdett, viszont ő is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy legyőzze a triót. A Triple Powerbomb után nem másnak a zenéje szólal meg, mint a Show-Off-é, aki harmadikként érkezik ide a ringbe. Dolph sokáig bírta és viszont arra már nem volt képes, hogy lekopogtasson legalább egy személyt is a csapatból. Dolph-t követően Kofi Kingston jelenik meg, aki határozottan indít, viszont ő is vereséget szenvedett. Miután kiesett Kingston is érkezett Rob Van Dam. RVD nagyon nagyot alkotott, viszont mikor felmászott a sarokba, hogy bevihesse a befejezőjét érkezett Triple H, aki félbeszakította a csatát és azt parancsolta Vickie Guerrero-nak, hogy azonnal hatállyal induljon meg a COO irodája felé.

Az irodában Triple H kijelenti, hogy ostobaság lenne az adás felét egyetlen csatának áldozni, amiből a Shield rosszul jöhet ki. Inkább azt javasolja, hogy a főeseményen rendezzenek meg egy 6 emberes Tag Team csatát, amiben az Uso ikrek és Daniel Bryan harcol a Shield ellen.

Luke Harper és Erick Rowan vs Zack Ryder és Justin Gabriel

A csata nem volt túlságosan izgalmas, amiben végül Luke Harper lekopogtatta Zack Ryder-t.

Az orvosi irodában ezt követően megjelenik Triple H, aki odasétál Rob Van Dam-hoz. A COO kijelenti, hogy reméli nincsen semmi baja Mr. Monday Night-nak, hiszen szeretné ha megrendezésre kerülne egy újabb csata a Nehézsúlyú Bajnoki övért, amiben a kihívó RVD lenne. Ezt a kijelentést követően megjelent a backstage-ben Del Rio is, aki nekiesett eléggé keményen a leendő ellenfelének.

Alberto Del Rio vs R-Truth

Ez a harc nem volt túlságosan kérdéses, végezetül a Nehézsúlyú Világbajnok szerezte meg a győzelmet a Cross Arm Breaker-t követően.

The Usos és Daniel Bryan vs The Shield

Elérkeztünk a főeseményhez, ami a bejelentések alapján egy 6 Emberes Tag Team csata lett. Ebben mindkét csapat jól szerepelt, ám végezetül, talán meglepetésszerűen az Ikrek és Daniel triója szerezte meg a győzelmet.

Ezzel zárult az adás, amit nem mondhattunk túlságosan izgalmasnak, inkább csak csatákban bővelkedett ez a show. Reméljük, hogy a RAW-n több érdekfeszítő fordulatot láthatunk.

Letöltési link: http://www.multiupload.nl/OFJD9ZPYYH

Letöltési Link(Torrent): http://thepiratebay.sx/torrent/8941279/WWE_Friday_Night_Smackdown_2013_09_20_WS_PDTV_x264-WEmpire_-__SP

_________________________________________________________________________________________________________

WWE RAW 2013. szeptember 16. - Daniel Bryan Is WWE Champion Or No?

A Night Of Champions PPV adást követő éjszakán Ohio államból, azon belül Clevelandből jelentkezett a Monday Night RAW. A The Q Arena nézői először egy összefoglalót láthattak arról, ahogy Ryback megmentette Paul Heymant, de természetesen nem maradhattak ki a WWE Bajnoki övért folyó meccs képei sem.

A visszatekintés után Daniel Bryan érkezik meg elsőként, a tömeg most is nagy ovációval fogadja, a nevét énekelik. Daniel sok mindent akarna mondani, de a legfontosabb most, hogy IGEN! - kiabálja és magasba emeli az övet.
Nincs is ideje arra, hogy hosszasan beszéljen, hisz megszólal egy másik zene és Triple H jön be. HHH a ring felé megy és nem tűnik elégedettnek.
Dühösen fogja meg a mikrofont és azonnal be is jelenti, mivel akar foglalkozni: a tegnapi cím meccsen látott gyors kopogtatással! Erről beszél a közösségi média, erről beszélnek a szupersztárok az öltözőben. (Akik nézték már a Night of Champions videóit láthatták, hogy az utolsó meccsen a mérkőzésvezető a szokásosnál jóval gyorsabban kopogtatott.)
Abban a pillanatban Daniel Bryan győzelme is beszennyeződött - mondja Triple H és azt akarja, hogy a bíró menjen oda hozzá most azonnal.
Scott Armstrong rövid kivárás után meg is jelenik és lehorgasztott fejjel megy a ringhez. HHH megmutatja, hogy Orton és Bryan meccsén milyen volt a bíró normális kopogtatási üteme, majd azt is, hogy milyen ütemben kopogtatott legvégül, a győzelmet jelentő pillanatban.
A megosztott képkockán jól látszik, hogy a hármas kopogtatás annyi idő alatt történt, mint amennyi idő alatt egyéb esetben csak kettőig jutottak.
Triple H magyarázatot akar, Scott Armstrong azonban ezzel nem tud szolgálni. Elismeri, hogy ez egy gyors kopogtatás volt, de nem tudja, miért tette. Hibáztam - mondja, Triple H azonban félbeszakítja és elmagyarázza, hogy Scott egy rangidős tisztviselő a WWE-nél, és tudhatja, hogy ilyen dolgok csak úgy nem történnek. Scott ismét csak annyit tud válaszolni, hogy hibázott. HHH már 15 éve ismeri őt és soha nem követett el ilyen hibát, mint ez. Ha valamiben vétett, mindig elismerte, ezért ráparancsol: Mondd meg az igazat!
Scott Armstrong vett egy mély levegőt, majd Daniel Bryannek súgott valamit. Bryan arcán úgy látszott, nem nagyon érti, miről van szó és nem is ért egyet vele.
Az egész jelenet azt sugallta, hogy Scott Armstrong Daniel Bryannek dolgozott!
HHH hátraküldte a mérkőzésvezetőt és Danielhez fordult. Csalódott benne - mondta neki. Daniel Bryan lejáratta saját magát és lejáratta az egész WWE-t. Képes volt összejátszani egy mérkőzésvezetővel, hogy az gyorsabban kopogtasson és így, csalással szerezhesse meg a bajnoki övet? - vágja a fejéhez Triple H, Daniel Bryan pedig továbbra is állítja, hogy ő semmi ilyet nem tett. A véleményére azonban nem kíváncsi HHH. A főnök bejelenti, hogy elveszi Bryantől az övet. Nem, nem adja vissza Randy Ortonnak, hanem megőrzi, de Daniel nem lehet így tovább WWE Bajnok. A tömeg zúg, nem tetszik nekik a döntés, Daniel Bryan egyre dühösebb.
HHH megígéri, hogy lefolytat egy vizsgálatot és az eredménytől függően a jövőben kiírnak egy másik meccset az övért. Jelen pillanatban azonban a WWE-nek nincs bajnoka!
Felszólítja, hogy cselekedjen helyesen és adja át neki az övet. Bryan érthetően ezt nem akarja. HHH szerint mindenki előtt kegyvesztett lett és Shawn biztosan nem erre tanította. Adja át tehát az övet, vagy elveszi tőle.
Megszólal Randy Orton zenéje. A Vipera is dühösen megy a ringhez, Triple H azonban leállítja, mondván uralja a helyzetet, maradjon ott ahol van, nem lesz most semmiféle harc. Orton mégis belép a ringbe és mint az ingerült vadállat, jár fel alá, miközben HHH ismét Bryanhez fordul és kéri, hogy adja át neki az övet. Daniel nézi az övet, a közönség pedig kiabálja: No! No! No! Kinéz rájuk, és úgy dönt, nem hajlandó visszaadni.
Triple H kiragadja a kezéből, Orton pedig ugyanabban a pillanatban kioszt neki egy RKO-t! A WWE Bajnok nélkül marad.

A backstage-ben Triple H dühösen magyarázza a feleségének Daniel Bryan részvételét a konspirációban, amikor a még dühösebb Orton rohan oda és felelősségre vonja, hogy mi a francot csinál, mi történt ott kint az előbb. követeli vissza az őt megillető övet, de HHH nem adja oda.
Stephanie ugrik közéjük és emeli fel a hangját. Mit képzel Orton, hogy így beszél a WWE COO-val? Megérdemelte, hogy elveszítse tegnap este a bajnoki címét. Hol van a régi Randy Orton? Hol van az a beteg állat, akinek nincs lelkiismeret furdalása? Hol van az az ember, aki a kötélhez bilincselte a férjét, neki pedig DDT-t adott? Találja meg Orton magában ezt az embert - kiabálja, majd elviharzik.


Dolph Ziggler vs Dean Ambrose
Már megszokhattuk, hogy a PPV adások másnapján visszavágókra is sor kerül, nincs ez másképp most sem. Dolph Ziggler tegnap alulmaradt Ambrose-zal szemben. Ma keményen támadott, és a közönség is biztatta. Ziggler irányított, amíg Ambrose egy hirtelen mozdulattal nem repítette át a kötelek fölött. Innentől felváltva irányítottak, de Ambrose többször került komolyabb fölénybe.
Sikerült végül bevinnie a Zig Zaget és a visszavágó mérkőzést ezzel Dolph Ziggler nyerte meg. A visszavágó a bajnoki címet nem érintette.


Az irodában Big Show-t és Brad Maddoxot látjuk. Maddox kicsit feszült, HHH és Stephanie érkezését várja. Kiderül, hogy Daniel Bryan ma este Roman Reigns-szel fog szembenézni. Maddox tájékoztatja Stephaniet arról, hogy Dusty Rhodes is érkezik ma este.
Amikor a GM távozik Steph Showhoz fordul és emlékezteti, hogy pénteken fel lett függesztve. Reméli, ez fáj az óriásnak. Figyelmezteti, hogy üljön le és maradjon az irodában, tartsa távol magát mindentől. Hacsak neki nem lesz rá szüksége. Akkor hívni fogja...


R-Truth vs Fandango
Úgy látszik Fandango szép sorban szembenéz azokkal a szupersztárokkal, akikkel pénteken tánccsatát vívott. Mizzel a NOC-on volt meccse, amit el is veszített, ma pedig Truth következik.
A meccs mindössze néhány percig tartott és ezúttal a táncos lábú szupersztár, Fandango győzelmével végződött.


Láthatjuk, hogy a WWE Hall Of Famer Dusty Rhodes megérkezett az arénába és a backstage-ben a szupersztárok örömmel üdvözlik. A reklámblokk végén kapunk egy rövid képsort Goldust és Randy Orton egy héttel ezelőtti mérkőzéséből, majd érkezik a legidősebb Rhodes, Cody és Goldust édesapja.

Dusty Rhodes azzal kezdi, hogy nem "The American Dream"-ként van itt ma este, hanem mint Virgil Runnels (ez a születési neve). Azt szeretné, ha a McMahonok megértenének néhány dolgot, mert lehet, hogy még soha nem tévelyedtek el, de most nagyon rossz úton járnak.
Ő felnevelt két fiút és volt, hogy nem tudta fizetni a számlákat, de tette a dolgát, mert szerette a fiait. Ez itt most nem róla szól, hanem a fiairól. Cody munkájáról és arról az éjszakáról, amikor hirtelen elveszítette az állását. Mi a fenéért jó ez az üzletnek? Triple H azt mondta, ha nem veri meg Randy Ortont, el kell mennie, mert ez lesz jó az üzletnek.
Aztán terítékre került Goldust és beültették egy hatalmas hintába...
A szeretet, ami benne van a két fia iránt, az a legjobb az üzletnek - mondja Rhodes. Cody Rhodes még nem töltötte be a 24. életévét, amikor kétszeres Interkontinentális Bajnok és négyszeres világbajnok lett, aztán egyetlen éjszaka alatt összetörték a szívét.
Nem azért jött el ma este, hogy könyörögjön Cody állásáért - mondja. Azért jött el, hogy üzleti javaslatot tegyen és felszólítja Stephanie McMahont, hogy menjen ki hozzá a hosszú lábain.
Stephanie megérkezik és azzal kezdi, hogy gyönyörű és figyelemreméltó volt, ahogy egyik szülő szólt a másikhoz. Az üzleti döntés, azaz Cody Rhodes kirúgása komoly súllyal nehezedik az ő és Triple H vállára is - mondja. Megérti azt is, hogy Cody múltheti esküvőjére ez rányomta a bélyegét és sajnálja, hogy a családi ünneplést megbélyegezte a dolog.
átnyújt egy kártyát Dustynak ajándékként Codynak és feleségének.
Bed, Bath & Beyond vásárlási utalvány - nézi Dusty és elhajítja a kártyát.
A nő azzal folytatja, hogy Dusty Rhodes egy vízvezeték-szerelő fia és ő tiszteli ezt. Tiszteli, mert ő egy zseni lánya. Egy zsenié, aki emögött a sport és szórakoztató szervezet mögött áll és aki mindent tud a sikerről. Ők mindannyian tudnak mindent az üzletről és mivel üzletileg jó dolog lenne, felajánlják, hogy Cody Rhodes visszakapja az állását.
Dusty Rhodes úgy dönt, hogy ennyi volt, nem hallgatja tovább és távozni készül, ám Stephanie utána szól: Vagy...
Vagy munkát adnának az idősebb fiának - mondja. Annak, aki bátran harcolt. De a választás Dusty Rhodes kezében van. Stephanie ismét remekül alakítja a mosolygó gyilkos szerepét és gyakorlatilag arra kényszeríti az apát, hogy válasszon két fia közül.
The American Dream Dusty Rhodes természetesen nem hajlandó válaszolni, helyette egy kérdést tenne fel Steph-nek. A nő félbeszakítja, s bár Dusty már kiabálja neki, hogy ne beszéljen bele a mondandójába, folytatja. Dusty munkát adhatna a kicsi fiának, aki egész életében mindent megtett, vagy munkát adhatna az idősebbnek, akit egész életében elhanyagolt, mert inkább utazgatott a gyereknevelés helyett. Hős lehetne a gyermekeiért, a választás az övé.
Dusty Rhodes arcán csattannak a szavak, megkérdezi: Stephanie hogy bánik a lányaival? Amikor az asztalnál ülnek eldönti, hogy te vagy a kedvencem, te meg a másik? - kérdezi. Azt mondja Stephaninak és azt üzeni Triple H-nek, hogy ... Nem tudja befejezni, mert Stephanie ismét közbeszól és úgy állítja be, hogy itt megint minden a legidősebb Rhodesról szól. De mi van Codyval és mi van Dustynnal. Mindig a háttérben kell élniük, mert az apjuk áll elöl? Reméli, hogy a két fiú meg tud bocsátani az apjának.
Dusty Rhodes konkrétan elküldi a pokolba! Már arra sincs ideje, hogy elhagyja a ringet, megszólal a Shield zenéje és szokásos módján érkezik a három srác. Körbeveszik a ringet, de Stephanie megállítja őket, mondván van valaki a backstage-ben, aki talán tudna segíteni. Big Show-t szólítja!
Mivel Dusty nem tudott dönteni a fiai ügyében, válasszon most: Elpusztítja a Shield, vagy kiüti Big Show!
Show ismét magába zuhan, Stephanie pedig választ Dusty helyett és parancsot ad, hogy üsse ki. Nem teszi meg, ezért parancsot ad a Shieldnek a támadásra. Mindhárman széket fognak, Show pedig odahajol Dustyhoz és azt mondja neki: Sajnálom. Sír, de kiüti. Azonnal el is kapja és óvatosan fekteti le.
Stephanie McMahon elégedett. A Shield távozik, Dusty Rhodes-hoz jön az orvos. Hordágy, mentőautó és sürgősen kórházba viszik.


Brie Bella, Naomi és Cameron vs. Alicia Fox, Layla és Aksana
A kommentátorok mellett egyik oldalon AJ, másikon pedig Natalya figyeli a meccset.
Naomi jól dolgozik, ám mikor vált Cameronnal, társa beszorul a ringbe. Végül Brie Bella lepacsizza, bejön és gyorsan megnyeri a meccset.
A győztesek: Brie Bella, Naomi és Cameron

Ismét megnézhetjük, mi történt percekkel ezelőtt Dusty Rhodes-szal, majd máris kezdődik egy másik meccs.



Rob Van Dam tegnap diszkvalifikációval legyőzte Del Riot, ez azonban azt jelenti, hogy a győzelem ellenére nem nyerhette meg a Nehézsúlyú Világbajnoki címet.
Ma este Daamien Sandow-t egy gyors meccsen verte meg, miután bevitte neki a Five Star Frogsplash befejező mozdulatot és kopogtatott.
A technikusoknál némi zavar támadt, ugyanis Van Dam győzelmekor Sandow zenéje szólalt meg.

Mint Michael Cole-től megtudjuk, Brad Maddox úgy döntött hogy remek lehetőséget kínál fel The Miznek, aki ma este a volt WWE Bajnokkal, Randy Ortonnal küzdhet meg.

A backstage-ben Triple H-hez Scott Armstrong megy be. HHH azt mondja neki, hogy ez az egész gyors kopogtatás ügy gond, kicsúsztak a dolgok az ellenőrzése alól. Nincs WWE Bajnok, és ez gond.
Tudja, hogy a WWE tisztviselői érinthetetlenek. Tudja, hogy Scott 20 éve alkalmazott a cégnél ezért egy igazán szép végkielégítést ajánl fel neki és kirúgja.
Scott Armstrong érthetően megpróbál tiltakozni, HHH pedig megígéri, hogy gondoskodni fog róla.


Miz vs Randy Orton
Miz még el sem ér a ringig épp a szüleit üdvözli az első sorban, amikor Randy Orton hátulról rátámad és azonnal nekicsapja a lépcsőnek. A mérkőzésvezetők próbálják megfékezni a megvadult Viperát.
Végül felpaprikázott hangulatban, de elkezdődhet a meccs. Azonnal egymásnak esnek és feldühödve verekednek.
A mérkőzésvezető úgy dönt, hogy kettős diszkvalifikációval véget vet a mérkőzésnek, a két szupersztár azonban folytatja tovább. Orton áthajítja Mizt a kommentátori asztalon, majd közvetlenül a szülei mellett üti. A barikád tetejéről ad neki DDT-t, miközben Michael Cole azt kiabálja: Valaki állítsa meg Ortont!
Stephanie McMahon elérte a célját? Előjött Ortonból a lelkiismeret nélküli beteg állat?
Felnyalábolja Mizt és a ringbe dobja, majd egy széket fog. A mérkőzésvezető még ekkor is próbálja megállítani, de Ortonnál végleg elgurult a gyógyszer.
Miz fejét a székbe fogja, majd ráugrik! Miz a földön fekve szenved, ismét érkeznek az orvosok.


Rövid fotósorozatot láthatunk Ryback tegnap esti akciójáról, majd máris érkezik a Sin City Cyborg és a tolókocsis Paul Heyman.
Heyman bemutatkozik és azt mondja, ő a legjobb a világon. Búgjatok ahogy akartok, értem én - szól a közönséghez. Az irigység a hét halálos bűn között van és tudja mindenki, mennyi pogány él itt Clevelandben. Legtöbbjüket nehéz bármihez is hasonlítani, hisz jelentéktelen dolgokat értek el az életben.
Példaként: Nincs egy ember sem a közönség soraiban, aki kijelenthetné: Lekopogtattam CM Punkot! Ki lehet mondani újra és újra, mindig ez lesz az igazság. A tömeg Punk nevét kiabálja.
Első alkalommal, ahogy szembekerült Punkkal, máris győzelmet aratott. És ami még ennél is fontosabb, hogy a vesztes a közönség kedvence, az emberek hőse, CM Punk volt.
A közönség Goldberg nevét kiabálja.
Paul Heyman szerint nincs terv, hátsó szándék benne. CM Punk annyira megverte, hogy tolószékbe kényszerült. Csoda, hogy nem rohad zöldségként egy idősek otthonában. Itt van ma este, mert volt egy ember, aki magához ragadta a kezdeményezést, hogy megváltoztassa a történelmet. Egyetlen ember volt, aki felállt, amikor az összes többi Paul Heyman srác leült.
Itt vannak ma este, és hála ennek a gyönyörű, hatalmas embernek, tovább fogják folytatni CM Punk és minden rajongója kínzását! Mert ő Rybacknek köszönheti az életét.
A gyönyörűnek titulált Rybacn átveszi a mikrofont és mosolyogva jegyzi meg, hogy ki nem állhatja a zsarnokokat. CM Punk tegnap este terrorizálta Heymant és Paul nem érdemli meg, hogy így megverjék.
Ryback belenéz a kamerába és közli: Punk nem szeretlek! Semmit nem szeretek benned! Egy zsarnok vagy és azért vagyok itt, hogy megállítsalak!
letérdel Heyman mellé és megnyugtatja, hogy nem kell aggódnia, ő sokáig mellette lesz és Punk többet nem emelhet rá kezet. Paul Heyman mosolyogva arcon csókolja megmentőjét.


Tensai és Brodus Clay vs. Jack Swagger és Antonio Cesaro vs. The Usos Elimination meccs
A tegnap esti Kick Off három vesztes párosa küzd meg. Az Uso testvére, Jimmy és Jey remek formában vannak és mozgékonyságukkal, ügyességükkel képesek győzelmet aratni. A végső mozdulattal Jack Swaggert ütik ki és kopogtatják.


Hosszabb reklámblokk következik, majd ismét megnézhetjük mi történt Dusty Rhodes-szal.
Daniel Bryan halad a backstage-ben az aréna felé. Több szupersztár is sok sikert kíván neki, biztatják, tapsolják. Barátnője Brie Bella megöleli.


Daniel Bryan vs Roman Reigns
Tudjuk, mi történt tegnap este. Tudjuk, hogy Bryan legyőzte Ortont, Bajnok lett, ma pedig a hibás kopogtatás miatt megfosztották a címétől. Danielnek a Shield egyik tagjával, Roman Reigns-szel kell most megküzdenie.
Randy Orton is megérkezik az arénába és természetesen ott van Dean Ambrose és Seth Rollins is. Orton és Ambrose máris összesúgnak. Megúszhatja ezt a meccset D.Bryan? Vagy Dusty Rhodes és The Miz után ő lesz a következő, akinek orvosra lesz szüksége?
Daniel a tőle megszokott módon lendülettel és agresszíven támad a jóval termetesebb Ronainre és már az első percekben komoly fölénybe kerül. A közönség hangosan buzdítja.
Reigns lábát célozza és ezzel eredményt is ér el, hisz a Shieldes srác egyre gyakrabban fogja, húzza a térdét. Vissza-visszatámad, de Bryan mindannyiszor visszaveszi az irányítást.
Egyelőre sem a Shield, sem Orton nemlép akcióba, a meccs hosszú ideje teljesen tiszta és szabályos.
Aztán egyszer csk Daniel Bryan őrült módjára rázni kezdi a fejét, ez pedig tudjuk, mit jelent. Jön a rúgások sorozata, az utolsó és tán legerősebbre tervezett elöl azonban Reigns elhajol és elkapja Danielt. Keményen a padlóhoz csapja, de a kopogtatásból kirúg. Reigns a fejét üti, majd fél lábbal rááll és azt kiabálja: ez történik azzal, aki szórakozik velem. Felemeli Danielt, ő azonban kicsusszan a fogásból és összegöngyöli ellenfelét, majd durván fejbe rúgja. Bár Roman még ekkor is kirúg kettőnél, a ring mellett is egyre feszültebbek a többiek. Orton sem tud már megülni a fenekén, Romant pedig csapattársai kihúzzák a ringből és azt kérdezik, rendben van-e.
Daniel Bryannek arra is van ideje, hogy Seth Rollins-t lerúgja. Pillanatokkal később megkapja a rúgását Dean Ambrose is, közben azonban Roman Reigns is magához tér annyira, hogy ismét támadásba lendüljön.
Daniel Bryan beviszi a Yes Lock-ot. Ez az a pillanat, amikor Orton nem vár tovább és hátulról Bryanre támad. A mérkőzésvezető leállítja a meccset és diszkvalifikálja Romant.

Bryan Ortont is elkapja a Yes Lockkal, ekkor azonban már az egész Shield ráveti magát és rúgják, ütik ahol érik. Négy az egy ellen verés és mint annyiszor, most sincs senki, aki bemerne jönni, hogy segítsen. A közönség CM Punk nevét kiabálja, Orton pedig egy széket hoz és akárcsak nemrég Mizzel tette, Daniel Bryan fejét a vasba fogja, majd felkészül az ugrásra.
Ekkor azonban a backstage-ből a roster java kirohan! Jönnek az Uso testvérek, Kofi Kingston, Dolph Ziggler, a Prime Time Players, Zack Ryders, RVD, R-Truth és még sorolhatnánk...
Elkapják a Shieldet, Orton nincs sehol.
Az egész aréna kiabálja: YES! YES! YES! Aki hiányzik: Big Show.



A Monday Night RAW ezekkel a képsorokkal ér véget. Mit tesz most Triple H, hogy a roster kiállt Daniel Bryan mellett? Mit tesz most, hogy a szupersztárok kiálltak saját magukért és nyíltan szembementek az embereivel?
Vajon mikor jelenik meg Vince McMahon érezve, hogy elveszítik az irányítást?
A következő hetekben talán megkapjuk a választ. Október 6-án új PPV adás, a The Battleground következik és addig már csak bő két hét van hátra.
 
___________________________________________________________________________________________________________

 

 

WWE RAW 2013. Május 6. -Kane Vs. Ryback First Time Ever-

2013. május 6-án a virginiai Roanoke-ből jelentkezett a WWE RAW következő adása, aminek elején Brock Lesnar és Paul Heyman napközbeni akciójából láthattuk pár képkockát, majd visszanézhettük az egy héttel ezelőtti RAW fő eseményének legfontosabb pillanatait.


Az élő képen szokás szerint Michael Cole köszönti az adás nézőit, majd John Cena zenéje szólal meg. A Bajnokot a közönség mintha a megszokottnál jobb reakciókkal fogadná, Cena pedig már a rámpa végén a lábára mutat és jelzi, hogy a lába már jobb, mint egy hete volt.
A ringben John Cena Daniel Bryan stílusában megerősíti ismét, hogy az Achilles-ín sérülése miatt nem fog visszalépni az Ryback elleni Extreme Rules mérkőzéstől, semmi nem fogja eltántorítani attól, hogy a WWE Bajnoki övet megvédje.
John Cena azt mondja, úgy gondolja Ryback készen áll a DTF-re. S Hogy mi a DTF? Do The Fandango - teszi hozzá. Aztán komolyra fordítja a szót és közli, hogy nem orvos, nem tanár, hanem WWE sztár. És ha orvosilag rendben volt, minden alkalommal a lehető legjobban végezte el a munkáját. Az Extreme Rules estéjén Ryback észre fogja venni, hogy a Bajnok itt van!
Vickie Guerrero szakítja félbe John Cenát. Vickie az Extreme Rulesról beszél,hisz ez az a PPV, ami nem a megszokott rend szerint zajlik.Ez az az adás, ami valóban extrém. Példaként a Triple H vs Brock Lesnar meccset említi, ami egy acél ketrecben fog zajlani, Dolp Ziggler pedig egy létrás meccsen fogja megvédeni a címét.
Ebből következik, hogy John Cena címvédése sem lehet kevésbé extrém, de Vickie még soha nem jelentett be meccstípust úgy, hogy a bajnok és kihívója ne lett volna jelen, így behívja Rybacket.
Miután megérkezik, Vickie visszaadja John Cenának a szót és ezzel megadja a lehetőséget a bajnoknak, hogy elsőként ő javasoljon meccstípust.
John kifigurázza Rybacket, majd közli, hogy őt nem érdekli, milyen meccstípus lesz. Lehet akár "Vickie nagymama bugyija egy póznán" meccs is, ő csak harcolni akar, és lehetőséget arra, hogy befogja a világ legnagyobb panaszkodójának száját.
Vickie szerint Ryback szerencsés, mert így ő választhat. Neki azonban az a véleménye, hogy John Cena - mivel nem választott,ráadásul sérülten adta át a lehetőséget - extrémen őrült. Cena azonnal visszavág és közli, hogy fáj neki, de Rybacknek sokkal több minden fog fájni. A Sin City Cyborg nyugtatja, nem akar ma este harcolni vele. Szerinte John Cena igazi Achilles-sarka az egója és az Extreme Rules-on mindenki meg fogja majd ismerni Ryback szabályait. Ryback úgy dönt, hogy a bajnoki övért egy Last Man Standind mérkőzésen fognak megharcolni. Olyan meccsen, ahol az a nyertes, aki úgy megveri az ellenfelét, hogy az nem tud válaszolni a bíró kérdésére, mikor tízig rászámolnak.


A kommentátorok ismét arról beszélnek, hogy Heyman és Lesnar a nap folyamán megjelent a WWE főhadiszállásán, ezzel kapcsolatosan hamarosan többet is megtudhatunk és megjelenik nemsokára Paul Heyman is.

Randy Orton halad az aréna felé, kezdődik az első mérkőzés.


Randy Orton vs Damien Sandow
A két szupersztárnak a pénteki SmackDown-on is volt egy meccse. Akkor Orton nyert, a győzelem után azonban megjelent Big Show, aki elterelte a Vipera figyelmét. Sandow megtámadta Ortont, Show pedig gúnyosan nevetett. A mai visszavágón Orton azonnal nekiugrik Sandownak és úgy tűnik gyorsan meg akarja bosszulni a pénteki támadást. Damien többször is megpróbálkozik az ellentámadással, de Orton rendre meghiúsítja a kísérleteit. Néhány keményebb mozdulat után jön az RKO és Randy Orton ismét megnyeri a mérkőzést.
Orton elindul kifelé, a rámpavégén azonban váratlanul beleszalad Big Show öklébe. A támadás ma sem maradt el.


Láthatjuk, hogy Alberto Del Rio és Dolph Ziggler egymás ellen lépnek ma a kötelek közé, majd látjuk azt is, hogy Fandango a backstage-ben táncol.
Az arénába Chris Jericho érkezik meg, de ruházatából arra következtethetünk, hogy harcolni nem fog ma este. Szokás szerint viccet csinál Fandango nevéből, majd közli, hogy egy rögtönzött bíróságot hozott össze ma estére, hogy értékeljék Fandango teljesítményét. A kommentátorok mellett felállított asztalnál három szék van és három értékelő táblát látunk. Jericho partnerei ma este Brodus Clay és Tensai lesznek.
Aztán megszólal Fandango zenéje és a szupersztár egy új hölgy kíséretében lejt be az arénába. A bevonulásra Tensai és Brodus 2-est, míg Jericho csak 1-es pontszámot ad, ami nem tetszik Fandangonak és mikrofont kér. Felelősségre vonja Jerichot: ki ő, hogy megítélje Fandangot? Csak mert versenyzett a Dancing with a Star adásban, még nem lesz szakértő.
Jericho közben az egypontos értékelését kettőre változtatja és érkezik Fandango mai ellenfele is.


R-Truth vs Fandango
Fandango azonnal támad, de nem kell sok idő R-Truthnak, hogy visszavágjon. Fandango úgy dönt, biztonságosabb a ringen kívül, R-Truth pedig megriszálja magát, amire kap egy-egy tízest Jerichoéktól.
Fandango ekkor sokall be, kézen fogja partnernőjét és távozik. A mérkőzést így kiszámolással R-Truth nyeri, Fandango pedig a teljesítményére Chris Jerichotol egy nagy nullát kap.

Újabb képkocka Heyman és Brock látogatásából a WWE-nél, majd megtudjuk, hogy a szervezet ismét csatlakozott a Susan Komen alapítvány mellrák elleni harcához.
Láthatjuk, ahogy Ryback pénteken elintézte Daniel Bryant, majd a Tag team Bajnokot a backstage-ben a Shield is megtámadta.
Josh Matthews ma erről kérdezi Danielt, aki elmondja, hogy jól van. Úgy látja, hogy a Shield világszerte osztaná az igazságát, de senki nem vevő erre, hisz három az egy ellen támadják meg az embereket az igazságosság jegyében, de ő be fogja bizonyítani, hogy több kell ahhoz, mint a Shield csapdája, hogy őt tönkre tegyék.
Közli, hogy ma este kihívja Rybacket egy SmackDown visszavágó meccsre. Ryback meg is jelenik Daniel háta mögött és visszautasítja a kihívást, mert szerinte Bryan a pénteki verés után nincs abban az állapotban, hogy kiálljon ismét ellene. De ha Daniel egészséges lenne is, akkor is megverné, hisz csak egy fél ember...
Kane ragadja vállon Rybacket és kérdezi meg, hogy őt is fél embernek tartja-e. Ryback szerint a Big Red Monster nem olyan szörnyeteg, mint ő szokott lenni, az egyetlen szörny a WWE-ben jelenleg Ryback.


Alberto Del Rio vs Dolph Ziggler
Láthatjuk, ahogy pénteken egy tag team meccsen Del Rio feladásra kényszerítette Zigglert. két héttel az Extreme Rules meccsük előtt kérdés, hogy ez jó ómen-e és kérdés, hogy a mai - Swagger nélküli - visszavágón Ziggler milyen teljesítményre lesz képes a mexikói ellen.
A mérkőzés elejét egyértelműen Del Rio uralta és már az első percekben több kopogtatási kísérlete volt. Ziggler képes volt fordítani, de csak átmenetileg került fölénybe.
Az összecsapást a bajnoki címért kiírt ER meccs harmadik résztvevője, Jack Swagger érkezése zavarta meg, de az All American American csak elhelyezkedett a kommentátorok mellett. Ez a kis közjáték jót tett Zigglernek, volt ideje egy kis erőt gyűjteni és ismét fölényt tudott kialakítani. A meccs, mintha ezután kezdődött volna igazán és a két szupersztár jó ideig küzdött egymással. Aztán jött a Cross Arm Beaker és elszabadult a pokol.
Ziggler már majdnem feladta, amikor AJ elvonta a mérkőzésvezető figyelmét, Big E.Langston pedig kihúzta Del Riót a ringből és Swaggerhez vágta. A spori észrevette ezt és Dolphot azonnal diszkvalifikálták, így ezt a mérkőzést is Del rio nyerte. Jack Swagger sem hagyta annyiban a dolgot, ő Langstont küldte neki a ring sarkának, majd Del Riora támadt. Aztán a ring alól előhúzott egy létrát és először a közbeavatkozó Ricardot, aztán Zigglert, végül ismét Del Riot csapta le.
Az Extreme Rules létrás meccs előtt keményedik a bemelegítés.


Az adás eleji Cena-Ryback párbeszédből, majd ismét a WWE főhadiszállásán történtekből kapunk néhány képkockát, majd bejelentik, hogy ma este a fő esemény egy Ryback vs Kane meccs lesz.

A backstage-ben Kaitlynt látjuk Naomi és Cameron társaságában, amikor megszólal Kaitly telefonja és SMS-t kap. A titokzatos hódoló kiléte foglalkoztatja a lányokat, Natalya is megérkezik és tudni akarja, vajon ki áll a titok mögött. Natalya azt találja ki, hogy Great Khali figyeljen a férfi öltözőben és próbálja meg kideríteni, ki lehet a titokzatos hódoló. A Bella ikrek mosolyognak a háttérben...


Kofi Kingston, Usos vs The Shield
Kofi, Jey és Jimmy megpróbálták megtörni a Shield veretlenségét és Kofi látványos mozdulataival egy-egy pillanatig közel is állt ahhoz, hogy Dean Ambrose fölött győzelmet arasson. A Shield, mint csapat azonban remekül funkcionált ezúttal is együtt és a kopogtatási kísérletet Reigns meghiúsította. Ezt követően igen gyorsan épp Ambrose érte el, hogy kopogtatni tudjon Kofival szemben.
A mérkőzést a továbbra is veretlen Shield nyerte.



Zack ryder vs Antonio Cesaro
Zack Rydert újabban a vesztes szerepében látjuk, de ugyanez mondható el a korábbi US Bajnok Cesaroról is, így nehéz megjósolni a meccs kimenetelét.
Mielőtt a két szupersztár kezdene, láthatjuk, hogy a heti Main Eventben Cesaro megtámadta a backstage-ben Kofit.
A gong megszólalása után gyorsan a földre küldi Zacket és gyakorlatilag bő két perc alatt le is győzi.

A meccset követően Antonio Cesaro egy mikrofont kér, mert valami fontosat akar mondani. nevetségesnek tartja, hogy a WWE Zack Ryder személyében találta meg a legjobb ellenfelet a számára. Ő hozta a W-t a WWE-be mondja, és a RAW-n, a SmackDown-ban, a Main Eventen, NXT-ben, Superstarsban, de az egész szervezetnél nincs senki, aki arra lenne képes a ringben, amire ő. Lecsapja a mikrofont és távozik.

Most pedig megtudjuk, mi történt a WWE főhadiszállásán. Látjuk, ahogy a rögzített felvételen Paul Heyman és Brock Lesnar a WWE központi épülete előtt áll Stamfordban, majd elindulnak befelé.
A felvételt Heyman rögzítette és kommentálta.
Már az aulában megmutatja a kifeszített Extreme Rules posztert Sheamus-szel és azonnal meg is kérdezi: Miért Sheamus.
A poszter mellett ott van Andre The Giant kézlenyomata, aki az ügyvéd szerint már 150 éve meghalt.
Heyman közli a recepciós hölggyel, hogy Triple H irodájába tartanak és amikor a hölgy visszakérdez, hogy megbeszélték-e a találkozót azt válaszolja, hogy kaptak egy e-mailt, amiben HHH kérte, hogy legyenek ma itt.
Beszállnak a liftbe és elindulnak felfelé. A velük együtt utazó úr Lesnarral a háta mögött nem teljesen nyugodt.
Kiszállnak a negyediken és elhaladnak a korábbi PPV adások felnagyított plakátjai előtt. The Rock képénél Lesnar megáll és röviden megbámulja egykori riválisát. heyman megállapítja, hogy Brock Lesnarról egyetlen kép sincs kifüggesztve, pedig többszörös bajnoka a szervezetnek.
Benéznek a tanácsterembe, Heyman beköszön egy nyitott ajtón, majd odaérnek HHH irodájához. Kopogtatás nélkül nyitnak be, az előtérben ülő ijedt hölgynek köszön Heyman, majd megállapítja, hogy ő nem Stephanie, mert sokkal csinosabb.
A férfi alkalmazott merészen feláll és megpróbálja visszatartani őket, ám Lesnar egyetlen mozdulattal belenyomja a székbe.
Lesnar benyit a következő ajtón, Heyman pedig konstatálja, hogy az iroda üres, senki nincs ott.
Heyman az iroda méretét csodálja, majd HHH egójának méretéhez hasonlítja. Lesnar nézi a képeket a falon, nézi a felakasztott kalapácsot, majd leemeli az egyik polcról a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki replika övet és a vállára teszi. Leül HHH székébe, a lábát felvágja az asztalra. Aztán Lesnar rombolni kezd. Eldobja a telefont, megfogja és kettétöri a laptopot. Szétkapja a billentyűzetet, belebokszol egy monitorba.
Aztán fogja a kalapácsot és szó szerint darabokra töri az övet Triple H íróasztalával együtt. Amikor eltörik a kalapács nyele, a bútorokat kezdi dobálni. Amikor úgy döntött végzett, Paul egy "Heyman srác vagyok" feliratú cetlit dob a romokra, gúnyosan felnevet, majd távoznak.

A mai RAW-ban Paul Heyman élő műholdas kapcsolaton keresztül beszél a korábban történtekről. Azt mondja, ő kicsit többet tud a világ szélsőséges dolgairól és mindig ő volt az, aki könyörgött Brock Lesnarnak és megpróbálta visszatartani. Így kicsit ironikus, hogy most ő lesz Lesnar "hangja" hisz Brock az ügyfele.
Ismét elmondja, hogy ő mindig visszafogta Lesnart, de Triple H elkövette azt a hibát, hogy megütötte őt a Pedigree-vel egy élő televíziós adásban a világ szeme láttára. Az ő válasza erre, hogy ezentúl nem fogja visszatartani Lesnart, sőt ösztönözni fogja! kérni fogja Lesnart, hogy okozzon súlyos sérüléseket HHH-nek az acélketrecben, használja ki a lehetőséget és nyomorítsa meg Triple H-t az Extreme Rules-on! És akkor Brock Lesnar menni fog egyre tovább és tovább és tovább...
Paul Heyman most örülhet igazán, hogy nem élőben, hanem műholdon keresztül van csak jelen a RAW-ban, mert megszólal HHH zenéje.
The Game mikrofont fog, felnéz az óriáskivetítőre és először viccel csinál Heyman kopasz "frizurájából", érdemes lenne felhívnia valakit, aki rendbe szedné a haját. Majd közli vele, hogy amikor az ügyvéd kinyitja a száját, potyog belőle a szar. Mégis mi a fenét tud Heyman a szélsőségekről? Miről beszél és kinek beszél? Ő, HHH valóban ismeri az estrém dolgokat. Ő az atyja a DX-nek és ő volt az, aki vasököllel tépázta meg az Attitude Erát és ő az a srác is, aki Heyman szörnyetegét, Brock Lesnart kiütötte a WrestleManián.
Egy pillanatra sem hiszi, hogy Heyman és Lesnar azért ment Stamfordba, Connecticutba, mert azt hitték, hogy ő ott lesz a WWE központban, hisz mindenki tudta, hogy ma este ő itt lesz a RAW-ban.
Heyman megpróbál közbeszólni, de Triple H közli vele, hogy fogja be a száját.
Neki két irodája van - folytatja -, az egyik, amit leromboltak és a másik, amiben most áll. És ez az iroda - a ring - több, int az otthona. Ez az a hely, ahol felnőtt, ahol emberré vált, olyanná, amivé Lesnar soha nem fog válni.
Ha Brock Lesnar valamit mondani akar neki, akkor legyen ember és mondja az arcába, hisz őt nem nehéz megtalálni - mondja. Ha Brock Lesnar azt hiszi, hogy beléphet ebbe az irodába is, ha azt hiszi, hogy itt ugyanazt teheti, amit a WWE főhadiszállásán, akkor téved, mert itt felveszik ellene a harcot!


Láthatjuk mi történt korábban Daniel Bryan, Ryback és Kane között, majd a lányok következnek.


AJ Lee, Bella Twins vs. Cameron, Naomi, Kaitlyn
Hat fős díva tag team mérkőzés, amit a Total Divas valóságshow reklámjával vezetnek be.
AJ azonnal elkapja Cameront és gyorsan nyerni próbál. Cameron próbálna váltani, de nem éri el társait, így láthatóan szenved AJ ütéseitől. Aztán sikerül fordítania, AJ kétszer is nekicsapódik a ring sarkának, majd Cameron ráugrik és átadja a lányt Kaitlynnek.
Kaitlyn megígérte már AJ-nek, hogy nem a korábbi legjobb barátját fogja látni benne és nem lesz könyörületes, AJ pedig szinte könyörgőre fogja a dolgot, majd egy hirtelen mozdulattal arcon csapja a Díva Bajnokot.
A sarokhoz rohan és váltana a csapattársaival, de az ikrek elállnak mellőle és magára hagyják.
Katitlyn bevisz neki egy speart és kopogtat.
A meccset Kaitlyn, Cameron és Naomi nyerik.


Mark Henry érkezik meg és azt mondja, hogy hamarosan kijön Sheamus, veri a mellkasát és pózol. Na, ez az ő baja. Úgy viselkedik, mint aki nagyon kemény, pedig nem az - és Mark Henry megmutatja, mi történt korábban közöttük, hogyan tarolta le Sheamust a múlt hónapban az egyik SmackDown-on, majd három hete a RAW-n.
Ha Sheamusnak szorult valamennyi büszkeség a testébe, akkor szembe fog nézni vele az Extreme Rules-on - mondja Henry. Ő maga már jó ideje eléggé extrém, de azt megígéri Sheamusnek, hogy az emberek arra a meccsre egész hátralévő életükben emlékezni fognak.
Megszólal a Great White zenéje és a szokásos vigyorgós stílusában kijön Sheamus, majd közli, hogy mindig örül, amikor Henryt látja.
Mark Henry videóbejátszása után ő is bamutatja a felvételeket, amit már mindenki láthatott, hisz a kötélhúzáskor és a szkander versenynél is Brogue Kick-kel terítette le Henryt.
Sheamus természetesen elfogadja Mark henry kihívását az Extreme Rules-ra, de Henry úgy dönt, hogy nem vár addig, most azonnal megküzdene.
A meccset azonban nem tudják elkezdeni, hisz megérkezik Wade Barrett, akinek bejelentett meccse volt Sheamus ellen. Mark Henrynek várnia kell a sorára, így a kommentátoroknál nézi végig az összecsapást.


Sheamus vs Wade Barrett
Sheamus igen gyorsan teljesen legyengíti Barrettet és a ringből is kilöki. Kívül megragadja és úgy tesz, mintha Mark Henryhez akarná csapni, ettől a mozdulattól Mark megugrik és székestől felborul. Sheamus visszalöki a ringbe Barrettet, majd megfordul, és akárcsak a múlt héten, most is kioszt Mark Henrynek egy Brogue Kicket.
Sheamus ismét Barrettre koncentrál, a meccs közben pedig látjuk, hogy Henryt a ring mellett az orvosok vizsgálják.
nem kell sokat várni, Barrett is megkapja a Brogue Kicket, a mérkőzést így Sheamus nyeri.
Még fel sem áll a kopogtatást követően, amikor máris ott terem Mark Henry, aki ezek szerint nem szenvedett sérülést. Egy öv van a kezében, azzal mér kemény, csattanós ütéseket Sheamus hátára, majd szó szerint kiüti a ringből. Egy darabig még csapkodja az övvel, majd ad a Great White-nak egy World Strongest Slamet. Most Sheamust vizsgálják az orvosok.



Kane vs Ryback
Az este utolsó mérkőzése. Kane és Ryback egy az egyben még soha nem mérkőztek meg, a kommentátorok csak Monster vs Monster meccsként nevezik az összecsapást.
Kane keményen megpróbált helytállni, de Ryback ereje felülmúlta az övét. Amikor padlóra került, még sikerült fordítania és többször azt hihettük, hogy képes lesz Ryback bevitte a befejező mozdulatát és megnyerte a mérkőzést.

Ünneplésre azonban nem sok ideje maradt, a Shield jelent meg. Daniel Bryan érkezett segítségül, Ryback azonban ekkor otthagyta őt és a földön fekvő Kanet. A háros srác ekkor azt hihette, könnyedén elbánik Daniellel, hisz Kane gyakorlatilag használhatatlan, de érkezett John Cena! Kane kigurult a ringből, Bryan és Cena pedig felkészült,hogy szembenézzen a Shielddel. Aztán Ryback - akárcsak egy hete Cena - egy székkel a kezében jött vissza! Először megugrasztotta Ambrose-t, majd nem a Shieldre, hanem John Cenára támadt!

A heti RAW utolsó képen Ryback állt John Cena fölött. Az Extreme Rulesig már csak 12 nap van hátra.

__________________________________________________________________________________________________________

WWE RAW 2013. április 29. - Match Styles!

2013. április 29-én már ismét az USA-ból, Ohio államból jelentkezett a Monday Night RAW. Michael Cole köszönt bennünket, majd máris kezdődik az első mérkőzés, ami a Nehézsúlyú Világbajnoki Cím meccshez kapcsolódik.

Ricardo Rodriguez vs Big E. Langston vs Zeb Colter
Az Extreme Rules-on Dolph Ziggler, Alberto Del Rio és Jack Swagger egy triple treath mérkőzésen küzdenek meg az övért. Ma este ugyancsak triple treath mérkőzésre kerül sor, ezúttal azonban a szupersztárok segítői között. A meccsnek tétje is van: a győztes egy feltételt szabhat a május 19-i címmeccshez. Ez a feltétel jelen esetben a meccs típusa.
Ha fogadni kellett volna az eredményre, valószínűleg Big E.Langston magasan viszi a pálmát, ez azonban a WWE, ahol a papírforma nem biztos, hogy érvényesül. A meccset Ricardo Rodriguez nyerte, aki Zeb Coltert tudta lekopogtatni, így neki, azaz Del Rionak van arra lehetősége, hogy megválaszthassa, milyen típusú mérkőzést akar.


Az első reklámblokkban láthatjuk, hogy a majdani ellenfelek, azaz John Cena és Ryback ma este csapattársak lesznek és a Shield ellen állnak ki. John Cena a WWE európai turnéján megsérült, de szerencsére a sérülés nem súlyos.

John Cena a következő szupersztár, aki megjelenik az arénában, egyelőre azonban nem a mérkőzése kapcsán. Mint tudjuk, Cena a Make a Wish Alapítvánnyal évek óta remekül működik együtt és ma este a RAW adásában három kisgyerek érkezik vele, akiknek egy kívánsága teljesülni fog. Jacob, Nicholas és Logan azt szerették volna, ha ma este a helyszínen nézhetik meg a RAW-t, ráadásul mindhárman választanak maguknak saját nevet is, akárcsak a szupersztárok.
John Cena beszél az alapítvány munkájáról és a Make a Wish Day-ről is.


The Viper Randy Orton vs The Dashing Cody Rhodes
Cody Rhodes is halvány szerephez jutott az utóbbi időben, az esetek többségében Tensai, vagy Brodus volt az ellenfele. Ma este a Viperával szemben mutathatja meg, hogy azért még mindig kell vele számolni. A két szupersztár jót meccselt és bármelyikük nyerhetett volna. A végén Orton superplex, powerslam és DDT után az RKO-hoz készült, és ennél a pontnál azt hihettük, Rhodesnak annyi. Ám Cody blokkolta, majd azonnal jött a Cross Rhodes. Randy kettőnél kirúgott, bár Rhodes heves reklamálással tudatta, hogy ő ezzel nem ért egyet, szerinte megvolt a három. A Disaster Kick következett, ezt azonban Orton állította meg és azonnal átfordította RKO-ba! (Ezeket a mozdulatokat érdemes figyelmesen megnézni.)
A mérkőzés győztese Randy Orton.


Matt Striker a ringben gratulál Randy Ortonnak a győzelméhez, majd megkérdezi: még mindig kísérti-e, hogy Big Show ellene fordult a WrestleMania XXIX-en? Orton visszakérdez: Kísért? Ez tüzel engem! - mondja, majd hozzáteszi, hogy soha nem volt ennyire koncentrált és ennyire extrém. Cody Rhodes közben megpróbál felállni, de gyorsan kap még egy RKO-t.

A backstage-ben a Bella ikrek beszélgetnek, nem örülnek, hogy hiányoztak a múlt heti díva Battle Royal-ról. Szóba kerül az új díva valóságshow, a Total Divas, ami júliusban indul az E! Network-ön.


Nikki Bella vs Naomi
Naomi remekül szerepelt az egy héttel ezelőtti díva Battle Royal-on, és talán többször is megmutathatja képességeit. Cameron kíséretében jön be, míg Nikki mellett természetesen ott van Brie.
Naomi esélyes volt a győzelemre, de tudjuk, hogy az ikrek előszeretettel használják a Twin Magic-et, azaz a helycserét. A megfelelő pillanatban most is bejött Brie Nikki helyére és azonnal lefogta, majd kopogtatta Naomit.
A győztes: Nikki (Brie) Bella.
Cameron reklamált a mérkőzésvezetőnél és elmondta, mi történt a háta mögött. A bíró érvénytelenítette az eredményt és kihirdették, hogy diszkvalifikációval Naomi a győztes. A Bellák ezt nehezen viselték, megtámadták a ringben Naomit és Cameront, ebből a bunyóból pedig már valóban az ikrek kerültek ki győztesen.


A Shield érkezik meg. Dean Ambrose azzal kezdi, hogy amikor megérkeztek a WWE-be igazságot hoztak egy igazságtalan világba. Ez az, amit ők tesznek. Tégláról téglára bontják le az igazságtalanság falait, azokat a falakat amik évek óta épültek csak a WWE-ben, egészen addig a pillanatig, amíg ők meg nem jelentek a Survivor Series-en.
Eddig senki nem volt képes megállítani őket egészen az óta, mióta megakadályozták, hogy Ryback legyen a WWE Bajnok. És ez csak a kezdet volt. Senki nem állíthatja meg az igazság kutyáit - mondják, majd mutatnak egy képsort azokról a szupersztárokról, akiket eddig elintéztek: The Rock, Big Show, Sheamus, John Cena... Ők mind halandők, de egy héttel ezelőtt szembe néztek a halhatatlansággal és igazságot szolgáltattak Undertakerrel szemben. Nyugodjon békében. Az emberek évek óta meghajoltak az öröksége előtt, de a Shield nem hajlik meg, mert az igazságot nem érdekli, hogy valaki veretlen a WrestleManián, vagy bajnok.
A srácok folytatnák, azonban a másik három emberes banda, a 3MB félbeszakítja őket.
Heat Slater lazán közli velük, hogy fogják be a szájukat. Azt hiszik, hogy Rabackkel, van John Cenával van dolguk? Nem! A 3MB-vel van befejezetlen ügyük és Slater ezt ma este be is akarja fejezni. Mi a véres poklot képzelnek? - folytatja McIntyre. Csak pillanatokra voltak attól, hogy megleckéztessék Tripe H-t, de a Shield tönkretette a bulijukat. Mahal fenyegetően közli, hogy most ők is tönkreteszik a Shield buliját és beverik a képüket.
Ami ez után következett, az nem egészen az volt, amire a 3MB tagjai számítottak. A Shield gyorsan leteperte a fiúkat, a teljes megsemmisítést csak az akadályozta meg, hogy megszólalt a Team Hell No zenéje és megérkezett Kane és Daniel Bryan. Ahogy a ringbe mentek, a Shield tagjai kicsusszantak a kötelek alatt és távoztak, Kane és Daniel pedig befejezték amit a Shield elkezdett és elintézték végleg a 3MB-t.

Az öltözőben épp John Cena lábát rögzítik. Ryback megy oda hozzá és közli, hogy ragaszthat magára, amit csak akar, ez nem változtat azon a tényen, hogy még mindig fáj neki. Igen fáj, de nem sérült - válaszolja Cena, de fogadni merne, hogy egy lábbal is többre képes, mint Ryback kettővel. Ryback azzal távozik, hogy megadja a lehetőséget Cenának, hogy ezt bebizonyítsa.


The Dreadlocked Dynamo Kofi Kingston vs the Show Off Dolph Ziggler
Egy Bajnok vs Bajnok meccs, ami előtt láthatjuk, ahogy Kofi megszerezte a US Bajnoki Övet Cesarotól.
Ziggler és Kofi összecsapása sajnos elég rövidre sikeredett. A kb. 4 perces meccs alatt felváltva alakítottak ki fölényt, remek mozdulatokat mutattak be. Amikor Ziggler már végképp vesztésre állt, AJ beakasztotta a lábát a kötélbe, így Kofi kopogtatási kísérlete kísérlet is maradt. Aztán a bíró háta mögött Big E. próbálta feléleszteni az eléggé lestrapált Zigglert, Kofi azonban egy ugrással mindkettőjüket letarolta, majd visszavonszolta ellenfelét a ringbe.
AJ ismét közbeavatkozott, a bíró pedig nem vette észre,hogy a háta mögött Langston is belenyúl a meccsbe. Kofi azonban még mindig fölényben volt, de ez a segítség már elég volt Zigglernek ahhoz, hogy pár pillanat múlva hátulról elkapja Kofit és a Zig Zag-gel nyerjen.

A meccs után Big E.Langston megtámadta Kingstont és kétszer is bevitte neki a Big Endinget.

A Team Ziggler a backstage-ben sétál, arról beszélgetnek, milyen jó munkát végeztek. Natalya és Kaitlyn keresztezi az útjukat. Kaitlyn azt mondja AJ-nek, hogy a múlt évben azért tudta legyőzni, mert ő naiv volt. Azt hitte, AJ a legjobb barátja, ezért nem akarta bántani és visszafogta magát. De többé semmi nem tartja vissza, ha AJ akarja a címet, hát vegye el!
A személyzet egyik tagja érkezik egy kis ajándékkal, amit AJ azonnal meg is ragad, de nem az övé, hanem Kaitlyn kapta. Előkerül egy, a lány karkötőjéhez illő szegecses sapka és a levél, amiben a titkos hódoló vall a szerelméről.


Egy kis Brock Lesnar összefoglalót kapunk és természetesen ismét megreklámozzák HHH és Lesnar Steel Cage mérkőzését.

Vickie Guerrero Brad Maddox-szal beszélget, amikor Ryback lép be az irodába és ismét elmondja, hogy John Cena többször magára hagyta őt a Shield-del szemben, ez pedig nem fog megtörténni újra. Vickie nyugtatja, hogy ma este egy hat emberes Tag Team meccsen kell részt vennie: a Shield vs Team Hell No és Ryback. Ryback azonban nem hajlandó kiállni, mint mondja, nem bízik egyik srácban sem!


 
The Real American Jack Swagger vs Long Island Iced-Z! Zack Ryder
Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Zack Ryderre rájár a rúd mostanában. Vesztes szerepet kapott az Internet Bajnoka, ráadásul nem is mindegyik adásban szerepel. Egy hete Big E.Langston intézte el, három hete pedig tag team meccsen kapott ki.
Zack a meccs előtt megmutatja még egyszer, hogyan verte el Coltert Ricardo az adás elején, ezzel azonban csak felbosszantja Swaggert és kísérőjét.
Swagger a gong megszólalása után azonnal a sarokba szorítja Rydert, majd a karját kezdi szorítani. Ryder megpróbál ekkor még visszavágni és sikeresen be is visz pár mozdulatot, az első kopogtatási kísérlet azonban Swaggeré. Pillanatok múlva egymás után kétszer is jön a Swagger Bomb, és azt hihetnénk, hogy Rydernek most már annyi. Ő azonban Swagger harmadik ugrását úgy védi, hogy közbe fejbe talpalja ellenfelét és megpróbál ismét fordítani. Ki is vágja Jacket a ringből, sőt még ott is ad neki egy rúgást.
Aztán ismét Swagger dominál, jön a Patriot Lock és Zack Ryder feladja a mérkőzést.
Ezt követően Swagger lefogja Zacket, hogy Zeb Colter is behúzhasson egyet neki.


Láthatjuk, hogy a reklámok alatt Matt Striker próbálta volna mikrofonvégre kapni Rybacket, ő azonban elhagyta a RAW helyszínét.


Mark Henry érkezik kötéllel és mikrofonnal. Ha valaki nem tudná, bemutatkozik, elmondja, hogy ő a Világ Legerősebb Embere. Hogy ezt be is bizonyítsa, kötélhúzást rendeznek. Henry kért Vickie Guerrerotól két ellenfelet, az első nem más, mint Tensai.
A bíró ellenőrzi a kötelet, a két termetes szupersztár pedig nekifeszül. Tensai sziszeg, de Henry pillanatok alatt átrántja a vonalon és készen áll, hogy a másik ellenféllel is ugyanígy tegyen.
Brodus Clay jön be, de ős sem bír Henryvel. A két ellenfél megvolt, de Marknak nincs ideje ünnepelni, mert megszólal Sheamus zenéje. A Great White azt mondja, hogy nagyon imponáló volt és tudja, hogy Henry csak két ellenfelet kért, de mit szólna egy harmadikhoz? Mark Henry nem akarja, de Sheamus biztatja, hogy végülis ő a Világ Legerősebb Embere. Vagy fél esetleg?
Henry beleegyezik a harmadik kötélhúzásba is és mindketten felkészülnek. Húzzák, belefeszülnek, majd egy idő után Sheamus elengedi a kötelet, Henry pedig hanyatt csapódik. Ahogy feláll, egy Brogue Kick fogadja és ismét elterül.


Ismét Vickie Guerrero irodájában vagyunk, ahol Brad Maddox próbálja elmondani Kanenek és D.Bryannek, hogy csapattársuk, Ryback elhagyta az épületet. Kane dühös, ráordít Maddoxra: Kuss! Akarják a meccset, legyen Ryback nélkül akár 2 a 3 ellen hendikep mérkőzés. Ha akarják, megkapják - mondja Vickie. A srácok távoznak, Vickie pedig Maddox fülébe súg egy utasítást.

Láthatjuk The Rock Twitteren közzétett fotóját: Super Man a kórházban. The Rockot sérvvel műtötték, de láthatóan jól van. Világszerte vetítik a mozikban a Pain & Gain című filmjét, aminek a karakterét saját bevallása szerint imádta játszani.

Az öltözőben John Cena épp a cipőjét köti, amikor Brad Maddox megy oda hozzá. Természetesen a ma esti fő meccs a téma és John Cena kijelenti: nem hagyja, hogy harmadik partner nélkül nézzen szembe a Team Hell No a Shield-del. Maddox emlékezteti, hogy Cena sérült, ő azonban ezt nagyon jól tudja, ráadásul figyelmezteti Maddoxot, hogy ő is meg fog sérülni, ha nem megy el azonnal Vickie-hez és nem mondja meg neki, hogy ő lesz a harmadik csapattag.
Vickie Guerrero ezt akarta elérni: Cena önként szálljon be, és utólag őt ne vehessék elő azért, mert sérült szupersztárt küldött a ringbe.

Ricardo Rodriguez érkezik, akit úgy konferálnak fel, hogy az ember, aki legyőzte Zeb Coltert korábban. Ricardo pedig a szokásos módon és spanyol nyelven felkonferálja Alberto Del Riot.


The Pattern Alberto Del Rio vs. The Double C Antonio Cesaro
Antonio Cesaro nyolc hónapig birtokolta az US Bajnoki Övet, aztán két hete elveszítette, egy hete pedig R-Truth-tól kapott ki. Del Rio három hete veszítette el a világbajnoki címet.
A mai meccsén Cesaro megpróbál partner maradni egy ideig, ám Del Rio teljesítménye összességében sokkal meggyőzőbb és minden alkalommal képes ismét a maga javára fordítani a meccset. Ennek ellenére Antonino Cesaron látszik, hogy nem adja könnyen, többször próbálkozik kopogtatással és feladatással. Aztán jön a Cross Arm Breaker. Cesaro próbálja elérni a kötelet, de nem sikerül neki, így végül feladja a mérkőzést.
A győztes tehát feladatással: Alberto Del Rio.

Del Rio az ünneplés után mikrofont fog és először köszönetet mond Ricardonak, aki az adás elején elért győzelmével lehetővé tette azt, hogy ők válasszák meg az Extreme Rules estéjére a meccs típusát.
Del Rio mutatja: nem vízszintesen, hanem függőlegesen fognak menni, mert a Triple Treath mérkőzés egy létrás meccs lesz!


Azok után, hogy Mark Henry kötélhúzást rendezett, talán már meg sem lepődünk, mikor kiderül, hogy Fandango és Great Khali táncban méri össze tehetségét.

A kitáncolást Jerry Lawler vezeti le. Fandango Párja Summer Rae, Khali oldalán most is Natalya jön be. Lawler megkérdezi Khalit, van-e valamilyen tapasztalata e tekintetben, ő pedig azonnal igennel válaszol. A következő kérdés Khalihoz, hogy látta-e a Dancing with the Star show műsort és mi a véleménye az abban szereplő Chris Jerichoról. Khali tömören közli, ő jobb, mint Chris.
Elsőként Great Khlai és Natalya perdül táncra.
A mutatvány után Jerry Lawler Fandango mellé áll és úgy dönt, arról nem kérdezi meg, milyen tánc tapasztalata van, de arra mindenképpen kíváncsi, hogy mi a véleménye arról, ahogy Chris Jericho táncol. Ügyetlen - jellemzi egy szóval riválisát Fandango, majd ők is táncra perdülnek.
Jerry Lawler a közönségre bízza annak megítélését, ki szerepelt jobban és a jelen lévők úgy döntenek, Great Khali és Natalya a győztes! Ünneplésre nem nagyon van idejük, mert Fandango hátulról Khali lábára támad, amitől az óriás azonnal elesik. Fandango a kötél tetejéről ráugrik Khalira.


Láthatjuk, ahogy az egy héttel ezelőtti adásban a Shield Undertakert is elintézte. Mára már csak egy meccs van hátra:


The WWE TagTeam ChampionsTeam Hell No, The WWE Champion John Cena vs The Shield
A hat emberes tag team mérkőzésre John Cena érkezik elsőként, majd jön Kane és Daniel Bryan. Az ellenfelek, azaz a Shield mint mindig, most is a nézőtéren keresztül közelednek.
Már a gong megszólalása előtt elkezdik ütni egymást, aztán a hivatalos rész Kane és Dean Ambrose összecsapásával indul. Ambrose-t Roman Reigns követi, a pofonokat pedig továbbra is Kane osztja, ráadásul hevesen, hogy egyikbe még a ring szélén álló John Cena is belerándul.
A Shield vált és Seth Rollins is megkapja a magáét. Sarokba szorul és Kane-nél ekkor elszakad a cérna, az őt figyelmeztető mérkőzésvezetőt is nyakon ragadja! Cena és Daniel Bryan nyugtatják le a Nagy Vörös Szörnyet és Cena vált vele, majd őt követi Daniel Bryan, hisz John Cena lába láthatóan nincs rendben. Amit Dean Ambrose kap, nem egyszerű, ennek ellenére a Shieldes fiú már egynél kirúg a kopogtatási kísérletekből.
Aztán a Shield képes a fordításra! Ambrose törleszt Bryannek a korábban kapottakért, majd mikor fárad, Rollins lép a helyére ismét.
Kane-nnek ismét elborul az agya, a ringen kívül is osztja a fiúkat, lebontja a kommentátorok asztalát is. Ez azonban majdnem hibának is bizonyul, hisz mikor elterül egy ütéstől, majdnem kiszámolják.
Végig tempós és kemény a meccs, és John Cena hajszálra volt attól, hogy Roman Reings-szel szemben a végső győzelmet is megszerezze a csapata.
A Shield azonban egyre inkább bizonyítja, hogy az elmúlt évek legkeményebb és legjobban együtt dolgozó csapatává válhatnak. Jött Rollins, majd Reigns a Spear-rel terítette le Cenát és kopogtatott!
A győztes a Shield. A srácok ismét megállíthatatlannak bizonyultak.

Győzelmüket ünnepelték, amikor a bejáratnál megjelent Ryback. Nem avatkozott közbe, nem ment közelebb, csak távolról nézte, ahogy leendő ellenfeléhez, John Cenához érkezik az orvos.


A Monday Night RAW ezzel ért véget. John Cena lába nincs rendben, az Extreme Rules pedig vészesen közeledik.
 
Letöltés:  Torrent
 
Online: 
-Part 1   
 

 

Menü

Hírek

  • NINCS WWE BAJNOK!!!
    2013-09-19 11:49:32

    A WWE COO-ja HHH szerint 2 Time WWE Champion Daniel Bryan csalással szerezte meg az övet a N.O.C-n Orton-ról ezért elvette tőle az övet meghatározatlan ideig és valószinűleg az Új PPV-ig October 6-ig mert kiírtak egy match-t Randy Orton és Danel Bryan között a WWE CHAMPIONSHIP-ért, a neten már keringenek pletykák, hogy ez a Match valószínűleg egy IronMan Match lesz, de ez még ez még nem bisztos!!!

    Azért vette el HHH az övet Bryan-től mert a bíró Scott Armstong túl gyorsan számolt és HHH behívta az arénába Scott-ot hogy mondja el miért tette ezt és erre csak annyit mondott hibáztam még egyszer meg kérdezte és erre oda hajolt Bryan-hez és súgott neki valamit erre elvette HHH az ÖVET Bryantől és a WWE COO-ja HHH  ki is rúgta (YOU´RE FIRED) Scott Armstong-ot aki már 15 Éve a cégnél volt bíró...

  • Hirek
    2013-04-29 14:33:14

Weboldal készítés ingyen

Szavazás

Lesz Rematch a WWE ChampionShip-ért???
Igen, Lesz
Nem Valaki Más megy érte!
Asztali nézet